Biraz konuyu okusaydın eşimin polislikten önce matematik ağırlı bir bölüm bitirmiş olduğunu öğrenmiş olurdunuz.
Bende diğer konuyu sonuna kadar takip edenlerdenim, hiç fake diye düşünmeden hemde. Sizin konunuzun bana inandırıcı gelmemesi en çok verdiğiniz bu bilgiden kaynaklı. Eşim makine mühendisliğinden mezun demişsiniz. Makine mühendisliği mezunu birinin iş bulamayıp polis olmasına hiç rastlamadım. Çok zorlama olmuş bu kısım. Kendi alanında iş bulamadıysa o kadar iyi bir üniversiteden mezun değil demekki. Yada işinde iyi değil. O zamanda üniversitede okuyan birine matematik konusunda yardımcı olması çok mantıklı değil.
Hanımefendi şu soruma da bir cevap verseniz , hangi konuya yardım ediyor , konunun ismini eşinize sorup öğrenin.Merak ettim doğrusu.Üniversite derslerine yardım edecek kadar matematik bilen bir polis olmasına şaşırdım doğrusu.Hanımefendi tamam kızın yaptığı şeyler rahatsız edici olabilir ancak siz de onların evine giren çıkanları takip edip eve erkekler geliyor diyemezsiniz.Madem sağlam ayak değiller eşiniz hiç yardım etmeseydi , bir iki defadan sonra güzellikle başından savsaydı.
Ayrıca eşiniz asker diyorsunuz , bu kız hangi bölümde okuyor da eşiniz üniversite derslerine yardım edebiliyor ki? Hangi konuya yardım ediyor mesela?
Avrupa'da hukuk bitirmiş ve iş bulamıyorsanız evet, alanında iyi olmuyorsunuz bence.Sizin çevreniz tüm Türkiye yi mi kapsıyor? Bu alanda mezun olup iş bulamayan size göre yok yani. Dikkatinizi çekerim son yıllar içince polis olanların belki %80 i bu tür bölümlerden mezun olan kişiler. Arkeolog u da var atanamayan öğretmen de. Sizin dediğiniz de pek tutarlı yanı yok yani. Ben de hukuk bitirdim ama iş bulamıyorum. Üstelik avrupa da okudum. Şimdi ben alanında iyi olmuyor muyum?
Nasipten öte yol yok. Öühendislik değil de polislik varmış nasbinde.
Hanımefendi atanamayan öğretmenlikle arkeologlukla mühendislik bir değil.Mühendis eğer iyi bir üniversite mezunuysa kendi işini yapardı.Ha nispeten iyi olmayan bir üniversite mezunuysa zaten o kadar iyi matematik yapamaz.Sizin çevreniz tüm Türkiye yi mi kapsıyor? Bu alanda mezun olup iş bulamayan size göre yok yani. Dikkatinizi çekerim son yıllar içince polis olanların belki %80 i bu tür bölümlerden mezun olan kişiler. Arkeolog u da var atanamayan öğretmen de. Sizin dediğiniz de pek tutarlı yanı yok yani. Ben de hukuk bitirdim ama iş bulamıyorum. Üstelik avrupa da okudum. Şimdi ben alanında iyi olmuyor muyum?
Konuyu takip ettim ettim en sonunda bu ne mühendisi ne polisi ne alaka yorumlarına ben de dayanamadım daldım konuyaSizin çevreniz tüm Türkiye yi mi kapsıyor? Bu alanda mezun olup iş bulamayan size göre yok yani. Dikkatinizi çekerim son yıllar içince polis olanların belki %80 i bu tür bölümlerden mezun olan kişiler. Arkeolog u da var atanamayan öğretmen de. Sizin dediğiniz de pek tutarlı yanı yok yani. Ben de hukuk bitirdim ama iş bulamıyorum. Üstelik avrupa da okudum. Şimdi ben alanında iyi olmuyor muyum?
Sağlam ayak ta değiller galiba!
Hikayeyi okudum. Herkesin başına gelebilecek bir durum. Fakat şu 2 mesaj ilgimi çekti.Eşimden yana hiç bir şüphem yok.
