- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
İdeal olan bu ama her zaman erkekler gerçekten anlamayabiliyor karşıdaki kadın direkt üzerine atlamadıkça. Benim eşim asla kafasını kaldırıp kadınlara dikkat etmez, evlenmeden önce çok gözlemledim. Pek çok sevgilisi olmuş rahat büyümüş ona bağladım ben. Pek umrunda değildir yani kadınlar kırıtıyor mu açık mı giyiniyor. Ama benim de başıma geldi. Tabii ben de tarz olarak asla kızla konuşmazdım. Konuşmadım. Tabii ki herkes eşlerimizden de bizden de hoşlanabilir, buna engel olamayız ama fırsat vermeyebiliriz. Bazen kötü niyeti anlayana kadar karşı tarafa çoktan yüz verilmiş gibi oluyor. Aynısı başıma gelince çok net ve sert bir dille eşimi uyardım artık kızın dükkanına gitmiyor hele bi gitsin valla büyük söylemeyim ama boşarım onu. Yani yanımda eşime kahkalar atan kız bana ekşi bir suratla kimsin sen der gibi davranıp eşimin eşi olduğunu söylememize bile fırsat vermezse uyarırım ben eşimi. Kız bana surat yaparken eşimin arkası dönüktü başkasıyla işi vardı onu da belirteyim de yine iş eşte biter denmesin. Aynısı bana olsa yine eşim beni uyarsa sorun etmem görüşmem dediği kişiyle iş ilişkisi dışında. Sonuçta psikopat değiliz ne ben ne de eşim kırk yılda bir arsız insanlar ile karşılaşıp birbirimizi uyarabiliriz.işte kilit olay budur. Olması gereken budur.Hem eşinize güveninizi hem de özgüveninizi taktir ettim olması gereken tam olarak budur işteNe yani eşlerimizi onlardan hoşlanan beğenen tüm kadınlardan uzaklaştırmaya falan mı çalışıcaz? Yok öyle bi dünya çünkü bu davranış tam tamına hem güvensizlik hem de özgüvensizlik olayıdır. Kendinden hoşlanan bi kadın görünce aklı kayacak adamın da benim yanımda değil bi ömür bi saniye bile kalabilme lüksü, şansı yoktur. Ona o şansı vermem yani kısacası
Zaten benim eleştirdiğim kısım eşin uyarılması değil, kızla konuşulması, apartman yöneticilerine komşulara falan yansıması bunlar hoş şeyler değil.. Olabilir insanlık hali farkedilmeyedebilir.. Mevzu burda sanki eşini kaçıracaklarmış gibi davranması konu sahibinin.. Yani benim eşime komşu napabilir ki eşim muhattap olmadıktan sonraİdeal olan bu ama her zaman erkekler gerçekten anlamayabiliyor karşıdaki kadın direkt üzerine atlamadıkça. Benim eşim asla kafasını kaldırıp kadınlara dikkat etmez, evlenmeden önce çok gözlemledim. Pek çok sevgilisi olmuş rahat büyümüş ona bağladım ben. Pek umrunda değildir yani kadınlar kırıtıyor mu açık mı giyiniyor. Ama benim de başıma geldi. Tabii ben de tarz olarak asla kızla konuşmazdım. Konuşmadım. Tabii ki herkes eşlerimizden de bizden de hoşlanabilir, buna engel olamayız ama fırsat vermeyebiliriz. Bazen kötü niyeti anlayana kadar karşı tarafa çoktan yüz verilmiş gibi oluyor. Aynısı başıma gelince çok net ve sert bir dille eşimi uyardım artık kızın dükkanına gitmiyor hele bi gitsin valla büyük söylemeyim ama boşarım onu. Yani yanımda eşime kahkalar atan kız bana ekşi bir suratla kimsin sen der gibi davranıp eşimin eşi olduğunu söylememize bile fırsat vermezse uyarırım ben eşimi. Kız bana surat yaparken eşimin arkası dönüktü başkasıyla işi vardı onu da belirteyim de yine iş eşte biter denmesin. Aynısı bana olsa yine eşim beni uyarsa sorun etmem görüşmem dediği kişiyle iş ilişkisi dışında. Sonuçta psikopat değiliz ne ben ne de eşim kırk yılda bir arsız insanlar ile karşılaşıp birbirimizi uyarabiliriz.
