Komşularım Yüzünden Sinir Sistemimim Çöktü, Çok moralim bozuk...

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
Arkadaşlar 1 ay önce ev değiştirdim. Site de oturuyorum yeni yeni insanlarla tanışıyoruz haliyle.
2 hafta önce bir komsum davet etti ailece tanışma amaçlı. O arada oglum ufak bir soguk algınlıgı geçiriyordu ve kendisi bunu biliyordu neyse bizde davete icabet gerekir diye tamam dedik. Bakşa bir arkadaşı daha davet etmiş eşi ile birlikte. Hep birlikte bir araya geldik oturduk en fazla 2-3 saat oturmusuzdur. Benim çocugum hareketli bir çocuk 3,5 yaşında ve ben hamileyim... Gittik oturduk geldik...
Buraya kadar bişey yok. Dün akşam komsum beni çağırdı... ''Oğlunu babasına bıraksın da gelsin demiş'' bu söylediğine acayip bozuldum ama sorun etmedim kötü niyetli değildir dedim gittim. iki bayan bir araya gelmişler. Diğer komşunun söylediklerini aynen yazıyorum; Canım yanlış anlamanı istemem ama senin çocugundan benim kızıma hastalık bulaştı ve biz hastanede kızıma serum taktırmak zorunda kaldık, iğne ilaçla zor toparladı kendini... Keşke o durumda oglunu getirmeseydin !!! evine davet eden kişi bu durumu biliyordu zaten abartılacak bir durumuda yoktu. Bende keşke o zaman söyleseydin... yada çocugunu alıp sen gitseydin engelleseydin hastalık geçmesini dedim. Ben daha önceki arkadaşlarımda hiç böyle şeyler söz konusu olmadıgı için böyle düşünmedim açıkcası.
Diğer komsumda oğlum hareketli biraz diye biraz söylendi. Evide eşyalarıda yeni içi gitmiş belliki...
Hiç bozuntuya vermedim haklısınız dedim biraz daha kalıp evime geçtim ama o kadar zoruma gittiki 8 aylık hamile halimle saatlerce agladım. Eşimde kesinlikle bu insanlarla görüşmem bundan sonra merhaba merhaba dedi. Hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım ve asla evlerine gitmeyi düşünmüyorum artık. Yanlışmı yapıyorum aslında onlarmı haklı nedir fikirleriniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Çok haklısın dedim ya tamamen ayıp olması diye.
Kaldıki oglum aman aman hasta değil di öksürügü vardı sadece, evine davet eden kişide bunu biliyordu. Bile bile ısrar etti.
Bizde eşimle kırmak istemedik o kadar.

Valla insanlar cok kaba ve iyice kafayi yemisler anca birbirlerini gozetlemeyi biliyorlar benim komsudan gordugum bu oldu 30yasima kadar o yuzden ne kimseye gidip geliyorum ne de evime buyur ediyorum cunku inan degmezler merhaba merhaba en guzeli o selami bile vermeyen hatta selami almayan insanlar var deger mi hayir

Onlarda aynen öyleler.
Biz eşimle karı koca çalışan insanlarız diğer bayanlar evde kim nerde ne yapmış peşinde.
Biz insanları kırmamak için ugraşırken ...
Aslında bende sinirli bir yapıya sahibim tamam bundan sonra görüşmeyelim o zaman der çıkardım işin içinden
ama kırmak istemedim diye. Resmen oglun olmadan görüşelim dediler bana.

Can sikici bir durum ama ben komsularinizin dobralagina hayran kaldim. Hic arkadan konusmamislar, soylenebilecek herseyi yuzune ivedilikle soylemisler haklilar demiyorum kesinlikle, sadece bu kadar rahat ve net olmalari hosuma gitti.

