- 25 Haziran 2016
- 7.127
- 12.511
- 248
Bence yanlis dusunuyosunuz daha once boyle bi konu vardi.ortaya cikti ki aralarinda bisey varmis ve bosandi kadin.ayrica evet guvenmesi lazim ama korkutmasi da lazim.ne demisler dalimi kesenin agacini kokten koparirimHey allahım ya böyle konuları görünce ifrit oluyorum yapılan yorumları okumadım okusam iyice sinir olurdum
Bacım senin kendine güvenin yok mu eşine güvenin yok mu kız öyle dese nolur demese nolur siz birbirinizi bildikten sonra kız isterse ölsün bitsin ne fark eder??
Sen onu takarak onun ekmegine yağ sürüyorsun, senin huzursuz olman onun işine gelir ayrıca böyle durumlarda eşinin mesafe koyması gerekir, senin gidip eşini uyarman çok saçma olmuş.biraz dobra yazdım kusura bakma.
Bence siz yanlış düşünüyorsunuz bugün ayşe çıksa sizin dediğinize göre onu "kökünden" kopardık diyelim, yarın fatma çıkar öbür gün hatice çıkar.ee onları ne yapacağız onlarla mı uğraşıcaz?Bence yanlis dusunuyosunuz daha once boyle bi konu vardi.ortaya cikti ki aralarinda bisey varmis ve bosandi kadin.ayrica evet guvenmesi lazim ama korkutmasi da lazim.ne demisler dalimi kesenin agacini kokten koparirim
Yarin baska kizlar cikarsa sorunu esimde ararim.bi tane olsa neysede surekli baska kizlar varsa demekki esimde de bisey var diye dusunurumBence siz yanlış düşünüyorsunuz bugün ayşe çıksa sizin dediğinize göre onu "kökünden" kopardık diyelim, yarın fatma çıkar öbür gün hatice çıkar.ee onları ne yapacağız onlarla mı uğraşıcaz?
benzer bir durum yasadim, hic kadinla muhattap olmadim,direkt eşime bak benim bir onurum gururum var bu kadin selam verirse dahi almiycaksin, dedikodusu bile evliligi bitirmeye yeter kaldiramam boyle seyleri dedim, tamam dedi kadin da yaklasamadi . ben kadinla hala selamlasir konusurum. esiniz sizi onemsiyor ve kaybetmek istemiyorsa cok kolay set ceker, niyeti yoksa onu uzaklastirsaniz oburu cikar basedemezsiniz.
Aynen bende öyle düşünüyorumAyrica kız kötü niyetli olmasaydı kedi gibi pısmazdı aslan gibi kükrerdi ne demek istiyorsun diye.biri bana yapmadigim birşeyi yaptın diye hesap sorsa aslan kesilirdim.
Yahu sen niye taşınıyorsun bu kızların ev sahibi yok mu ara konuş erkekler geliyor gidiyor eşime karşı hisleri var kulakşarımşa dıydum istemiyorum burada çıkarın deMerhaba KK üyeleri,
Kısa yazmaya çalıştım anca bu kadar olabildi. Diğer hesabımın şifresini unuttuğum için yeni bir hesap açtım. Belki hatırlarsınız ben yurtdışında yaşıyordum. Bu yaz evlendim ve Türkiye’ye göçtüm. Şimdi diploma lisans denkliği için uğraşıyorum. Her neyse, benim eşim Polis özel harekat’ta doğu’da görev yapıyor ve orada yaşıyoruz. Bizim tam karşı dairede 3 öğrenci kalıyor. 3ü de kız. Son sınıfa gidiyorlar. Ve bu 3ünden biri, onun ismini Ayşe koysak, sürekli bir bahane edip bizim kapımızı çalıyor. Benim eşim matematik’te çok iyidir. Sürekli “şu soruyu çözemedim X abi bana yardımcı olur mu” diye soruyor. İlk başlarda şüphelenmedin ve evime aldım. Eşim ise 10 dk da soruyu çözüyordu ve bu çözdükten sonra Ayşe hemen evine dönerdi. Biraz zaman geçince artık bu sefer de “yumurtanız var mı? makarnamız bitti bir paket alabilir miyiz” diye sürekli kapımızı çalmaya başladı. Ben kapıyı açarsam sohbet etmez ve istediği şeyi verdikten sonra evine dönerdi hemen. Ama eşim kapıyı açarsa hep koyu sohbete girer ve belki 15 dk ayrılmazdı kapı dan. Bu böyle devam etti ve ben tavrımı az belli etmeye başladım. Birşey isteyince