Komşum eşimden mi hoşlanıyor!?

Çok saçma!
Olan olmuş kadın çizgisini belirlemiş adam ağlamış asla taviz vermemiş. Oğlu babasına düşkünmüş ağlarmış. O bahaneyle kocaya sarılmak yerine,pedagog yardımı alacağım demiş.
Bütün bunları çatır çatır söyleyip herkesi kestirip atabilen bir kadın neden eli titresin ve duygu yüklü ayy kız hamileymiş desin ki?
Kadın çok güçlü ve asil bir duruşu vardı.
Herkes ölüp bitip kahrolacak diye bişey yok.
Hamile diye titreyecek üzgün olacak birileri varsa o kız ve eski kocasıdır.

ben bu konuyu hatirladim sanki acaba aynimi..ben olsam o kizlarin karsisina dikilir agzima geleni sayarim..acik acik herseyi soyler esimden uzak durmalarini soylerim..yoksa aileleri varsa tabi ile tehdit ederim..fena olur yani sessiz kalmayin bunlar resmen onlardan yani..

Evet bazi kzilarda üniforma hastaligi var cekici geliyor olabilir buraya kadar hersey normal fakat disarda o kadar bekar üniformalı varken eşinize böyle yapmasi gercekten sinir bozucu ve ahlaka uymayan davranis.sonucta kendide genc bekar üniformalı bulsun kendine bu nedir kardesim

Tepkini büyütebilirsin birazda binada yayarak uzaklastirabilirsin yani.

Ailesiyle tehdit edeceksin, ne halt yediğinizi ailelerinizi bulur anlatırım diyeceksin. Kimsenin olmadığına emin olduğun bir yerde de biraz haddini bildireceksin. Apartmandan attırmaya uğraşacaksın, ev sahibini ararım diyeceksin ya da arayacaksın. Imza toplayıp s.. ettiririm sizi burdan ayağınızı denk alın gerekirse okul yönetimine de yazarım terbiyesizliginizi diyeceksin, gürleyeeceksin. Kapımın agzında eşimin yakının da görürsem yapacaklarımı senin aklın almaz küçük.... diyeceksin.

Eşi polisti ve komşusunun kız kardeşi kpssye hazırlanıyordu sürekli soru sormaya geliyordu, eşiyle bayağı sohbet ediyordu kız felan,,, sonuc olarak da kızla kocasının ilişkisi çıkmıştı diye hatırlıyorum sanki o konuyu açan sizsiniz

İmkansız. Eşim timiyle birlikte gider ilçe görevine yani il dışı görev. Şube de kalıyorlar ve görev dışı bir yerlere çıkmaları kesinlikle yasak tehlikeli bölge olduğu için. İzinleri yok ve sivil çıkamazlar.

Sessiz kalmayin.Gidin konusun duydum dediklerini esimden uzak dur deyin.Olmadi ailenizi ararim deyin.Lutfen sessiz kalmayin.Neler okuduk burada

az çok biliyorum benim eşim de astsubay ama niye yalan söyliyeyim ilk okuyunca aklıma geldi... Bu arada ne yaptınız halen kızla konuşamadınızmı

az çok biliyorum benim eşim de astsubay ama niye yalan söyliyeyim ilk okuyunca aklıma geldi... Bu arada ne yaptınız halen kızla konuşamadınızmı

Görmedim daha onu. Okuldan gelmedi herhalde daha. Alt komşum var çok iyi bir insan. Ona sordum alttan bu kızın hakkında. Sadece bazen gürültü yapıyorlar evi bazen dolu oluyor galiba dedi. Yani eşimle beraber birşey görseydi bana söylerdi gibi geliyor bana.

hımmm anladım ama bence fazla uzaatmayın konuyu ve kızla konuşun belki sizin farkında olduğunuzu anlarsa geri adım atar, malesef evli erkekler bekar kızların çok ilgisini çekiyor her nedense, hani derler ya, yasaklar hep tatlıdır, siz bu konuya bir an önce el koyun bence

Önceden açılan konunun aynısı değil mi?
Kullanıcı adını hatırlasam bakıp karşılaştırıcam bununla. Dalga geçiliyor sanki bizimle.
Ayynen öyle aynı konu.orda koca subaydı burda polis.matruj diye birinin konusuydu. Haklısınız

En büyük hatanız duyduğunuz lafı eşinize söylemeniz. Eşiniz sizin yanınızda ilgisiz davranacak ama dışarıda duyduğu iltifat kendine hayran bir kız hoşuna gidecek. tabi koyu sohbetler olacak. Üzgünüm umarım Eşiniz istisnadır. Genel böyle

Allah’ım aynı konu neredeyse inşallah sonu benzemez. O kızın saçından tut bi güzel haddini bildir sonrada apartmandan taşın

Ayynen öyle aynı konu.orda koca subaydı burda polis.matruj diye birinin konusuydu. Haklısınız
Boşandı onlar.. Kızla sadece öpüşmüşler falan. Dışarıda görüşüyorlarmış. Kızla kocasının Ortak bir geziye gideceklerini anlayıp yakaladı kayak mı neydi... Kız üniye hazırlanıyordu. o konu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…