Sizin çevreniz tüm Türkiye yi mi kapsıyor? Bu alanda mezun olup iş bulamayan size göre yok yani. Dikkatinizi çekerim son yıllar içince polis olanların belki %80 i bu tür bölümlerden mezun olan kişiler. Arkeolog u da var atanamayan öğretmen de. Sizin dediğiniz de pek tutarlı yanı yok yani. Ben de hukuk bitirdim ama iş bulamıyorum. Üstelik avrupa da okudum. Şimdi ben alanında iyi olmuyor muyum?
Hikayeyi okudum. Herkesin başına gelebilecek bir durum. Fakat şu 2 mesaj ilgimi çekti.
Bekar veyahut evli insanların evine erkek ya da kadınların girmesi onları sağlam ya da çürük yapmaz. Herkesin kendine ait bir özel hayatı vardır, sevgilileri de olabilir o kişiler. Arkadaşları da olabilir. Akrabaları da olabilir. Bu durumda onları karalamak yerine suçu ya da suçsuzluğu eşinizde arayın. Sizin meshul olduğunuz kişi o çünkü.
Eşinize bu hikayeyi umarım çok hararetli anlatmadınız. Erkekler kadınlara oranla hayran olunmaktan, bu tarz kıskançlık mevzularından daha hoşlanabiliyorlar. Demiyorum ki aldatır fakat canınız sıkılabilir.
Ben zannetmiyorum ki, siz uyardıktan sonra sohbetleri sırf kızın merhabasıyla oldu. Kızdan yana cephe alırken kendi eşinizi de kollayın derim.
5 yila yakin insan kaynaklari personeliydim. 1000lerce gorusme yaptim ve biliyor musun 100lerce issiz muhendis tanidim. gercek dunyaya hosgeldin... yok oyle havada karada kapma...ya uydurduğunu nerden çıkardınız çok fake olacak bi konu değil ki olabilir benzerlikler makine mühendisi açıkta kalmaz özel de bile olsa iş bulur hukuta aynı şekilde buna binaen fake diyorsanız evet gayet mantıklı yalnız sırtımı devlete dayayayım diyip polis olduysa bilemem çünkü devlete atanmak zor mühendislikte yalnız özel de hava da kara da kaparlar mühendisi
Bir şekilde mühendislik bitirip de matematikten anlamamak imkansız. En uyduruk tabela üniversitesi mezunu bile olsan eğer mühendislik bitirebildiysen matematik biliyorsun demektir. Yeni mezun bir makine mühendisi düşük maaslarla çalışıyor. Işveren çok fazla mezun olduğu icin istediği ücrete çalışacak mühendis rahatça bulabiliyor. Bu yüzden eşinizin polisligi tercih etmesini anlayabiliyorum.Sizin çevreniz tüm Türkiye yi mi kapsıyor? Bu alanda mezun olup iş bulamayan size göre yok yani. Dikkatinizi çekerim son yıllar içince polis olanların belki %80 i bu tür bölümlerden mezun olan kişiler. Arkeolog u da var atanamayan öğretmen de. Sizin dediğiniz de pek tutarlı yanı yok yani. Ben de hukuk bitirdim ama iş bulamıyorum. Üstelik avrupa da okudum. Şimdi ben alanında iyi olmuyor muyum?
İyi bari gelmiyormuş artık. Yani eşine acıdım o gidene kadar oda da bekliyormuş.Kimse için eşimi o duruma sokmam açıkçası. Böyle ayarsız tipleri evinize alıştırmayın lütfen. Çok canınız sıkılıyorsa gidin kurslara kendinize katkıda bulunun.Evet ,ben asla diyemem çok cekinirim. Bende hangi arkadaşıma gidersem gideyim ya evde eşleri yoktur ya da en fazla 2 saat otururum. Özellikle sorarım evde esin varmı diye . Eşimde zaten kızdı bana sen bunun kocasi evdeyken gidiyomusun, ben evdeyken bu kadar saat nasıl kalabiliyo, bunun kocası yokmu dedi . Öyle arsız dolu meydan , kurtuldum daha gidip gelmiyor çok uğraştı çok davet etti gitmedik, Eşimde gıcık oldu tabi saat 11 e kadar bekleyince odada :)) Sakın beni o çift ile karşı karşıya getirme.ne kadar serbest bi aile diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?