yok demeye başladım. Sonrasında yine geldiğinde “yarin sınavım var acil 1-2 soru da yardım gerek eşinden” dedi. Ben de “eşim yok evde şu an dişarı da” dedim. Ayşe de hemen “ama arabasıyla geldi demin gördüm” diye cevap verdi. Resmen eşimi takip ediyor . Ben de “aa ne münasebet yok evde” dedim ve kapıyı kapattım. Sonra bir gün ben dişarıya çıkmak isterken kapıyı açtım o arada Ayşe tam merdivenler den aşağıya iniyordu arkadaşıyla. Belli ki beni farketmedi ve arkadaşına “ben bayılıyorum bu üniformalı erkeklere ya, çok çekici geliyor bana karşı komşum,” dedi. Ben şok tabi. O kadar sinirlendim ki o an onu saçından tutup merdivenlerden aşağı sürükleyebilirdim. Dışarıya çıkmayıp eşimi bekledim akşama kadar. O geldiğinde bir daha o f*h**s ile konuşmayacaksın dedim. Tabi eşim anlattıklarımı duyunca merak etme daha eve sokmam onu dedi. Ve gerçekten de öyle oldu. Yüzüne bile bakmıyordu ama geçenlerde cam dan aşağı bakarken ikisini ayaküstü konuştuğunu gördüm. Eşim eve çıkınca neden hala yüz veriyordun dedim. O da mecbur selam verdi ben de verdim dedi. Eşimden yana hiç bir şüphem yok. Ayşe eve geldiğinde veya dişarı da görüğünde doğru dürüst yüzüne bakmaz bile benim eşim. Ama bu kıza çok gıcık oldum. Hatta o merdevenlerde duyduktan sonra nefret etmeye başladım. Resmen eşimi kendine ayartmaya çalışıyor. Üstelik bu kızların evlerine sürekli erkekler girip çıkıyor. Sağlam ayak ta değiller galiba! Allahım o kadar yüz çevirdikten sonra hala nasıl eşimle konuşabilir. Sizce ne yapmalıyım? Gidip herşeyi yüzüne söylesem mi yoksa başka daire ye mi taşınsak bilemedim.
Kız 'ben bayılıyorum bu üniformalı erkeklere çok çekici geliyo bana karşı komsum' diyo bazıları hâlâ ya kötü niyeti yoksa diyo.birakin Allah aşkına! ne çok polyanna varmış.
Umarim esiniz bu yasananlari ogrenmis olarak gelmez...
Cok haklısınızİşte onu dediği an ipler koptu. Eğer demeseydi bazi üyelerin iyi niyetli düşğncelerini anlardım. Biri benim eşim hakkında böyle birşey dediyse altında birşeyler ararım. Ve o kişi hakkında da olumlu şeyler düşünmem. Hele söz konusu zorla kurduğum yuvaysa hiç düşünmem.
Eğer kızla bir bağlantısı yoksa öğrenmez, ki sanmıyorum olduğunu. Kızın da gelip beni eşime şikayet edeceğini sanmıyorum.
aaayyy ya inanamıyorum çok ayıp yapmışsın.
O kızın yerinde düşündüm de kendimi ya cidden öyle niyeti yoksa ? yok yere birinin karısı beni itham etse çok kötü olurdum. Ve ben de KEKELERDİM herhalde böyle bir durumda,sakin kalmak çok zor.
Çünkü ben de eski çalıştığım yerdeki abiye bazen mesaj atıyordum,ve brnim çalıştığım yerlerdeki branşdaşlarım hep erkekti, bazen soruyu çözemediğim zaman ya da bir şeyler danışmak için yazdığım oldu, aram da iyiydi x hoca der sohbet ederdim ve aynı zümre olduğum için aramı iyi tutmak zorundayım,
Şimdi bunlardan birinin karısı gelse bana böyle yapsa ben çok kötü olurdum.çok ağır bir şey çünkü.birinin kocasını ayartmakla suçlanmak ne demektir ya?ayrıca kusura bakmayın ama manyak da çok.olmadığı halde zihninden uydurup gelse? Çok zor çokkk.
Bundan bir iki ay önce yine buna benzer bir konu açılmıştı, ben konu sahibine belki kızın böyle bir niyeti yoktur, belki sen yanlış anlamışsındır dediğimde bazı üyeler linç etmişlerdi.hatta sende mi o kadınlardansın sende mi ahlaksız birisine kadar işi vardırdılar hatta bu üylerden biri de @tontrko idi.ona da buradan selam olsun.aklıma geldi şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?