ha bi de mesela konu sahibi sizin yerinizde olsa kızın dükkanının bi eksiğini bulur maliyeye sağlık bakanlığına falan şikayet eder ekmeğiyle oynar kocasının civarından mümkün olduğu kadar uzaklaştırırdıİdeal olan bu ama her zaman erkekler gerçekten anlamayabiliyor karşıdaki kadın direkt üzerine atlamadıkça. Benim eşim asla kafasını kaldırıp kadınlara dikkat etmez, evlenmeden önce çok gözlemledim. Pek çok sevgilisi olmuş rahat büyümüş ona bağladım ben. Pek umrunda değildir yani kadınlar kırıtıyor mu açık mı giyiniyor. Ama benim de başıma geldi. Tabii ben de tarz olarak asla kızla konuşmazdım. Konuşmadım. Tabii ki herkes eşlerimizden de bizden de hoşlanabilir, buna engel olamayız ama fırsat vermeyebiliriz. Bazen kötü niyeti anlayana kadar karşı tarafa çoktan yüz verilmiş gibi oluyor. Aynısı başıma gelince çok net ve sert bir dille eşimi uyardım artık kızın dükkanına gitmiyor hele bi gitsin valla büyük söylemeyim ama boşarım onu. Yani yanımda eşime kahkalar atan kız bana ekşi bir suratla kimsin sen der gibi davranıp eşimin eşi olduğunu söylememize bile fırsat vermezse uyarırım ben eşimi. Kız bana surat yaparken eşimin arkası dönüktü başkasıyla işi vardı onu da belirteyim de yine iş eşte biter denmesin. Aynısı bana olsa yine eşim beni uyarsa sorun etmem görüşmem dediği kişiyle iş ilişkisi dışında. Sonuçta psikopat değiliz ne ben ne de eşim kırk yılda bir arsız insanlar ile karşılaşıp birbirimizi uyarabiliriz.
Zaten doğudayız derken bilmediği yabancıı olduğu bi yeer anladığım kadarıyla da terör bölgesinde korkmuştur başka yönlere çekmeyin..
Aynen. Terörün yoğun olduğu bir bölgedeyiz.
Yanlış anladınız ben terörün yoğun olduğu bölge dedim tabiki her yerde herzaman birşeyler olabilir olaya siyasi yaklaşmadım zaten bu tarz konulara girmek yasaktır.Anlıyorum, Allah yardımcınız olsun. Fakat terör doğunun genelinde olan bir durum değil. Söyleminiz doğunun genelinin bu şekildeymiş gibi gösterdiği için özellikle sormak istedim neyi kast ettiğinizi. Zira doğulu olmamama rağmen bu tür söylemleri çok kırıcı buluyorum. Doğu ve güneydoğuda nice kürt, zaza kardeşlerimiz var ki vatan sevgisi hususunda sizden benden farkları yok. Bilinç altımızdaki kodlamaları değiştirmemiz ümidi ile... Sevgiler.
Yanlış anladınız ben terörün yoğun olduğu bölge dedim tabiki her yerde herzaman birşeyler olabilir olaya siyasi yaklaşmadım zaten bu tarz konulara girmek yasaktır.
senin yerinde olsam onu yakaladığım yerde saçını elime dolar üstünde tepinirdim kendimi senin yerine koydum okurken bile kalbim cirpiniyordu sanki siç ağzına kızınMerhaba KK üyeleri,
Kısa yazmaya çalıştım anca bu kadar olabildi. Diğer hesabımın şifresini unuttuğum için yeni bir hesap açtım. Belki hatırlarsınız ben yurtdışında yaşıyordum. Bu yaz evlendim ve Türkiye’ye göçtüm. Şimdi diploma lisans denkliği için uğraşıyorum. Her neyse, benim eşim Polis özel harekat’ta doğu’da görev yapıyor ve orada yaşıyoruz. Bizim tam karşı dairede 3 öğrenci kalıyor. 3ü de kız. Son sınıfa gidiyorlar. Ve bu 3ünden biri, onun ismini Ayşe koysak, sürekli bir bahane edip bizim kapımızı çalıyor. Benim eşim matematik’te çok iyidir. Sürekli “şu soruyu çözemedim X abi bana yardımcı olur mu” diye soruyor. İlk başlarda şüphelenmedin ve evime aldım. Eşim ise 10 dk da soruyu çözüyordu ve bu çözdükten sonra Ayşe hemen evine dönerdi. Biraz zaman geçince artık bu sefer de “yumurtanız var mı? makarnamız bitti bir paket alabilir miyiz” diye sürekli kapımızı çalmaya başladı. Ben kapıyı açarsam sohbet etmez ve istediği şeyi verdikten sonra evine dönerdi hemen. Ama eşim kapıyı açarsa hep koyu sohbete girer ve belki 15 dk ayrılmazdı kapı dan. Bu böyle devam etti ve ben tavrımı az belli etmeye