• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşum eşimden mi hoşlanıyor!?

Bence kızla konuşma bi tarafı kalkmasin, zaten belli kız çok rahat arsız apartmanda böyle rahat konusmasindan belli . Baş edemezsin yani . Sen madem kapıda karsilasiyosun ,kıza iyi davran hiç anlamıyomuş gibi , bazen en büyük silah bi insana iyi davranmak , o zaman kötü insan sana nasıl davranacagini şaşırır . Eve gelmek isterse söyle , bu akşam işimiz var musait degiliz de ,ha geldimi eve zorla tamam hadi isim bittiyse evine git.de Biraz etkilendigi erkeğin yanında rencide olsun . . Hiç çekinme söyle yani . Bide kizi alt dan ustten esinin yaninda rencide et bakalim . Kendini derslerine ver ayse , ,biz abinle konustuk uzulduk sana bazi problemleri cozemiyosun bak matematik onemli , senin yasinda kuzenlerim var matematik cozemiyor diye arkadaslarina gerizekagli diyorlar de . Yani sen en iyisi tam anlamiyla ek ders al de . Bazen biz de oturup gülüyoruz sana o problemi nasıl çozemiyor diye de . Biz ablan ve abin olarak sana soyluyoruz sakin yanlis anlama canim de Normal konuş bi de O orda oyle bi yerlerin dibine girsin . Eşinle bu kız konusu açıldığında öfkeni belli etme ,adamın aklına sokma yani bu kız böyle böyle diye . Mesela söyle diyebilirsin . Acıyorum o kıza eve giren çıkan belli değil ,birileri ile evde bağırıp çağırıp kavga ediyor ,birilerini sürekli tehdit ediyor falan de .
Ya şu kıza eşinin yanında salak muamelesi yap Allah aşkına bi rezil olsun .

Bende bulunduğum semtte bi arkadas edindim, o kız da evli bende evli . Ama eşim için bi kaç kere çok yakışıklı dedi . Ben asla anlatmam öyle kocam söyle kocam böyle diye . Benim eşim de tsk ya bağlı . Eşim işten geliyor gitmiyor , cok sakin davrandım eşime dedim ki arkadaşım çekiniyor sakin gelme salona :)) oysa kiz çok merakliydi sürekli gözü kapidaydi:) Kıza da dedim ki eşim benim ailemle hatta kendi ailesi ile bile seviyelidir. Çok istedi ailecek görüşmeyi . Esin çok cekingen demeye başladı yok dedim çekingen değil seviyelidir. Akşam 11 e kadar evimde sakince kızla oturdum . Eşim hiç çıkmadı odadan çok bekledi çok . Bu şekilde kurtuldum.

Bende bulunduğum semtte bi arkadas edindim, o kız da evli bende evli . Ama eşim için bi kaç kere çok yakışıklı dedi . Ben asla anlatmam öyle kocam söyle kocam böyle diye . Benim eşim de tsk ya bağlı . Eşim işten geliyor gitmiyor , cok sakin davrandım eşime dedim ki arkadaşım çekiniyor sakin gelme salona :)) oysa kiz çok merakliydi sürekli gözü kapidaydi:) Kıza da dedim ki eşim benim ailemle hatta kendi ailesi ile bile seviyelidir. Çok istedi ailecek görüşmeyi . Esin çok cekingen demeye başladı yok dedim çekingen değil seviyelidir. Akşam 11 e kadar evimde sakince kızla oturdum . Eşim hiç çıkmadı odadan çok bekledi çok . Bu şekilde kurtuldum.
Sakinliginizi takdir ettim :)

Ya yanlış anlamayın da bu kız çok arsız. Siz niye akşam 11'lere kadar evinizde tutuyorsunuz.
Yazık esin de odadan çıkmamış.
Açık sözlü olun.Geleni evinizde 1 saatten fazla ağirlamayin.İsim var de gönder gitsin.
Böyle ayar bilmeyenlerle arkadaş olunmaz.

Ben olsam kızla konuşurdum. Binada söylediklerini duydugumu, eşimle bu kadar muhabbet etmesinden rahatsız oldugumu ve bir daha asla ne eşime ne de bana yaklaşmasını istemedigimi aksi takdirde ev sahibine bu hiçç etik olmayan davranışı anlatacagımı söylerdim. Kiracı öğrenci bunlar sonuçta. Şikayetçi olurdum yani.

Eşiminde meyili varsa hiç durmasın afedersin s* gitsin. Ben niye habire diken üstünde hissedeceğim, bana o güveni versin eşim. Abuk subuk hareket yapmasın. Selam mı verdi, bakmayacak hayır. Duymamazlıga gelecek. Hadi diyelim hafif bir baş salladı, öylece geçip gidecek. Ne ayak üstü konuşmasıymış..

