KOMŞUM KÖPEĞİMİ ZABITAYA ŞİKAYET EDECEKMİŞ.

birisi insan birisi hayvan, 20 kişiden fazla insan şikayet edince konunun tartışılcak bir kısmı kalmıyor canım. neden millet hayvanın havlaması yüzünden rahatsız olsun. siz istediğiniz kadar konuşun, millet istemiyorsa sizi o muhitte bu sebepten, duramazsınız. dediğm gibi, çok kişinin yaşadığı apartmanlara girecekseniz ve hayvanınız varsa böyle durumlar yaşanıyor. boşuna denmiyor hayvan bakmanın sorumluluğu çok diye. anlamamakta ısrar ediyosun.

Arkadaşın yerine ben cevap vereyim
Bende çocuklardan rahatsızım, kedilerimden rahatsız olanlara inat kapımın önüne ayak bastırmıyorum
Çok da iyi yapıyorum
O hayvanların can taşıdığını kabul ettiler başka çıkar yol bırakmadım çünkü üstelik 20 kişide değil 86 hane koca siteydiler
Öğrenecekler böyle böyle.....

canım ben söyledim diye benim üzerimden yürüyorsun ama geceleri sürekli havlayan bir köpeği komşular çekmez, bir değil iki değil ve bundan şikayetçi olan insan sayısı iki kişi falan değildi, apartmanın yarısı rahatsızdı ve toplasan 20 kişi,belki dahada fazla. insanla hayvanı nasıl bir tutarsınız, komşular şikayet ediyorsa başka bir çözüm bulunacak, boşuna denilmiyor hayvan beslemenin sorumluluğu ağır diye. insanların rahatsız olcağı belli bişey, al kedini köpeğini, çocuğun yerine koyduğun hayvan dostunu git şehir dışında ya da müstakil bir yerde yaşa o zaman. apartmanda yaşıyosanda şikayetçi olundu diye ağlama.

evet bır can beslemenın yuku agır katılıyorum. o zaman alt katımdakı ıkı ınsan evladı kı bırı bır yasında bıle degıl dıgerı bırkac yasında gecenın bu vaktı evın ıcınde kosusturuyolar onları kıme sıkayet edeyım kım annesınden babasından ayırsın * ya da soyle sıkayet etmelımıyım malum onların ıkı ayagı var dort ayagı degıl ..
o zaman soyle soylım daha net olur sanırım. benımde kopegım var evladım henuz yok ama olsaydı emınımkı ayırmazzdım cocugumdan. alt katımda da hayvan sever bır cıft var ve kopekle ılgılenmedıklerı ıcın sabaha kadar havladıgı oluyordu rahatsız oldugum cok zaman oldu ama bır kere bıle aklımdan sıkayet etmek gecmedı gecmezde. tek derdım hayvanla ılgılenmemelerıydı ve apt yonetımıne soyledım eger ılgılenemıyorlarsa soyleyın ben bakabılırım'di. kı cok sukur uyarmısım sımdı gayet guzel ılgılenıyolar duzenlı olarak dısarı bıle cıkartıyorlar. soyledıgın cumle ıle yazdıgın cevap arasında daglar kadar fark var . hayvanların yasam alanlarını kısıtlayıp her arazıye ev yaparken sıte dıkerken kendılerınden ızın mı alıyoruzda utanmadan hayvan severse gıtsın bos arazıde ya da mustakılde otursun dıyorsunuz. bence sahsı fıkrım ıstedıgını anlayabılırsın bencılsın arkadasım. hayvan sevgısınden yoksun sadece ıkı ayaklıları dusunen bır bencılsın..

bırde unutmadan 6 sene once 4 yasındaydı kızımı sahıplendıgımde . bana evlat veren kısı sozde cok sevıyodu kopegını her daım ılgılenecektı . bır ıkı sordu sonra epılepsı krızı gecırıyor nolur kımlıgını verın tedavı ettıremıyorum dedıgımde kocamla ayrıldık onda kaldı kaybolmus dedı kestırdı attı. hala bıle veterınere goturdugumde sorun yasıyorum kımlıgı yok dıe caldıgımı dusunuyo cogu veterıner. kımse sıkayetcı olmadı ıkı evımde de cok sukur. havlamıyo mu elbettekı havlıyo sorun cıkartmıyo mu elbettekı cıkartıyo. bır Allah'ın kulu benı uyarmadan kapıma gelmeden hıcbır mercıye sıkayet edemez oyle bır hakkı yok. etsede hıcbırsey yapamazlar.
benım nasıl canım varsa onunda canı var onunda bı bedenı var. bu dunyada nasıl benım yasamaya hakkım varsa sonuna kadar onunda ve onun gıbılerınde var . ATTRAENTE'ye sonuna kadar katılıyorum . ya dostlarımızla yasamıyı ogrenıceksınız yada bızım koydugumuz kurallara alısacaksınız.
pıs zıhnıyetlerınızı boyle bır konu uzerınden acıga vurmayın lutfen. herhangıbır soyledıgınız her sozde karsınızda benı bulursunuz..

X