Benim hiç hoşuma gitmedi... Kendi çocugunu düşündü madem oturmasaydı kalkıp gitseydi gitmedi ama.
Eminim arkadamdan da kulis yapmışlardır... bu kadar açık sözlü olunması taraftarı değilim ben. Çocuk bu yani atsan atılmaz satsan satılmaz. Madem rahatsız oldun görüşmessin olur biter. Birde kırılmanı istemiyoruz diyorlar nasıl düşünceliler saolsunlar.

Can sikici bir durum ama ben komsularinizin dobralagina hayran kaldim. Hic arkadan konusmamislar, soylenebilecek herseyi yuzune ivedilikle soylemisler haklilar demiyorum kesinlikle, sadece bu kadar rahat ve net olmalari hosuma gitti.
gerçekten bayağı dobra komşularmış ama olan olmuş
sana öyle konuşup hamile halinle üzünce sanki çocuğun hastalığı mı geçecek?
gitmezsin bundan sonra.. boşver arkadaşım üzüldüğüne değmez

Hic tatli canini uzme boyle insanlar yuzunden bak keyfine calisan kadinsin napacan zaten kimseye ihtiyacin yok

Gerçekten cok kabalar..
mademm rahatsız oldun bir daha çağırma yani insanlar birbirini kirmaktan ne anlıyor bilmiyorum üstelik hamilesiniz dusuncesizler

Bende öyle diyorum,
tamam herkes herkesi sevmek zorunda değil, çağırmassın olur biter.
biz karı koca çalışan işinde gücünde insanlarız onlara göre kalifiyeyiz kaybetmek istemiyorlar ama dikkat etmem gerekmiş işte. Ben mecburum ya onlara görüşmek istiyorsan şartlarımız bu dediler resmen küçük beyinliler.

Mümkün değil gitmem.
Görüşmem de.

Bu kadar üzülmenize gerek yok eşiniz haklı bu insanlarla bir daha görüşmezsiniz olur biter.
Zaten yeni tanımışsınız kaybedeceğiniz hiç bir şey yok.

benimde yakın bir arkadaşım bundan 1 yıl önce ona gelen mısafırden olduguna hastalık bulastıgından yakınmıstı bana
benıdme cok tuhafıma gıttı bende cocukluyum oda ne kadar sık hasta olduklarını hepımız bılırız
neyse daha sonra benı bır kac kere davet ettı ben oglum hasta dıye gıdemedım oglumda genız etı var ve bır ayın 15 gunu hasta aksırıklı tıksırıklı degıl ama bunye hassas neyse
bu hafat sonuda gorusecektık oglum yıne ateslenıyor sırf bu soyledıgınden dolayı ondan kendımı cekıyorum
coko ayıp boyle seyler

Hic tatli canini uzme boyle insanlar yuzunden bak keyfine calisan kadinsin napacan zaten kimseye ihtiyacin yok

Yoookkk zaten vaktim de yok bu saçmalıklara.
Belli etmesemde inanılmaz kırıldım gözledim balon gibi şuan o kadar ağladım ki.

Dedim ve ısrar ettiler.
benim kızdıgımda o bile bile ısrar edip sonradan konuşmaları.

Aman hic sıkma canını boşver bebiste etkilenmesinn : ) ne tuhaf anne degilim ama biri bana çocuğunu getirmeden görüşelim dese slm bile vermem galiba.. ne güzel çalışıyormussunuz da görüşmeyin gitsin

Yoookkk zaten vaktim de yok bu saçmalıklara.
Belli etmesemde inanılmaz kırıldım gözledim balon gibi şuan o kadar ağladım ki.
Bebisin dogunca bu kaba insanlar elbet gelirler hayirli olsuna
O zaman ben senin yerinde olsam saglam bir laf sokardim cocuk daha kucuk sizlerden hastalik bulasir malum ya gelmeyin lutfen kabul edemeyecegim derim

Benle görüşmek istiyorlar ama çocuksuz.
Kızıyla haber yollamış 5 dakika gelebilir mi ama çocuksuz diye.
küçük beyinli. kendinin de 3 çocugu var bana 3 çocukla geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…