Komşum eşimden mi hoşlanıyor!?

Bence yanlis dusunuyosunuz daha once boyle bi konu vardi.ortaya cikti ki aralarinda bisey varmis ve bosandi kadin.ayrica evet guvenmesi lazim ama korkutmasi da lazim.ne demisler dalimi kesenin agacini kokten koparirim

Bence yanlis dusunuyosunuz daha once boyle bi konu vardi.ortaya cikti ki aralarinda bisey varmis ve bosandi kadin.ayrica evet guvenmesi lazim ama korkutmasi da lazim.ne demisler dalimi kesenin agacini kokten koparirim
Bence siz yanlış düşünüyorsunuz bugün ayşe çıksa sizin dediğinize göre onu "kökünden" kopardık diyelim, yarın fatma çıkar öbür gün hatice çıkar.ee onları ne yapacağız onlarla mı uğraşıcaz?

Yarin baska kizlar cikarsa sorunu esimde ararim.bi tane olsa neysede surekli baska kizlar varsa demekki esimde de bisey var diye dusunurum

Eşinizde bir sorun oldugunu düşünmedim anlattığınız kadarıyla ama bu dedikleriniz kabul edilir bi durum degil.olay yine eşinize düşüyor kıza bişey demeyi . Sertçe tepkiniiz koyun bence eşinize hic muhattap dahi olmasın o insanla.

benzer bir durum yasadim, hic kadinla muhattap olmadim,direkt eşime bak benim bir onurum gururum var bu kadin selam verirse dahi almiycaksin, dedikodusu bile evliligi bitirmeye yeter kaldiramam boyle seyleri dedim, tamam dedi kadin da yaklasamadi . ben kadinla hala selamlasir konusurum. esiniz sizi onemsiyor ve kaybetmek istemiyorsa cok kolay set ceker, niyeti yoksa onu uzaklastirsaniz oburu cikar basedemezsiniz.

Kesinlikle. Çok doğru.

Hiçte iyi niyetli değil o kız . İyi oldu karşısındakini saf zannetmesin. Sözlerini duyduğunu anlatınca utanmıştır ondan korkmuştur yoksa bir insanın yanlış anladığını söylerken utanmaz korkmaz demekki niyeti iyi değilmiş.

Yahu sen niye taşınıyorsun bu kızların ev sahibi yok mu ara konuş erkekler geliyor gidiyor eşime karşı hisleri var kulakşarımşa dıydum istemiyorum burada çıkarın de

Merdiven olayina kadar abarttiginizi kizmayin ama azicik kiskandiginizi dusunmustum.
Ama yazinizin tamamini okuyunca size hak verdim.bu cok sinir bozucu ve rahatsiz edici birsey .Ustelik komsuluk iliskisi kotuyse hele bir de boyle bir durum varsa huzur olmuyor evde
Kizla konusmanizi tavsiye etmiyorum.Cunku sizin kendisini kiskandiginizj soyleyecek kendi kabahatini unutup.
Esinize guveniyorsunuz hep bu sekilde guv ,sakin guvenmeye devam edin bu yuzden onla tartismayin.
Kizlaein ev sahibiyle bir vesileyle tanisin.
Sunu da dusunmemiz gerek ev sahibi bu sebepten kizlari evden cikaramaz kanunen boyle bir hakki yok
Ama huzurlari kacarsa belki onlar tasinmayi dusunur.

Bir de soyle dusunuyorum.belki bu kizin polis yada asker bir platonigi veya sevgilisi vardi ayrildi? Yani aslinda esinize ilgisi yok. Ama merdivende denk geldiginizde bu konusmaya denk geldiniz akliniza girdi, sonra gelen tesadflerle sizde hakli olarak boyle bir kani olustu .

Kız 'ben bayılıyorum bu üniformalı erkeklere çok çekici geliyo bana karşı komsum' diyo bazıları hâlâ ya kötü niyeti yoksa diyo.birakin Allah aşkına! ne çok polyanna varmış.

İşte onu dediği an ipler koptu. Eğer demeseydi bazi üyelerin iyi niyetli düşğncelerini anlardım. Biri benim eşim hakkında böyle birşey dediyse altında birşeyler ararım. Ve o kişi hakkında da olumlu şeyler düşünmem. Hele söz konusu zorla kurduğum yuvaysa hiç düşünmem.

Cok haklısınız

Siz bu erkek arkadaşlarınızın geldiği gittiği saatleri kontrol ediyor musunuz mesela?
Kız kapıya soru sormaya geliyor, kadın Yok diyip geçiştiriyor, e ama arabası aşağıda gördüm ben diyor...
İnsan istemiyorlar demekki diyip gitmez mi?
Konu sahibinin eşi Askeri personel, kız merdivende üniformalı erkeklere bayıldıgını falan anlatıyor.
Eğer siz De böyle şeyler yapıyorsanız evet bir gün karşınızda birinin karısını görebilirsiniz :)
Niyetiniz kötü değilse de az çok tahmin edersiniz kadın-erkek ilişkisi açısından sınırlarınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…