Aman hic sıkma canını boşver bebiste etkilenmesinn : ) ne tuhaf anne degilim ama biri bana çocuğunu getirmeden görüşelim dese slm bile vermem galiba.. ne güzel çalışıyormussunuz da görüşmeyin gitsin
neden benı bu sekılde cagırdınız dıye sorsaydın? buarada oglun ıyılestımı? yanı yaramaz dıyemı cagırmıyorlar hasta dıyemı anlamadım orasınıBenle görüşmek istiyorlar ama çocuksuz.
Kızıyla haber yollamış 5 dakika gelebilir mi ama çocuksuz diye.
küçük beyinli. kendinin de 3 çocugu var bana 3 çocukla geliyo.
böylelikle samimiyetin başlamadan ne kadar cahil ve görgüsüz olduklarını anladınDedim ve ısrar ettiler.
benim kızdıgımda o bile bile ısrar edip sonradan konuşmaları.
Bebisin dogunca bu kaba insanlar elbet gelirler hayirli olsuna
O zaman ben senin yerinde olsam saglam bir laf sokardim cocuk daha kucuk sizlerden hastalik bulasir malum ya gelmeyin lutfen kabul edemeyecegim derim
neden benı bu sekılde cagırdınız dıye sorsaydın? buarada oglun ıyılestımı? yanı yaramaz dıyemı cagırmıyorlar hasta dıyemı anlamadım orasını
cok ayıp ama
tamam haberlesırsınız kahve ıcmeye bulusalım ama cocuksuz fılan ucunuzun kararı olsa anlıcam
senı cagırma sebeblerı sıze bunları soylemek mı buarada?
böylelikle samimiyetin başlamadan ne kadar cahil ve görgüsüz olduklarını anladın
şükret bence baştan gördün canım boşver
sen tabıkı sok olmussundurOğlum iyileşti...
Yüksek ihtimal yaramaz diye...
Evet bunları konuşmak için çağırmışlar. Ben kırmak istemedim o yüzden sormadım...
Ben cocugum hasta iken davetlere katilmiyorum.Errafimdaki insanlarin coguda buna cok dikkat ediyor. Ben sizde bir kusir gormedim.Ev sahibi oglunuzun rahatsiz oldugunu bilerek israr ediyorsa, bu durumu onemsemedigini dusundurur. Diger bi kisiyi cagirirken ona durumdan bahsetmeli,o da gidip gitmemeyi tercih etmeliydi.Cocugu hastanalanda bildigibiz kaba insanin tekiymis.Ayip denem biseu var.Yerinizde olsam gorusmemeyoi tercih ederdim
sen tabıkı sok olmussundur
neyse uzulme bosver
terbıyesızler
komşuların kesinlikle çook ayıp etmiş...bencede artık görüşme gördüğünde kuru bir selam ver sadece...
tamam anlaşıldı şimdiAsla senin kırılmanı istemeyiz diye başladılar söze.
aklıma geldikçe cinler tepeme çıkıyo.
Oturmada da sürekli neden çalışıyorsun çocuklarına sen baksana filan deyip durdular.
ikiside evde oturan bayanlar bir eziklik var belli.
misafirlik kavramıda anlamını yitirdi..artık bilinçsiz daha olgunlaşmamış insanlar aile kuruyorlar eşe dosta karıştıklarını sanıyorlar..çok ayıp yaptıkları bence sizin ağlamanıza lüzum yoktu..terbiyesizlik baştan sona onların.
canını hiiiç sıkma zamanında bende senin komşular gibiydim ama asla onların yaptığı edepsizliği yapmadın içten içe huylanırdım.Bir gün komşular çocuklarını havuza götürdü sende al gel çocukları dediler biz eşimle yoook dedik havuz da her türlü mikrop var karşıyız zati pimpirikliyiz göndermedik nihayetinde ertesi gün isal kusma ateş hemde iki çocuğumda komşuların çocukları sokakta bizimkiler hasta yatakta eee ne oldu şimdi. Nemi oldu sakınan göze çöp batar ayrıca olacağın önüne geçilmez bu sebepler içinde insanlar kırılmaz senin komşuların yaptığı gibi oyüzden komşularına üzüldüm bu kafayla çook şey gelir başlarına daha :)Arkadaşlar 1 ay önce ev değiştirdim. Site de oturuyorum yeni yeni insanlarla tanışıyoruz haliyle.
2 hafta önce bir komsum davet etti ailece tanışma amaçlı. O arada oglum ufak bir soguk algınlıgı geçiriyordu ve kendisi bunu biliyordu neyse bizde davete icabet gerekir diye tamam dedik. Bakşa bir arkadaşı daha davet etmiş eşi ile birlikte. Hep birlikte bir araya geldik oturduk en fazla 2-3 saat oturmusuzdur. Benim çocugum hareketli bir çocuk 3,5 yaşında ve ben hamileyim... Gittik oturduk geldik...
Buraya kadar bişey yok. Dün akşam komsum beni çağırdı... ''Oğlunu babasına bıraksın da gelsin demiş'' bu söylediğine acayip bozuldum ama sorun etmedim kötü niyetli değildir dedim gittim. iki bayan bir araya gelmişler. Diğer komşunun söylediklerini aynen yazıyorum; Canım yanlış anlamanı istemem ama senin çocugundan benim kızıma hastalık bulaştı ve biz hastanede kızıma serum taktırmak zorunda kaldık, iğne ilaçla zor toparladı kendini... Keşke o durumda oglunu getirmeseydin !!! evine davet eden kişi bu durumu biliyordu zaten abartılacak bir durumuda yoktu. Bende keşke o zaman söyleseydin... yada çocugunu alıp sen gitseydin engelleseydin hastalık geçmesini dedim. Ben daha önceki arkadaşlarımda hiç böyle şeyler söz konusu olmadıgı için böyle düşünmedim açıkcası.
Diğer komsumda oğlum hareketli biraz diye biraz söylendi. Evide eşyalarıda yeni içi gitmiş belliki...
Hiç bozuntuya vermedim haklısınız dedim biraz daha kalıp evime geçtim ama o kadar zoruma gittiki 8 aylık hamile halimle saatlerce agladım. Eşimde kesinlikle bu insanlarla görüşmem bundan sonra merhaba merhaba dedi. Hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım ve asla evlerine gitmeyi düşünmüyorum artık. Yanlışmı yapıyorum aslında onlarmı haklı nedir fikirleriniz. Şimdiden teşekkür ederim.
tamam anlaşıldı şimdi
günahları boyunlarına.. önce senin çalışman konuşulmuş sonra konu çocuğuna geçmiş
kendi kendileri dolup taşmışlar
yok yaa bir arkadaş yazmış yaa öyle yapacaksın aslında
taze bebeğini görmeye geldiklerinde kabul etmeyeceksin!!
de yapamayız işte bizler
canını hiiiç sıkma zamanında bende senin komşular gibiydim ama asla onların yaptığı edepsizliği yapmadın içten içe huylanırdım.Bir gün komşular çocuklarını havuza götürdü sende al gel çocukları dediler biz eşimle yoook dedik havuz da her türlü mikrop var karşıyız zati pimpirikliyiz göndermedik nihayetinde ertesi gün isal kusma ateş hemde iki çocuğumda komşuların çocukları sokakta bizimkiler hasta yatakta eee ne oldu şimdi. Nemi oldu sakınan göze çöp batar ayrıca olacağın önüne geçilmez bu sebepler içinde insanlar kırılmaz senin komşuların yaptığı gibi oyüzden komşularına üzüldüm bu kafayla çook şey gelir başlarına daha :)