Kadına denk gelemedim keşke gelebilsem çıldırttı beni sinir krizi geçirdim var mı böye bencillik yai kavgacı belli hal ve hareketlerinden.Karektersiz beni çıldırttı o günden sonra gelmedi bir daha.
Aynen öyle hayvan sevgisiyle büyümeyen bir çocuk tabi korkar annesinden böyle görmüş.
Anlamaz aynen öyle anlatmayada uğraşmam aynı gün evine gittim açmadı ışıklarıda ynıyordu halbuki bilmiyoırum neyin peşinde.
Ben gidince havlasa bile bizim daire kotta yani benim oradan gelen geçen olmuyor havlasa bile çok yüksek bir ses olmaz.
Öyle yapıyorum 7 yıldır yanımda benim çocuğum gbi oldu artık.Kolay kolay bırakmam onu
Bizim daha önceki yöneticiye sordum köpeğim bazen havlıyor o hyvan sever sıkıntı yok demişti mesela ne güzel işte apartmanımızı koruyor demişti.Bu kadın 1,5 yıl sonra çıkageliyor ve rahatsız olduğunu beyan ediyor
Bir kedidenmi bahsediyr şahıs kediler en nazik hayvanlar koşsa hatta hoplasa bile ses çıkmazki o minicik patilerden insanlar nreden vuracağını şaşıyor yarım akıllılar.
Daha önceki yöneticimiz hiç rahatsız olmadığını hatta evi koruduğunu söylemişti kesinlikle sıkıntı yoktu 1,5 yıldır kimseden şikayet almadım ilk kez bu kadından alıyorum bu yenimi taşındı yoksa hep buradamıydı bilmiyorum ama.
İnternetten baktığım kadarıyla belli bir sesten sonra ceza olabiliyormuş
Bunlar mı insan benim gözümde aşağılık yaratıklar.Her yeri kendilerinin sanıyorlar işte aç gözlü ve bencil insanoğlu.
Bizim yan komşu yabancı kadın bir gün gelmedi şikayete evimiz bitişik hatta tuvalet camlarımız bile birbirimizin seslerini duyarız düşünün ama hayvansever bir kere gelmedi şikayete.Ben anlamıyorum bu insanlardaki nefreti ve bencilliği.
bencede kesinlikle
,İçime su serpildi isterse dava açsın sizden baya bilgi aldım sağ olun kapıma bir kere daha gelirse ona haddini bildireceğim.