KOMŞUM KÖPEĞİMİ ZABITAYA ŞİKAYET EDECEKMİŞ.

benim köpeğimi de yan komşu şikayet etmişti...hem de yasaklı bir ırktı...bir şey yapamadılar...çünkü hem kısırlaştırılmıştı hem de cipi vardı...çok havladığı için şikayet etmişti...ayrıca bu yan komşumuz kaç defa köpeğime bulaşırken yakalamıştım kendi bahçesinden.bu yüzden köpeğim de o ne zaman kapıdan çıksa havlıyordu.bu arada köpeğimi de hastalıktan kaybettim maalesef.

Umarim.. Aynen dediginiz gibi. Hatta bir cogu dogurdugu cocugun bile sorumlulugunu almiyor. Saldim çayıra mevlam kayira. O dilsiz melekler bile o basibos cocuklar kadar zarar vermiyor bu dunyaya ve insanlara.

Kesinlikle ne zaman anlayışlı ve nazik olacağız burada çocuklar oynuyor bas bas bağırıyorlar bir kere gık demedim çocuktur dedim kanları kaynıyor dedim.Köepğim cidden rahatsız etse birşey demeyeceğim ki yan komşum en yakın komşum evimiz bitişik hiç şikayet etmedi hayvan sever birisi ama bu kadın kaç kat yukarıda köpekten rahatsız oluyor çözemedim ben bu insanları.
Hheheh çok tatlısınız keşke İstanbul'da olsaydım Ankara'dayım malesef.Siz benden daha deneyim sahibisiniz köpeğimin karneleri aşıları var.Benim kuzum 1 numara minik birşey ara sıra ses çıkarır ama gece asla havlamaz.İnsanlar eften püften bahane buluyorla işte.Beni korkutan imza toplayıp attırabiliyorlarmış diye duydum.Biz bu apartaman gelirken hayvan beslenemez diy bir kural yoktu.Zaten yönetici aidat toplamaya gelmiş köpeğimide görmüş hç ses etmemiş yeni yönetici bu.Daha sonra kadın doldururda üstümüze gönderirse diye korkuyordum ben.

Keşke herkes sizin kadar anlayışlı olsa ama inanın köpeğim o kadar hvlamaz bir sınırı var gece asla havlamaz ancak apartmanda ses çıkacakta o zaman havlayacak ki biz en altta kotta oturuyoruz gelen geçen olmuyor.Yani havlama gibi bi fırsat bulamıyor çok nadiren havlamış olacak ki ondan rahatsız olmuş.Bide yalan söyleyip sonra lafı çevirmesi cabası.

Amaan sanki hayatlarinda hic kopek havlamasi duymamislar bu yaslarina kadar izole yasamislar.

Buna insan bencilligi diyorum...
Sanırım yani kadın bahane bulup gelmesi bile acayip en altta kotta oturuyorum o köpeğin sesi üst kata kadar nasıl çıkarki.
Bahane bulmaya çalışıyor anlamıyorum kimsenin kalbini kırmayım diyorum ama kırdırtacaklar illaki.
Çok üzüldüm başınız sağ olsun.Köpeğim 7 yıldır benimle nasıl benden koparacaklar ki benden insan müsvettesi.Eşime demişki sadece ben değil bina toplantısında herkes şikayetçi sizin köpeğinizden demiş.Birde biz kiracıyız ev sahibi değiliz maalesef.

Peki siz işe gittiğinizde köpek evde yanlız mi kalıyor?
Eşim genelde evde .Evde çalıştığı için akşamları beni almaya gelir yağmur yağarsa köpeğimi getirmez 15 20 dk evde yanlız kalır o sıra havlar o zamanda eşim banyoya kapatıyor bu kadının çenesinden dolayı.İş yerim evime yakın yani köpeğim ayda 1 yada 2 kez yanlız kalır çok nadir o sırada havlar havlarsa.

Sizin komşu işi abartmis o zaman, sizde zabitaya kibarca teyze biraz abartiyor köpek yalnız kalmıyorki havlasin falan diyin

Kanunlar değişti artık, imza toplayıp attırmak diye bir durum sadece çevre kirliliği yaratılırsa var, onun dışında ev hayvanlarının barınma hakkı yasa ile tanındı aklında olsun

Çok sağ olun...ben köpeğimden ölmeseydi asla ayrılamazdım...benim en yakın dostumdu...bizim site de neredeyse herkesin köpeği vardı...dedim bir bizimki mi havlıyor?...takıyor bazı insanlar,taktıkları için onlara her şey batıyor...polis geldi bizim eve,yok şikayet var falan diye...gürültüden dolayı,ama polislerde gördü sitedeki tüm köpekler havlıyor.zaten o kadar havlasa bizde rahat olamazdık ki...hiçbir şey yapmadılar.ki bu olaydan 2 hafta sonra bir gün köpeğim ağlayarak havlıyordu onların evine bakarak.bir baktım elektrik kabloları yanıyor haberleri yok.gidip hemen haber vermiştik.bu olaydan sonra da köpeğime et falan getiriyorlardı :)

Korkmayın bir şey yapamazlar hayvan düşmanları, sevgisizler.
Benim en yakın arkadaşımla bir komşusu uğraştı. Belediyeyi de çağırdı ama baktı sonuç alamıyor köpek gitmeyecek kendi evini sattı gitti.