Erkekler böyle durumlarda ister istemez bir ego patlaması yaşıyorlar. O lafı duyduktan sonra kendi başlarına kaldıklarında eminim hafif bir gülümsüyorlar. Beğenilmek kimin hoşuna gitmez ki? Hatta üstüne kıskanılmak eklenince iki kere kabarırlar. Ama önemli olan bunu içinde yaşasın 5 dk sonra etkisini kaybedip mantıklı harekete geri dönsün. Siz şuan kıskanç kadından çok sınırları olan bir kadın sertliğinde hareket edin. Niye konuşuyosun demeyin, sen o kızla konuşmaya devam ettikçe sana olan saygımı kaybediyorum deyin. Gözümde egosu kabarmış liseli çocuk gibi görünüyorsun. Bir evin erkegi olarak böyle bir durumda agırlıgını koyamaman gözümde seni hemen her şeyden etkilenen pasif insanlar gibi yapıyor. Kayıtsız kalmayı becerememek bir zayıflıktır. Ben seni güçlü davranabilen mantıklı bir adam olarak tanıdım. Ama bir şeylerin farkında oldugun halde zayıf görünmeyi tercih ediyorsun. Demek ki sen zayıf bir adamsın deyin. Böyle ufacık krizleri aşmakta bile yardımcı olamıyorsun. (Artık kaç yasındaysa)35 yasındasın ama hala bazı egolarına yenik düşüyorsun demek ki deyin. Kaşlarınızı kaldırın, sanki onu hiç tanıyamıyormuş gibi bakın. Hakkında yeni bir şey öğrenmenin şokundaymış gibi. Azıcık gururuna dokunun. Ben çok acımasızım bu tür konularda. İnsan gibi davransınlar.
tebrikler yazdıklarınızdan çok etkilendim.umarım arkadaşımız dinler ben okurken kaşlarımı kaldırıp tanımıyormuş gibi bakmaya çalışırken yakaladım kendimi bir anda :D

Anında tasının durduğunuz kabahat.

Ama eşiniz yüz veriyor mu bu da önemli.

Hemen tasının. Yoksa bir önceki de buna benzer konu vardı. Sonu aynı bitmesin.

Matruj un durusu on numaraymis bende o konuyu gecenlerde hortlamis orda okudum.sonra hak verdim kadina neden kocasinin onunu kessinki bakalim adam ne kadar iradeli.onun esi sinavdan kalmis malesef.ama badka bir konudaki yorumunu okudumda.o kizla esi cok onceden zaten sevgiliymis

Ya yanlış anlamayın da bu kız çok arsız. Siz niye akşam 11'lere kadar evinizde tutuyorsunuz.
Yazık esin de odadan çıkmamış.
Açık sözlü olun.Geleni evinizde 1 saatten fazla ağirlamayin.İsim var de gönder gitsin.
Böyle ayar bilmeyenlerle arkadaş olunmaz.
Evet ,ben asla diyemem çok cekinirim. Bende hangi arkadaşıma gidersem gideyim ya evde eşleri yoktur ya da en fazla 2 saat otururum. Özellikle sorarım evde esin varmı diye . Eşimde zaten kızdı bana sen bunun kocasi evdeyken gidiyomusun, ben evdeyken bu kadar saat nasıl kalabiliyo, bunun kocası yokmu dedi . Öyle arsız dolu meydan , kurtuldum daha gidip gelmiyor çok uğraştı çok davet etti gitmedik, Eşimde gıcık oldu tabi saat 11 e kadar bekleyince odada :)) Sakın beni o çift ile karşı karşıya getirme.ne kadar serbest bi aile diyor :)

arkadaşlar bu benim konum değil. ama konu açmaya korkuyorum artık. ayrıca yaş konusuna gelince benim tahminimdi 23 24 filandır demem. halen yaşı kaç bilmiyorum. ama eşimin bulunduğu yerdeki görevi 5. yılını doldurdu. biz evleneli 3 sene oldu. aynı oturduğu bekarlık evine gelin geldim ben. yani biz evlenmeden önce o kız ablasına gelip gittikçe boyutunu bilemesem de bi geçmişleri varmış. ayrıldıkları dönemde eş kişisi benle tanışmış falan filan.. kızın ablası dava edildiklerini öğrenince aradı bana anlattı. birkaç aylık mesele değil dedi. evet hata bu yaptıkları ama kardeşim unutamadı onu. eşinde bir inat uğruna ayrıldı senle nişanlandı hemen dedi. şimdi de kafaları karıştı bu hataya düştüler dedi. kardeşini dava etmemem davayı geri çekmem için yalvardı falan. kabul etmedim tabi. eş kişisini yatakta yakalasan inkar eden bir psikolojide zaten ona bunları anlatıp bir daha hesap sormak dahi istemiyorum. ailesi geldi beni suçladılar. ven oğullarını bunaltmışım çok alınganmışım. oğullarının kıymetini bilmemişim... ağlattılar günün sonunda ya evet ben aldatılmayı hak eden biriyim ben bu aileye layık değilim hatalı olan benim psikolojinde buldum.[/QUOTE

