Komşularım Yüzünden Sinir Sistemimim Çöktü, Çok moralim bozuk...

Aman hic sıkma canını boşver bebiste etkilenmesinn : ) ne tuhaf anne degilim ama biri bana çocuğunu getirmeden görüşelim dese slm bile vermem galiba.. ne güzel çalışıyormussunuz da görüşmeyin gitsin

Zaten yalvarsamda eşim müsade etmez görüşmeye.
Daha tanışalı 1 ay oldu hayatımda ne kadar bir öneme sahipler ki olmasalarda olur yani.

Ben cocugum hasta iken davetlere katilmiyorum.Errafimdaki insanlarin coguda buna cok dikkat ediyor. Ben sizde bir kusir gormedim.Ev sahibi oglunuzun rahatsiz oldugunu bilerek israr ediyorsa, bu durumu onemsemedigini dusundurur. Diger bi kisiyi cagirirken ona durumdan bahsetmeli,o da gidip gitmemeyi tercih etmeliydi.Cocugu hastanalanda bildigibiz kaba insanin tekiymis.Ayip denem biseu var.Yerinizde olsam gorusmemeyoi tercih ederdim

Benle görüşmek istiyorlar ama çocuksuz.
Kızıyla haber yollamış 5 dakika gelebilir mi ama çocuksuz diye.
küçük beyinli. kendinin de 3 çocugu var bana 3 çocukla geliyo.
neden benı bu sekılde cagırdınız dıye sorsaydın? buarada oglun ıyılestımı? yanı yaramaz dıyemı cagırmıyorlar hasta dıyemı anlamadım orasını
cok ayıp ama
tamam haberlesırsınız kahve ıcmeye bulusalım ama cocuksuz fılan ucunuzun kararı olsa anlıcam

senı cagırma sebeblerı sıze bunları soylemek mı buarada?

Bebisin dogunca bu kaba insanlar elbet gelirler hayirli olsuna
O zaman ben senin yerinde olsam saglam bir laf sokardim cocuk daha kucuk sizlerden hastalik bulasir malum ya gelmeyin lutfen kabul edemeyecegim derim:KK66:

Yapamam heralde.
Ben hiç karşılaşmadım böyle şeylerle.
Diğer apartmanımda komsuma oturmaya gittik oglum oyuncagı aynaya fırlattı ve cam catladı.
Nasıl üzüldüm, dedim ki lütfen özlemcim değiştir fatura yı ben ödüyeyim. arkadaşım dediki saçmalama çocuk bu tabiki yaramazlık yapıcak yapmasa anormallik olurdu. Benim oğlum sende yapsa paramı istiycektin dedi.
Böyle insanlar vardı benim çevremde o yüzden çok üzüldüm zaten.

neden benı bu sekılde cagırdınız dıye sorsaydın? buarada oglun ıyılestımı? yanı yaramaz dıyemı cagırmıyorlar hasta dıyemı anlamadım orasını
cok ayıp ama
tamam haberlesırsınız kahve ıcmeye bulusalım ama cocuksuz fılan ucunuzun kararı olsa anlıcam

senı cagırma sebeblerı sıze bunları soylemek mı buarada?

Oğlum iyileşti...
Yüksek ihtimal yaramaz diye...
Evet bunları konuşmak için çağırmışlar. Ben kırmak istemedim o yüzden sormadım...

Ben cocugum hasta iken davetlere katilmiyorum.Errafimdaki insanlarin coguda buna cok dikkat ediyor. Ben sizde bir kusir gormedim.Ev sahibi oglunuzun rahatsiz oldugunu bilerek israr ediyorsa, bu durumu onemsemedigini dusundurur. Diger bi kisiyi cagirirken ona durumdan bahsetmeli,o da gidip gitmemeyi tercih etmeliydi.Cocugu hastanalanda bildigibiz kaba insanin tekiymis.Ayip denem biseu var.Yerinizde olsam gorusmemeyoi tercih ederdim

Aklıma geldikçe kendi kendimi yiyorum zaten.
Görüşmeyi düşünmüyorum ama bişey diyemedim ya içim içimi yiyo.
tamam bundan sonra görüşmeyiz olur biter desemiydim diyorum kendi kendime.