Merak etme hiçbir şey yapamzlar huzursuz etmekten başka birşey olmaz.
ben eski mahellemde sokak kedilerine düzenli yemek verirdim pislik oluyor diye bir kişi benle uğraşıyordu (ki gazete üstünde verir sonuna kadar bekler alırdım gazeteyi) kapıma bile dayandı hayvanları süpürge sopayla kovaladı falan bide koca insandı benim yaşlarımda olsa ağzını burnunu kırardım o ayrı neyse baktım bayağı rahatsız etmeye başladı karakola gittim böle böle dedim polisler bir daha kapınıza gelirse bizi arayın dedi ve sokak hayvanlarına yemek vermenize karışamaz kimse dedi bende muhtara gittim kendisiyle kankiydi, dedim polise gittim bu böyle devam ederse olay mahkemeye gider haberi olsun dedim sesi kesildi sizi sindirmesine izin vermeyin

Bizim bahcemizi ve komsularımızın bahcesini de koruyan rotumuz var. sadece bizi degil komsularımızada faydası oluyor. bizdeki tehlike olmadan sesini cıkarmaz. hele yabancıları gördümü deliriyor. alarm verdimi hemen çıkıp bakıyoruz. çok iyi bir koruyucumuz. cok seviyoruz onu.

Çok şaşırdım.Felaketi haber vermiş resmen.

Sizin komşu işi abartmis o zaman, sizde zabitaya kibarca teyze biraz abartiyor köpek yalnız kalmıyorki havlasin falan diyin
Öyle yapacağım amacım bu raddeye gelmemesi bu işlerin.

Kanunlar değişti artık, imza toplayıp attırmak diye bir durum sadece çevre kirliliği yaratılırsa var, onun dışında ev hayvanlarının barınma hakkı yasa ile tanındı aklında olsun
kesinlikle çevre kirliliği yaratmıyor köpeğim.Ama kapımıa dayanırsa tartışma yaşamaktan çekiniyorum.Öyle birşey istemiyorum.
İşte hayvanlar kadar sadık vefakar dost mu var.İlla böyle birşey mi gelmesi gerekiyor insanların başına ders almaları için.Ama er yada geç anlamışlar önemli olan bu tabiki.

İyi yapmış madem rahatsız oluyor kendisi gitsin.Hangimizin evinde ses gürült olmuyorki burada çocuklar kıyamet koparıyorlar oynarken ben şikayet etmedim hiç bir zaman.Çocukların nasıl oynaması doğalsa köpeğinde havlaması o kadar doğal.

Ne güzel en sonunda kazanan siz olmuşsunuz madem kendileri birşey yapmıyor yapana karışma hakkını nerede buluyır.İçleri bu kadar mı kir pislik nefret dolu çözemedim ben bunu.Bir daha kapıma gelirse bende bu şekilde konuşacağım isterse şikayt etsin.
Benim köpeğimde öyle evimiz arkaya bakıyor çok ıssız hafif bahçeden ses gelince hvlıyor.Aslında koruyor apartmanı daha önce bizden önce kaç kez hırsız girmiş bizim eve.
anlayışsız aptal insanlar dünyanın sadece onlara ait olduğunu sanıyorlar
merak etme hiçbir şey yapamazlar ..
Ya kadında öyle bir ruhsuz ki suratsız bir değişik yani belli hayvanlardan nefret ettiği hal ve hareketlerinden mimikleriden.Rahatsızlık değil bununki nefret sadece.

Daha once yazildi mi bilmiyorum yorumlarin tamaminu okumadim ama hic bisey yapamazlar. Oncelikle asi karnesi var mi ? Eger varsa zaten alip goturemezler. Daha sonra apartman yapilirken kurallara evcil hayvan beslenemez gibi bi madde olmasi lazim. O yoksa yine bisey yapamazlar. Hadi var diyelim. O zaman isiniz biraz daha zor ama imkansiz degil. Sikayetci olan kimse onun evine ses cihazi takilir. Bi kopegin evden gönderilmesi icin gece 10 sabah 6 arasi araliksiz 15 dakka havlamasi lazim. Diger saatler havlasada bisey ifadr etmez. Disardan bi ses oldugunda,kedi kopek sesi duydugunda , birileri gecerken havladiginda bu sese bisey yapamazlar. Sonuna kadar arkasinda durun haklarinizi savunun. Bizimde kopegimiz var kac kere sikayet ettiler en sonunda bisey yapamicaklarini anlayip sustular.

Kucuk terrier mii..
15 yasinda koskoca kiz bu minnacik kopekten mi korkmus yani simdi..
Kendi de ufak sesi ne kadar olsun ki bunun havlasa bile..

böyle ucubeler var
bir kere arkadaşımla minik bir kediye bişiler veriyorduk
geld bize kedileri beslemeyin biz onları istemiyoruz bahçemizde
eee dedik minicik napcak ki size
o zaman alın evinize götürün dedi
mendebur insanlar ya bunlar gibileri sevgiden anlamaz canım

bizim yan komşunun da hep havlardı köpeği biz hiç 1 kelime etmemiştik.. insanlardaki bu yüz beni çok düşündürüyor.. bir şey yapamaz zabıta onun lafına mı bakacak? devam edin yolınuza siz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…