Arkadaşlar 1 ay önce ev değiştirdim. Site de oturuyorum yeni yeni insanlarla tanışıyoruz haliyle.
2 hafta önce bir komsum davet etti ailece tanışma amaçlı. O arada oglum ufak bir soguk algınlıgı geçiriyordu ve kendisi bunu biliyordu neyse bizde davete icabet gerekir diye tamam dedik. Bakşa bir arkadaşı daha davet etmiş eşi ile birlikte. Hep birlikte bir araya geldik oturduk en fazla 2-3 saat oturmusuzdur. Benim çocugum hareketli bir çocuk 3,5 yaşında ve ben hamileyim... Gittik oturduk geldik...
Buraya kadar bişey yok. Dün akşam komsum beni çağırdı... ''Oğlunu babasına bıraksın da gelsin demiş'' bu söylediğine acayip bozuldum ama sorun etmedim kötü niyetli değildir dedim gittim. iki bayan bir araya gelmişler. Diğer komşunun söylediklerini aynen yazıyorum; Canım yanlış anlamanı istemem ama senin çocugundan benim kızıma hastalık bulaştı ve biz hastanede kızıma serum taktırmak zorunda kaldık, iğne ilaçla zor toparladı kendini... Keşke o durumda oglunu getirmeseydin !!! evine davet eden kişi bu durumu biliyordu zaten abartılacak bir durumuda yoktu. Bende keşke o zaman söyleseydin... yada çocugunu alıp sen gitseydin engelleseydin hastalık geçmesini dedim. Ben daha önceki arkadaşlarımda hiç böyle şeyler söz konusu olmadıgı için böyle düşünmedim açıkcası.
Diğer komsumda oğlum hareketli biraz diye biraz söylendi. Evide eşyalarıda yeni içi gitmiş belliki...
Hiç bozuntuya vermedim haklısınız dedim biraz daha kalıp evime geçtim ama o kadar zoruma gittiki 8 aylık hamile halimle saatlerce agladım. Eşimde kesinlikle bu insanlarla görüşmem bundan sonra merhaba merhaba dedi. Hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım ve asla evlerine gitmeyi düşünmüyorum artık. Yanlışmı yapıyorum aslında onlarmı haklı nedir fikirleriniz. Şimdiden teşekkür ederim.