sen tabıkı sok olmussundur
neyse uzulme bosver
terbıyesızler

Asla senin kırılmanı istemeyiz diye başladılar söze.
aklıma geldikçe cinler tepeme çıkıyo.
Oturmada da sürekli neden çalışıyorsun çocuklarına sen baksana filan deyip durdular.
ikiside evde oturan bayanlar bir eziklik var belli.

komşuların kesinlikle çook ayıp etmiş...bencede artık görüşme gördüğünde kuru bir selam ver sadece...

misafirlik kavramıda anlamını yitirdi..artık bilinçsiz daha olgunlaşmamış insanlar aile kuruyorlar eşe dosta karıştıklarını sanıyorlar..çok ayıp yaptıkları bence sizin ağlamanıza lüzum yoktu..terbiyesizlik baştan sona onların.

komşuların kesinlikle çook ayıp etmiş...bencede artık görüşme gördüğünde kuru bir selam ver sadece...

Onu bile yapabilecegimden emin değilim.
Yapmacık olamıyorum malesef. içimden selam vermek bile gelmez.

Asla senin kırılmanı istemeyiz diye başladılar söze.
aklıma geldikçe cinler tepeme çıkıyo.
Oturmada da sürekli neden çalışıyorsun çocuklarına sen baksana filan deyip durdular.
ikiside evde oturan bayanlar bir eziklik var belli.
tamam anlaşıldı şimdi
günahları boyunlarına.. önce senin çalışman konuşulmuş sonra konu çocuğuna geçmiş
kendi kendileri dolup taşmışlar

yok yaa bir arkadaş yazmış yaa öyle yapacaksın aslında
taze bebeğini görmeye geldiklerinde kabul etmeyeceksin!!
de yapamayız işte bizler

misafirlik kavramıda anlamını yitirdi..artık bilinçsiz daha olgunlaşmamış insanlar aile kuruyorlar eşe dosta karıştıklarını sanıyorlar..çok ayıp yaptıkları bence sizin ağlamanıza lüzum yoktu..terbiyesizlik baştan sona onların.

Benimde çogu defa arkadaşımın çocugundan benim oğluma hastalık bulaştıgı oldu.
Ben asla bunu dile getirmedim getiremem de. Nasıl derim ya. utanırım bir kere.
Çok kırıldım çok.
Kelimeler yetmez sanırsam anlatmaya.

Arkadaşlar 1 ay önce ev değiştirdim. Site de oturuyorum yeni yeni insanlarla tanışıyoruz haliyle.
2 hafta önce bir komsum davet etti ailece tanışma amaçlı. O arada oglum ufak bir soguk algınlıgı geçiriyordu ve kendisi bunu biliyordu neyse bizde davete icabet gerekir diye tamam dedik. Bakşa bir arkadaşı daha davet etmiş eşi ile birlikte. Hep birlikte bir araya geldik oturduk en fazla 2-3 saat oturmusuzdur. Benim çocugum hareketli bir çocuk 3,5 yaşında ve ben hamileyim... Gittik oturduk geldik...
Buraya kadar bişey yok. Dün akşam komsum beni çağırdı... ''Oğlunu babasına bıraksın da gelsin demiş'' bu söylediğine acayip bozuldum ama sorun etmedim kötü niyetli değildir dedim gittim. iki bayan bir araya gelmişler. Diğer komşunun söylediklerini aynen yazıyorum; Canım yanlış anlamanı istemem ama senin çocugundan benim kızıma hastalık bulaştı ve biz hastanede kızıma serum taktırmak zorunda kaldık, iğne ilaçla zor toparladı kendini... Keşke o durumda oglunu getirmeseydin !!! evine davet eden kişi bu durumu biliyordu zaten abartılacak bir durumuda yoktu. Bende keşke o zaman söyleseydin... yada çocugunu alıp sen gitseydin engelleseydin hastalık geçmesini dedim. Ben daha önceki arkadaşlarımda hiç böyle şeyler söz konusu olmadıgı için böyle düşünmedim açıkcası.
Diğer komsumda oğlum hareketli biraz diye biraz söylendi. Evide eşyalarıda yeni içi gitmiş belliki...
Hiç bozuntuya vermedim haklısınız dedim biraz daha kalıp evime geçtim ama o kadar zoruma gittiki 8 aylık hamile halimle saatlerce agladım. Eşimde kesinlikle bu insanlarla görüşmem bundan sonra merhaba merhaba dedi. Hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım ve asla evlerine gitmeyi düşünmüyorum artık. Yanlışmı yapıyorum aslında onlarmı haklı nedir fikirleriniz. Şimdiden teşekkür ederim.
canını hiiiç sıkma zamanında bende senin komşular gibiydim ama asla onların yaptığı edepsizliği yapmadın içten içe huylanırdım.Bir gün komşular çocuklarını havuza götürdü sende al gel çocukları dediler biz eşimle yoook dedik havuz da her türlü mikrop var karşıyız zati pimpirikliyiz göndermedik nihayetinde ertesi gün isal kusma ateş hemde iki çocuğumda komşuların çocukları sokakta bizimkiler hasta yatakta eee ne oldu şimdi. Nemi oldu sakınan göze çöp batar ayrıca olacağın önüne geçilmez bu sebepler içinde insanlar kırılmaz senin komşuların yaptığı gibi oyüzden komşularına üzüldüm bu kafayla çook şey gelir başlarına daha :)

