- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Merağımı mazur görün...Ex eş o kisi ile mi bereber hala, haberiniz var mı?Doğru hatırlıyorsunuz. Fake diye ciğrisanlara kulak asmayin. Gayet iyiyim ve huzurluyum simdi.
Oglumdan dolayı görüşmek zorundayız. Arada geliyor oğluyla vakit geçirmek için. Beraberlermis. Kızin hamile olduğu doğruymuş.Merağımı mazur görün...Ex eş o kisi ile mi bereber hala, haberiniz var mı?
Kendimi tutamicam daha fazla Allah belasini versin o adaminOglumdan dolayı görüşmek zorundayız. Arada geliyor oğluyla vakit geçirmek için. Beraberlermis. Kızin hamile olduğu doğruymuş.
Bir de çok rahat anlatışı vardı...
Eşimden hamileymiş derken bile eli titrer insanın. Yazamaz, zor yazdığını belli eder.
Oglumdan dolayı görüşmek zorundayız. Arada geliyor oğluyla vakit geçirmek için. Beraberlermis. Kızin hamile olduğu doğruymuş.
Tutamayacağım kendimi Allah beter etsin onları rezil pisliklerOglumdan dolayı görüşmek zorundayız. Arada geliyor oğluyla vakit geçirmek için. Beraberlermis. Kızin hamile olduğu doğruymuş.
Basbaya hoşlanmış kızın ilgisinden adamBen bu konuda tamamen katılıyorum size.
Erkekler hiç de aptal/saf değil. Ben birinin bana ilgisini gayet net anlayabiliyorsam o da anlar elbette. Eşşek mi anlamasın?
Eşimle tanıştığımızın 2.haftası iş yerimden arkadaşım beni sürekli bir yerlere davet etmeye başladı. Daha önce hiç görmediğim üniversite arkadaşlarıyla tanıştırdı falan.
Tabi her davete o zaman sevgilim olan eşimle gelmemi istiyordu. Ortamda en çok onunla sohbet etmek istiyordu.
Fark ettim ama eşime bıraktım. Hiç lafını bile etmedim.
2.hafta bitmeden eşim "Bir daha o kızla aynı ortamda olmak istemiyorum. Beni zorlama gitmek için."
Yardımcı olmaya çalışmakmış,kıramamakmış bunlar hep hikaye.
"Yürü git işine başlatma matematiğine" demek hiç zor değil bir erkek için.
Bence bir kadının gidip bu mevzu yüzünden başka bir kadınla konuşmak zorunda kalması iki taraf içinde utanç verici.
O zaman ona göre davransinlar evli adamdan hoşlanıp is atmak falan benim 15 yaşındaykende aklima gelmedi 25 yaşındaykendeO zaman neden korktunuz bu kadar?? Ya o kızlar evden atılsa? Doğuda sizin "itham"larınızla or... damgası yeseler? Tacize, tecavüze uğrasalar? Kesilseler biçilseler? Bu sizi rahatlatıcak mı?
Siz o kızdan değil asıl eşinizden korkuyosunuz hadi bunu kendinize itiraf edinGayet iyi biliyounuz ki eşiniz meyil etmese karşıdaki insan hiçbişey yapamaz.. Bütün mesele aslında şu siz eşinize zerre kadar güvenmiyosunuz.
Beter olsunlar.Yasattiklarinda bogulsunlar.Oglumdan dolayı görüşmek zorundayız. Arada geliyor oğluyla vakit geçirmek için. Beraberlermis. Kızin hamile olduğu doğruymuş.
Yuh ya bin kez yuh Allah belalarini versin inşallahOglumdan dolayı görüşmek zorundayız. Arada geliyor oğluyla vakit geçirmek için. Beraberlermis. Kızin hamile olduğu doğruymuş.
Ben o ikisinin mutlu olduğuna, olabileceğine inanmıyorum. O X kişisinin de o Y bilmem neyini sevdiğini sanmıyorum. Büyük ihtimalle bile isteye hamile kaldı, kendini garantiye alacağını düşündü böylece. Hayatta karma diye bir şey var. Onu geçtim, gerçekten o ikisi mutlu olamaz.Oglumdan dolayı görüşmek zorundayız. Arada geliyor oğluyla vakit geçirmek için. Beraberlermis. Kızin hamile olduğu doğruymuş.
Konuya tam hakim değilim, konu sahibesi sonrasında neler yazdı bilmiyorum ama ilk anlatımda şöyle bir detay var, konu sahibesi eşine durumu anlattıktan sonra eve bile sokmam diyen eş, kızı sokakta görünce ayak üstü dahi olsa konuşuyor, bahanesi de selam verdiği için selam verdim oluyor, sizin sorduğunuz soruya bu detayı da katarak cevap veriyorum, bir erkek komşumuz olsaydı ve sürekli bahaneler üreterek beni görmeye çalışsaydı zaten ben bunu hissederdim tavrımı koyardım, bir daha değil kapıma gelmek, sokakta görse kafasını kaldırıp bakamazdı, hadi ben hissetmedim de eşim fark etti diyelim, bana komşu adamın niyetini söylediği zaman eşime fırsat bırakmadan ben adamı doğduğuna pişman ederdim, yok bundan da anlamıyor ille de ağzımı yüzümü dağıtmanızı istiyorum derse eşime git anladığı dilden konuş derdim, ki eğer saplantılı bir sapık değilse iş o raddeye gelmez, benden yediği laflar sonrası apartmanda hakkımda gık bile diyemezdi.
Velhasıl bu konuda kızın tavrı değil kocanın tavrı önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?