- 5 Eylül 2014
- 625
- 369
-
- Konu Sahibi Dream Catcher
Bazen hala denk geliyorlar öyleleri kedilere bişey verirken al evinde besle diyor bende hemen merak etme evimde de var diyorumböyle ucubeler var
bir kere arkadaşımla minik bir kediye bişiler veriyorduk
geld bize kedileri beslemeyin biz onları istemiyoruz bahçemizde
eee dedik minicik napcak ki size
o zaman alın evinize götürün dedi
mendebur insanlar ya bunlar gibileri sevgiden anlamaz canım
Bazen hala denk geliyorlar öyleleri kedilere bişey verirken al evinde besle diyor bende hemen merak etme evimde de var diyorum
Siz onu şikayet edin. Arayın beyaz masayı biz eski evimizde alt komşumuzla problem yasiyorduk. Geldiler hatta para cezası yazacaklardi eşim şimdilik uyarınca dedi. Boşlukta ki çöpleri de gosterirsiniz. Birde ceza yazsinlar. Öyle ugrasilmaz böyle ugrasilir dersinizBilmiyorum artık bıktım inanın kendi çocukları her yerde gürültü yapıyorlar benim evim aşağıdaa boşluk var oraya sürekli çikolata bisküvi vs çöpleri atıyorlar kimseye birşey demedim ne diyeyim tartışmaya inanın girmek istemiyorum öyle bunaldım ki milletten bu enerji nereden fışkıırıyor anlamıyorum sağa sola saldıracak kadar.
Komşunun bahçesiymiş isterse timsah besler hiç bir şey yapamazsınız özel mülk. Yalıtım yaptırsaydınız evlerinize bu derece sinirlenene kadar. Bir de pardon da evde beslenmeyecek, bahçede beslenmeyecek ne yapmasını önerirdiniz? Uyutsa mıydı yani sunduğunuz çözüm neydi?hayvan sevgisi ile birilerinin keyfi için bir hayvan tarafından sürekli rahatsız edilmek başka şeyler
tek tek bütün mesajları okumadım ama yıllar boyunca her ama her Allah'ın günü komşunun bahçesinde beslediği o lanet olası köpeğinin sesiyle uyandık adamı uyardık anlamadı zabıtaya belediyeye şikayet ettik hiçbir şey olmadı belediyeden görevliler geldi bir gün akşama doğru köpek öylece uyuyor çok sakinmiş deyip gittiler Allah onları da bildiği gibi yapacak elbette,
Arkadaşlar kusura bakmayın da her gün kimse kimseyi köpek sevdası yüzünden uykusundan rahatından edemez, ama tabi adam haydut gibi olunca belediye de beş para etmeyince eder..
bizi yıllar boyu bu şekilde rahatsız ettiler düşünün işe gitmek için diyelim 7 de uyanmam gerekiyor ama beyefendinin lanet köpeği yüzünden 6 da uyanıyorum her ama her gün
bir ara zehirlemeyi kafaya koymuştum ve zehirli et bile hazırlamıştım Allah dur dedi sanki yapamadım, iyi ki de yapmamışım çünkü yapsaydım ettiğimi ben çekecektim onlar değil
evet geçen sene ramazanda artık oruçlu halimle çok beddualar ettim kendilerine
sebebini bilmem ama başlarına feci bir kaza geldi ve adam yürüyemiyor artık, benim bedduamla olmuştur demiyorum ama insan komşusunun durumuna üzülür değil mi? zerre kadar üzülmedim zira evinin balkonuna çıkıp bize ''Hiçbir şey yapamazsınız gelin de alın bakalım köpeği'' deyip bağırdığı, sırf bunların yüzünden kpss öncesi sinir krizleri geçirdiğim, anneciğimin hasta olduğu günleri de hatırlıyorum
şimdi yazarken bile sinirden ellerim titriyor
konu sahibi sizin durumunuz farklıdır, orasını bilemem
hayvan sevgisi ile birilerinin keyfi için bir hayvan tarafından sürekli rahatsız edilmek başka şeyler
tek tek bütün mesajları okumadım ama yıllar boyunca her ama her Allah'ın günü komşunun bahçesinde beslediği o lanet olası köpeğinin sesiyle uyandık adamı uyardık anlamadı zabıtaya belediyeye şikayet ettik hiçbir şey olmadı belediyeden görevliler geldi bir gün akşama doğru köpek öylece uyuyor çok sakinmiş deyip gittiler Allah onları da bildiği gibi yapacak elbette,
Arkadaşlar kusura bakmayın da her gün kimse kimseyi köpek sevdası yüzünden uykusundan rahatından edemez, ama tabi adam haydut gibi olunca belediye de beş para etmeyince eder..
bizi yıllar boyu bu şekilde rahatsız ettiler düşünün işe gitmek için diyelim 7 de uyanmam gerekiyor ama beyefendinin lanet köpeği yüzünden 6 da uyanıyorum her ama her gün
bir ara zehirlemeyi kafaya koymuştum ve zehirli et bile hazırlamıştım Allah dur dedi sanki yapamadım, iyi ki de yapmamışım çünkü yapsaydım ettiğimi ben çekecektim onlar değil
evet geçen sene ramazanda artık oruçlu halimle çok beddualar ettim kendilerine
sebebini bilmem ama başlarına feci bir kaza geldi ve adam yürüyemiyor artık, benim bedduamla olmuştur demiyorum ama insan komşusunun durumuna üzülür değil mi? zerre kadar üzülmedim zira evinin balkonuna çıkıp bize ''Hiçbir şey yapamazsınız gelin de alın bakalım köpeği'' deyip bağırdığı, sırf bunların yüzünden kpss öncesi sinir krizleri geçirdiğim, anneciğimin hasta olduğu günleri de hatırlıyorum
şimdi yazarken bile sinirden ellerim titriyor
konu sahibi sizin durumunuz farklıdır, orasını bilemem
Bif bif miBenim evcil hayvanlarima komsularim hicbir zaman karisamaz ama kopeklerim de allahi var hic havlamazlar cunku bebeklikten beri bir kere bile havladiklarinda sert bir sekilde ikaz ettim hep ve agizlarinin icinde bif bif yapiyorlar korkularindan :)) kenar mahalle diyebilecegimiz bir semtte yasamama ragmen gorgusuz komsularim bile ses cikarmadi sizin komsunuz cok ayip etmis bir de tanidik yani.. Benim tavsiyem komsuyla kapismak yerine misafirlige cagirin guzelce oturup konusun gorsun kopegi sevsin isinsin ve anlatin evladim gibi o benim yazik degil mi ben simdi evimi bosaltip duzenimi bozup nereye giderim soz veriyorum havlamiycak hep kontrol edicem lutfen siz de birazcik anlayisli olun de baska care yok gibi gorunuyor bana su anda cunku siz sert yaptikca bilenecek inadina inadina komsulari da ayaklandirir ben soliyim