Matruj un durusu on numaraymis bende o konuyu gecenlerde hortlamis orda okudum.sonra hak verdim kadina neden kocasinin onunu kessinki bakalim adam ne kadar iradeli.onun esi sinavdan kalmis malesef.ama badka bir konudaki yorumunu okudumda.o kizla esi cok onceden zaten sevgiliymis
Aynı apartmana tasinmadan önce mi sevgililermis yani . Ben de okudum kacirmisim o kıza da çok üzüldüm . Ama erkekler çok zayıf onlarıda birakmamak lazım kendine . Gerçi şimdi kadınlar da da var böyle çok . İnsanoğlu çiğ sütü emmiş diyelim . Bende akşam matruju okudukdan sonra , konu sahibisine bi daha yazdım yardimci olmak için bayagi üzüldüm o kıza . Allah yardım etsin

Nedense kız ortalıkta görünmüyor. Dört gözle beklediğim için midir nedir :KK64:. Eşim yarin il dışı görev den dönüyor. O dönmeden kızla konuşmak istiyorum.

tebrikler yazdıklarınızdan çok etkilendim.umarım arkadaşımız dinler ben okurken kaşlarımı kaldırıp tanımıyormuş gibi bakmaya çalışırken yakaladım kendimi bir anda :KK70:
Ahahah :))) insallah her sey yoluna girerr kendine göre mantıklı buldugu seyleri alsa yeter zaten. Burada amaç eşinin kıskanıldıgını her fırsatta hissedip egoyla beraber bazı şeylere göz yummasını engellemek. Yani kendini az bir çekecek, ama selamları sabahları ayak üstü konuşmaları devam ettirecek. Eşi bundan ne kadar rahatsız oluyor düşünmek istemeyecek. Kötü niyeti olmasa bile bu durumun gündemde kalması hoşuna gidecek. Eşinin tekrar tekrar aynı uyarıları yapıp kızması hoşuna gidecek. Saçma sapan bir oyun işte kendince. Yoksa aile içi bir krizdense yan komşuyu umursamamak ne kadar zor olabilir ki? Biz kadınların sabrıyla oynuyorlar işte. O yüzden onları başka yerden vurmak lazım. Adam kıskanılmanın dışında olayın karakter meselesine döndüğünü hissetmeli. Böyle çocukca şeylerle eşinin gözünden düştügünü hissetmeli.

Aynı apartmana tasinmadan önce mi sevgililermis yani . Ben de okudum kacirmisim o kıza da çok üzüldüm . Ama erkekler çok zayıf onlarıda birakmamak lazım kendine . Gerçi şimdi kadınlar da da var böyle çok . İnsanoğlu çiğ sütü emmiş diyelim . Bende akşam matruju okudukdan sonra , konu sahibisine bi daha yazdım yardimci olmak için bayagi üzüldüm o kıza . Allah yardım etsin
Matruj a mi yazdiniz onun okunusu baya eski.insallah toparlamistir kendini coktan.Allah korusun herkesin yuvasini.

Ben olsam kızla konuşurdum. Binada söylediklerini duydugumu, eşimle bu kadar muhabbet etmesinden rahatsız oldugumu ve bir daha asla ne eşime ne de bana yaklaşmasını istemedigimi aksi takdirde ev sahibine bu hiçç etik olmayan davranışı anlatacagımı söylerdim. Kiracı öğrenci bunlar sonuçta. Şikayetçi olurdum yani.

Eşiminde meyili varsa hiç durmasın afedersin s* gitsin. Ben niye habire diken üstünde hissedeceğim, bana o güveni versin eşim. Abuk subuk hareket yapmasın. Selam mı verdi, bakmayacak hayır. Duymamazlıga gelecek. Hadi diyelim hafif bir baş salladı, öylece geçip gidecek. Ne ayak üstü konuşmasıymış..

