Komşum eşimden mi hoşlanıyor!?

Hepinize birşey sormak istiyorum izninizle? Ya tersi olsaydı?? Komşu bir erkek olsaydı ders bahanesi ile konu sahibine gelseydi. Konu sahibinin kocası bu erkek komşuya evde yok dediğinde gördüm arabası burda deseydi? Konu sahibinin kocası tesadüfen erkek komşunun arkadaşına konu sahibini kastederek bayılıyorum deseydi ne olurdu? Konu sahibinin eşi ağzını kırıp eline vermez mi? Ya da adama gidip seni duydum ayağını denk al dese bunu okuduğunuzda ne medeni adam mı diyecektiniz? Beklentiniz nedir 1 kişi de sen karına güveniyorsan komşu adama hiç ses etmezdin dermiydiniz? Onurun okşanmalı ne güzel karını beğenmiş diyen olurmuydu??

Bir erkek bir kadın istemese de ona bişey yapabilir (Saldırı,taciz,hatta tecavüz) , Ama Bir kadın bir erkeğe kendisi istemedikten sonra hiçbişey yapamaz. O yüzden -beğeniyi söyleme şekli ve tarzına da bağlı olarak- ağzını kırıp eline vermesi gayet normal bi durum. Eşitlik eşitlik tamam anladık da siz de şunu anlayın bi zahmet her durumda da eşitlik aranamaz. Aynı şey değil çünkü. Aradaki en önemli fark da erkeğin fiziksel gücü. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.

Konuya tam hakim değilim, konu sahibesi sonrasında neler yazdı bilmiyorum ama ilk anlatımda şöyle bir detay var, konu sahibesi eşine durumu anlattıktan sonra eve bile sokmam diyen eş, kızı sokakta görünce ayak üstü dahi olsa konuşuyor, bahanesi de selam verdiği için selam verdim oluyor, sizin sorduğunuz soruya bu detayı da katarak cevap veriyorum, bir erkek komşumuz olsaydı ve sürekli bahaneler üreterek beni görmeye çalışsaydı zaten ben bunu hissederdim tavrımı koyardım, bir daha değil kapıma gelmek, sokakta görse kafasını kaldırıp bakamazdı, hadi ben hissetmedim de eşim fark etti diyelim, bana komşu adamın niyetini söylediği zaman eşime fırsat bırakmadan ben adamı doğduğuna pişman ederdim, yok bundan da anlamıyor ille de ağzımı yüzümü dağıtmanızı istiyorum derse eşime git anladığı dilden konuş derdim, ki eğer saplantılı bir sapık değilse iş o raddeye gelmez, benden yediği laflar sonrası apartmanda hakkımda gık bile diyemezdi.

Velhasıl bu konuda kızın tavrı değil kocanın tavrı önemli.

Olurdu. Benim eşim olsa, asıl ağzını burnunu kırsa rahatsız olurdum. Uyarmak ya da rahatsız olduğunu hal tavırla belli etmek yeterli.

Konu sahibine kızdığımız nokta kıskanması değil ki. Bence rahatsız olabileceği ve haklı olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz.

Kızdığımız nokta kızla konuşmasına rağmen üzerine hırsını alamayıp kızları evden attırmak için nahoş ithamlarda ve imalarda bulunması, ev sahibine ve yöneticiye. Onların evine kimin girdiği kimseyi ilgilendirmez. Kocasına asıldı diye, ki bariz bir asılma da yok ortada üstü kapalı tavırlar var, gidip taciz etmemiş yani kız, kocası da gayet yüzünü çevirip gidebilirmiş, kimsenin bir insanı evinden etmeye hakkı yok, mesafe konur gerekirse yüzüne bile bakılmaz, konu kapanır. Çok rahatsız oluyorsa kendi taşınır.

Sevgili mune evet kesinlikle kocanın tutumu önemli ama yorumlarda şu var yoğunlukla, konu sahibi hanımefendi için onure olurum biri eşimi beğense, ya da kızla nasıl konuşursun vs şeklinde benim sorumun özü de bu tersi olsaydı imkansız ama bir erkek buraya bunu yazsaydı biri o zaman da onore olurdum ya da neden adamın kapısına dayandın diye kızarmıydı? Yoksa haklısın abi ne demek evli kadına evine giren çıkan kadın yan gözle bakamaz mı denirdi bunu anlamak istedim yoksa konu sahibinin ev vsahibi yönetici komşu vs duyurmasını tasvip etmiyorum.

Komşunuz gibi insanlar her yerde var ve olmaya da devam edecek. Önemli olan eşiniz.Tavrini koyup tersleyecek,karsi taraf yüz bulamayacak.Aksi olursa o evde huzur kalmaz

benim kocamda irispilara bayilir bir aksam gelsene de :))

Yorumları bilmiyorum okuma imkanım olmadı, sorunuza cevap verirken bunu belirtmiştim, sizin sorunuza cevap verdim sadece, kızla konuşma konusu belki niye yüz göz oluyorsun babında yazılmıştır bilemiyorum, yorum içeriklerini bilmeden değerlendirirsem yanlış olur.

Ben hala neden okul ve aileye gidildiğini anlamadım ,birincisi kaç yaşına gelmiş insan aileye söylemek nedir ,herkes kendi hayatından sorumlu .ikincisi keşke okula gitse de konu sahibi rezil olsa.ben okurken biri gelip böyle şeyler söylemeye kalksa herkes çok gülerdi

Eskisehir gibi bir yer olsa burda da cok gulerkerdi. Ama agrida durun ters tepebilir.

Valla bütün apartmana önce bir güzel rezil edip sonra ağ...na si...dim.ya kendi defolup gidecek yada ben tasinirdim.eşinize de güvenmeyin kusura bakmayın ama esinizede güvenilmez.

Siz eşinize guveniyorsaniz kizlar gelip zorla eşinize sahip olacak degil ya. Bende anlamadim neden iş yoneticiye kadar gitmiş veya neden kizin kapisina dayandiniz. Evet belki hoşlanmis belki dikkatinu cekmis olabilir. Ergenken hatirliyorumda uniformali bir komutanin fotografini pc ye indirip gidip gelip ' ahh askimm ahh ' falan diyordum adami tanimiyorum bile. Ergenlik iste... Sizin uyaracaginiz kişi esiniz olmaliydi. Ayrica kiz zaten karsi komsunun kocasina aşigim. Bunlarin aralarini bozayimda kocasini elinden alayim demis olsa bu yaptiklariniz ve tepkilerinizde cok cok haklisiniz diyecegim...

Ayrica kizlar bisey belirtmek istiyorum 17 yasindayken bir numara beni arayip bana bagirdi. " benim kocamla iliskin mi var senin yuzunden kocam eve gelmiyor 3 cocugum var benim lanet olsun sana falan dedi. Tabii ben şok oldum. Yanlis aradiniz sanirim dedim. Kadin senin adin pink degilmi dedi evet dedim. Iste kocamin a....ftesi oldun demek diye hakaretlere basladi suratina kapadim. Ama o bende travma yaratmisti yani. Simdi kiz tarafindan düsundum de cok cirkin geldi.

Ama konu sahibi elle tutulur baska seyler varsa isler degisir. Ama suan bende fazla tepki gosterdigini düsünuyorum.

Yine harika bir yorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…