başladım. Birşey isteyince yok demeye başladım. Sonrasında yine geldiğinde “yarin sınavım var acil 1-2 soru da yardım gerek eşinden” dedi. Ben de “eşim yok evde şu an dişarı da” dedim. Ayşe de hemen “ama arabasıyla geldi demin gördüm” diye cevap verdi. Resmen eşimi takip ediyor . Ben de “aa ne münasebet yok evde” dedim ve kapıyı kapattım. Sonra bir gün ben dişarıya çıkmak isterken kapıyı açtım o arada Ayşe tam merdivenler den aşağıya iniyordu arkadaşıyla. Belli ki beni farketmedi ve arkadaşına “ben bayılıyorum bu üniformalı erkeklere ya, çok çekici geliyor bana karşı komşum,” dedi. Ben şok tabi. O kadar sinirlendim ki o an onu saçından tutup merdivenlerden aşağı sürükleyebilirdim. Dışarıya çıkmayıp eşimi bekledim akşama kadar. O geldiğinde bir daha o f*h**s ile konuşmayacaksın dedim. Tabi eşim anlattıklarımı duyunca merak etme daha eve sokmam onu dedi. Ve gerçekten de öyle oldu. Yüzüne bile bakmıyordu ama geçenlerde cam dan aşağı bakarken ikisini ayaküstü konuştuğunu gördüm. Eşim eve çıkınca neden hala yüz veriyordun dedim. O da mecbur selam verdi ben de verdim dedi. Eşimden yana hiç bir şüphem yok. Ayşe eve geldiğinde veya dişarı da görüğünde doğru dürüst yüzüne bakmaz bile benim eşim. Ama bu kıza çok gıcık oldum. Hatta o merdevenlerde duyduktan sonra nefret etmeye başladım. Resmen eşimi kendine ayartmaya çalışıyor. Üstelik bu kızların evlerine sürekli erkekler girip çıkıyor. Sağlam ayak ta değiller galiba! Allahım o kadar yüz çevirdikten sonra hala nasıl eşimle konuşabilir. Sizce ne yapmalıyım? Gidip herşeyi yüzüne söylesem mi yoksa başka daire ye mi taşınsak bilemedim.
Öyle ya da böyle belli olmaz kadın kafasında kurar kondurmak istedikten sonra kondurur olmadık saçma şeylerden imalar çıkarırSiz bu erkek arkadaşlarınızın geldiği gittiği saatleri kontrol ediyor musunuz mesela?
Kız kapıya soru sormaya geliyor, kadın Yok diyip geçiştiriyor, e ama arabası aşağıda gördüm ben diyor...
İnsan istemiyorlar demekki diyip gitmez mi?
Konu sahibinin eşi Askeri personel, kız merdivende üniformalı erkeklere bayıldıgını falan anlatıyor.
Eğer siz De böyle şeyler yapıyorsanız evet bir gün karşınızda birinin karısını görebilirsiniz :)
Niyetiniz kötü değilse de az çok tahmin edersiniz kadın-erkek ilişkisi açısından sınırlarınızı.
Hayır bir de burada eş niye uyarılıyor? Eşin aklı fikri yok mu kimin ne niyetle konuştuğunu anlamıyor mu bu adam çocuk mu yoksa istemem yan cebime koy modunda tepki mi koymuyor?bence eşin uyarılması bile saçma ki konu tümden saçma.Zaten benim eleştirdiğim kısım eşin uyarılması değil, kızla konuşulması, apartman yöneticilerine komşulara falan yansıması bunlar hoş şeyler değil.. Olabilir insanlık hali farkedilmeyedebilir.. Mevzu burda sanki eşini kaçıracaklarmış gibi davranması konu sahibinin.. Yani benim eşime komşu napabilir ki eşim muhattap olmadıktan sonraMevzu bu yani tam olarak.. Eş uyarılmış selam sabah kesilmiş tamamdır bana göre konu orda kapanmalıdır. Yani olay eşte biter. Eş muhattap olmazsa sorun kalmaz. Sizin olayınızda bi tuhaflık yok bence gayet medenice bu kız hoşuma gitmedi muhattap olma demişsiniz olay da orda kapanmış. Gidip kızın saçını başını yolmamışsınız yani
Hızlı gidiyor derken ben bu eve taşınalı 4 ay olacak neredeyse. Olaylar bir iki hafta içinde gelişmedi yani. Önceden kim gelir kim gider dikkatimi çekmezdi. Bu olay bu duruma gelince dikkatimi çekti. Ne kapıdan gözledim ne camdan saatlerce baktım. Ama o meğerse eşimi gözlemiş. Normal olan birşey değil bu.
Dediğimin arkasındayım. Eşime göz koyan kişiye olumlu ba-ka-mam. Gelen gidenler bizi rahatsız ediyor. Gürültü oluyor. E buna da bir yere kadar dayanabilir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?