Erkekler böyle durumlarda ister istemez bir ego patlaması yaşıyorlar. O lafı duyduktan sonra kendi başlarına kaldıklarında eminim hafif bir gülümsüyorlar. Beğenilmek kimin hoşuna gitmez ki? Hatta üstüne kıskanılmak eklenince iki kere kabarırlar. Ama önemli olan bunu içinde yaşasın 5 dk sonra etkisini kaybedip mantıklı harekete geri dönsün. Siz şuan kıskanç kadından çok sınırları olan bir kadın sertliğinde hareket edin. Niye konuşuyosun demeyin, sen o kızla konuşmaya devam ettikçe sana olan saygımı kaybediyorum deyin. Gözümde egosu kabarmış liseli çocuk gibi görünüyorsun. Bir evin erkegi olarak böyle bir durumda agırlıgını koyamaman gözümde seni hemen her şeyden etkilenen pasif insanlar gibi yapıyor. Kayıtsız kalmayı becerememek bir zayıflıktır. Ben seni güçlü davranabilen mantıklı bir adam olarak tanıdım. Ama bir şeylerin farkında oldugun halde zayıf görünmeyi tercih ediyorsun. Demek ki sen zayıf bir adamsın deyin. Böyle ufacık krizleri aşmakta bile yardımcı olamıyorsun. (Artık kaç yasındaysa)35 yasındasın ama hala bazı egolarına yenik düşüyorsun demek ki deyin. Kaşlarınızı kaldırın, sanki onu hiç tanıyamıyormuş gibi bakın. Hakkında yeni bir şey öğrenmenin şokundaymış gibi. Azıcık gururuna dokunun. Ben çok acımasızım bu tür konularda. İnsan gibi davransınlar.

Şimdiye kadar en yararlı yorum teşekkür ederim :KK9:. Eşime içimde ki fırtınayı pek belli etmiyorum. Dediğiniz gibi erkeklerin böylece egosu okşanıyor. İlk söylediğimle sadece sinirle söyledim. Sonralardan uyarınca ne eve aldı ne de doğru dürüst yüzüne baktı. Gerçi eşim utangaçtır karşı cinslerin yüzüne zaten doğru dürüst bakmaz. Gözlerini kaçırırı ya da yere bakarak konuşur. Her neyse şimdi beklemedeyim, kızla konuşacağım.

Merhaba KK üyeleri,

Kısa yazmaya çalıştım anca bu kadar olabildi. Diğer hesabımın şifresini unuttuğum için yeni bir hesap açtım. Belki hatırlarsınız ben yurtdışında yaşıyordum. Bu yaz evlendim ve Türkiye’ye göçtüm. Şimdi diploma lisans denkliği için uğraşıyorum. Her neyse, benim eşim Polis özel harekat’ta doğu’da görev yapıyor ve orada yaşıyoruz. Bizim tam karşı dairede 3 öğrenci kalıyor. 3ü de kız. Son sınıfa gidiyorlar. Ve bu 3ünden biri, onun ismini Ayşe koysak, sürekli bir bahane edip bizim kapımızı çalıyor. Benim eşim matematik’te çok iyidir. Sürekli “şu soruyu çözemedim X abi bana yardımcı olur mu” diye soruyor. İlk başlarda şüphelenmedin ve evime aldım. Eşim ise 10 dk da soruyu çözüyordu ve bu çözdükten sonra Ayşe hemen evine dönerdi. Biraz zaman geçince artık bu sefer de “yumurtanız var mı? makarnamız bitti bir paket alabilir miyiz” diye sürekli kapımızı çalmaya başladı. Ben kapıyı açarsam sohbet etmez ve istediği şeyi verdikten sonra evine dönerdi hemen. Ama eşim kapıyı açarsa hep koyu sohbete girer ve belki 15 dk ayrılmazdı kapı dan. Bu böyle devam etti ve ben tavrımı az belli etmeye başladım. Birşey isteyince yok demeye başladım. Sonrasında yine geldiğinde “yarin sınavım var acil 1-2 soru da yardım gerek eşinden” dedi. Ben de “eşim yok evde şu an dişarı da” dedim. Ayşe de hemen “ama arabasıyla geldi demin gördüm” diye cevap verdi. Resmen eşimi takip ediyor . Ben de “aa ne münasebet yok evde” dedim ve kapıyı kapattım. Sonra bir gün ben dişarıya çıkmak isterken kapıyı açtım o arada Ayşe tam merdivenler den aşağıya iniyordu arkadaşıyla. Belli ki beni farketmedi ve arkadaşına “ben bayılıyorum bu üniformalı erkeklere ya, çok çekici geliyor bana karşı komşum,” dedi. Ben şok tabi. O kadar sinirlendim ki o an onu saçından tutup merdivenlerden aşağı sürükleyebilirdim. Dışarıya çıkmayıp eşimi bekledim akşama kadar. O geldiğinde bir daha o f*h**s ile konuşmayacaksın dedim. Tabi eşim anlattıklarımı duyunca merak etme daha eve sokmam onu dedi. Ve gerçekten de öyle oldu. Yüzüne bile bakmıyordu ama geçenlerde cam dan aşağı bakarken ikisini ayaküstü konuştuğunu gördüm. Eşim eve çıkınca neden hala yüz veriyordun dedim. O da mecbur selam verdi ben de verdim dedi. Eşimden yana hiç bir şüphem yok. Ayşe eve geldiğinde veya dişarı da görüğünde doğru dürüst yüzüne bakmaz bile benim eşim. Ama bu kıza çok gıcık oldum. Hatta o merdevenlerde duyduktan sonra nefret etmeye başladım. Resmen eşimi kendine ayartmaya çalışıyor. Üstelik bu kızların evlerine sürekli erkekler girip çıkıyor. Sağlam ayak ta değiller galiba! Allahım o kadar yüz çevirdikten sonra hala nasıl eşimle konuşabilir. Sizce ne yapmalıyım? Gidip herşeyi yüzüne söylesem mi yoksa başka daire ye mi taşınsak bilemedim :KK43:.