tamam anlaşıldı şimdi
günahları boyunlarına.. önce senin çalışman konuşulmuş sonra konu çocuğuna geçmiş
kendi kendileri dolup taşmışlar

yok yaa bir arkadaş yazmış yaa öyle yapacaksın aslında
taze bebeğini görmeye geldiklerinde kabul etmeyeceksin!!
de yapamayız işte bizler

Mümkün değil !!!
o cümleyi bir araya bile getiremem ben.
Ama kırgınlığımı anlasınlar istiyorum.

Oglum 5 yaslarindaydi (şimdi oglum 14 yaşında) komsum caya çağırmıştı cok agirbasli bi oglum var di oturdugu yerden kalkmaz dı küçükken diger yeni evli komsuyuda çağırmış oturduk sohbet ederken oglum birden kucuk süs sandığı gibi bi kutu vardi onu acti dikkatini cekti heralde kirilacak bisey degildi yani yeni evli olan komsu dediki: "Hic boyle çocukları sevmem benim cocugum asla boyle bisey yapamaz "dedi oglani aldim musade istedim eve gectim nasil zoruma gitti. Amaaan bi daha tovbe cocuksuz birine gitmem dedim.Bu komsum arka arkaya 2 oğlu oldu Allah im böyle cocuk gormedik komsularin evini başına yikiyo resmen. Ufacik biseyi kinadi beni üzdü kendi cocugunun nasil olacagini tahmin edemedi.
O yuzden sizde mesafe koyun selam verip gecin

canını hiiiç sıkma zamanında bende senin komşular gibiydim ama asla onların yaptığı edepsizliği yapmadın içten içe huylanırdım.Bir gün komşular çocuklarını havuza götürdü sende al gel çocukları dediler biz eşimle yoook dedik havuz da her türlü mikrop var karşıyız zati pimpirikliyiz göndermedik nihayetinde ertesi gün isal kusma ateş hemde iki çocuğumda komşuların çocukları sokakta bizimkiler hasta yatakta eee ne oldu şimdi. Nemi oldu sakınan göze çöp batar ayrıca olacağın önüne geçilmez bu sebepler içinde insanlar kırılmaz senin komşuların yaptığı gibi oyüzden komşularına üzüldüm bu kafayla çook şey gelir başlarına daha :)

Çocugumun bağısıklık sistemi çok kötü hastalıktan kurtulmuyo diyo !!!!
Bende o zaman keşke alıp götürseydik kızını engel olsaydın hastalıgın bulaşmasına dedim. Ama gayet rahat rahat oturdu gitmedi. Bu kadar ince fikirli madem kendi gitseydi. Tamamen edepsizlik.

X