Komşum eşimden mi hoşlanıyor!?

Ya kk kadınları abartıp baymayı super başarıyorsunuz. tamammmmm anladıkkkkkk bın kere yazılmış
‘Bu kınının aynısından ıçılmıştııııııı’ tamammmm ayy bunu okumaktan konuyu okuyamadık! 58sayfanın 10 sayfası konuyla alakalıdır

Eski sevgilisiyle oturup kızı çekiştirmesini de atlamayın lütfen

Bu tür hastalıgı olan gerçekten var. Bundan 8yıl önce kadar bır kızla tanısmıştık kız resmen yunus polıs delisiydi ve sadece onlarla tanısıp sevgılı oluyordu. Bildiğin cıglıklı delirerek mesajlasıyordu tabı ben sok! Ama var yanı :)

Ayy herkes de bayılıyor sizin kocişlerinize. Bu bayağı özgüven eksikliği. Kocamın benden başkasını gözü görmüyorsa isterse geri kalan dünya aşık olsun adam benimle. Haa benden habersiz konuşma dediğim kızla konuşuyorsa onu bilemem bakın Gücü yeten yetene. O kızlara güç yetirmişsiniz, konuşma dediğiniz adam, kızla konuşmuş ama :) Şehrimden gittiğimde Allah beni ve yakınımdakileri sizin gibilerle karşılaştırmasın, soluğu iftira davasından mahkemede alırım.

Bence stalk denen şey tamda bunun için var. Kızı sosyal medyada bul. Anasını atasını araştır. Onlarla iletişime geç. Olanı biteni anlat. Ama kapatarak anlatma lütfen sonra çamur atmaya çalışıyorsun sanabilirler. Olduğu gibi anlat. Belki ailesine kadar gittiğini duyunca hareketlerine dikkat eder.

aynı kız kardeşim

Anlattığınıza göre eşinize bir ilgisi var. Evli barklı bir adama ilgi göstermesi çok çirkin. Bir daha birşeyini yakalarsanız ağzının payını verirsiniz.
Amaaaa o kızların evine girip çıkan erkekler de sizi ilgilendirmez!!

Of evet ya o kız da güya soru soruyordu. Kadın kocasından şüphe etmiyordu ama eşi sonunda mesajlaştıklarını ve görüştüklerini itiraf etmişti O zaman da çok üzül iştim dertlendim yine gece gece

Adamsin...son dakika da eski konu farkedilmis anlamsiz olur diye yorum silinmis
Düzeltme yapalım çünkü mesajını sildi ve işlem yapılmadı sanılır, hiç mesaj girmemiş, mesajın içeriği noktadan oluşuyor, belki konuya son noktayı koyalım mesajı verilmek istendi.

Brova yani size eşiniz aklına karpuz kabuğunu soktunuz artık kızda onun dikkatini çekecek acaba doğrumu diye işin peşine düşecek kızın ona ilgi duyma fikri eşinize cazip gelecek. Kızı belkide yanlış anladın AMA artık kız eşinin radarına girdi geçmiş olsun şimdiden eğer kız eşine karşı boş değilse bile bunu farklı bir şekilde halledebilirdin şimdi herşey kontrolden çıktı.

konu eski

Fark etmedim ki ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…