Bak sen şu küçük .......... !
Bence bütün binaya şiket et bunları sürekli erkekler girip çıkyıro diye bahane hazır sonuçta ne olduğu belirsiz insanların binaya sürekli girmesi iyi bişey değil. Attırsınlar binadan.
Aklım almıyor ya sen okuyorsun evli barklı insanı kendine ayarlamya çalışıyorsun!
Kapına gelip resmen taciz ediyorlar böyle şeymi olur.
Bir dahaki gelişine kovarım artık gelme istemiyorum sorularını çözmesini eşimin de git eve aldığın erkeklere çözdür de defolsun.

Şimdiye kadar en yararlı yorum teşekkür ederim :KK9:. Eşime içimde ki fırtınayı pek belli etmiyorum. Dediğiniz gibi erkeklerin böylece egosu okşanıyor. İlk söylediğimle sadece sinirle söyledim. Sonralardan uyarınca ne eve aldı ne de doğru dürüst yüzüne baktı. Gerçi eşim utangaçtır karşı cinslerin yüzüne zaten doğru dürüst bakmaz. Gözlerini kaçırırı ya da yere bakarak konuşur. Her neyse şimdi beklemedeyim, kızla konuşacağım.
Evet kızla konuşmalısın. Bu söylediklerim zaten eşinin kızla konuşmaya devam etmesi durumunda eşine karşı söylenebilecek şeyler. Yoksa dediğin gibi yüzüne bakmıyorsa ayak üstü konuşmalar yapmıyorsa hiç gerek yok :)

Matruj sonra bir konu daha açtı, ona da bakın isterseniz gucci gucci , konu fake değildi. Kadın fake iddialarından yıldığı için konusunu kapattırdı. Yeni hayatı ile ilgili sonradan başka konu açtı.
Keşke bu kadar acımasız ve kesin yargılı olmasak..
Farzedelim ki fake şüphesi %90, %10 doğruluk payı için bile olsa insanları incitmemek lazım. Belki gerçekten yardıma, fikre ihtiyacı olan insanlar fake iddiası yüzünden forumdan gidiyor.

Ben en son konuyu kapattığını hatta üyeliğini iptal ettirdiğini biliyorum ve o konu da şüphelenen arkadaşların yazdıklarını okudum sadece yorum yapmadım ilk olayları anlattığında yorumum vardı ki o zaman konuya şiddetle inanıyordum ama şüphelenen kişiler de olayların o kadar hızlı ilerlemesinden dolayı kuşkulandılar munenin görüşüp detaylı bilgi aldığını ben bilmiyordum bu konu da öğrendim fakat şüphelendiğim zaman bile kötü bir yorum yazmadım zaten konu kapandı tekrar üyeliğini açtırıp açıklama yaptığı konuyu ise hiç görmedim tamam o konuda hatalıyım ki görmediğim için diyelim bu konunun birebir aynı olması bence çok tuhaf verilen cevaplar bile aynı inanmadım ben burda hayal dünyasın da yaşayıp konu açan bir sürü kişi de gördük yani ben o dediğiniz yargılama durumunu yaşamamak için konu açmıyorum açtığım nadir konular yüzünden ve dertlerimin bir çok k.k üyesinin derdinin anında deve de kulak kaldığını düşündüğüm için konu açmaya utanırım valla

Back