Komşularım Yüzünden Sinir Sistemimim Çöktü, Çok moralim bozuk...

Haklısınız.
Hala üzülüyorum hayatıma sıfır değerine bile sahip olmayan insanlar için bu kadar üzülüyorum. yazık bana.

haklısın valla...öyle insanlarla komşu olunmaz...

Zaten birinin bu edep yoksunu insanlara tavır konusma yada hareketle bişeyleri anlatmaları lazım.
Dünya onların etrafında dönüyor gibi davranıyorlar.

hiç üzülme mesafeni koy bitsin.
bebeğin doğuncada gelmek isterlerse kabul etme.
size söylediği şeyleri onlara söyleyin o zaman.
bebeğimden hastalık kaparsınız, çocuğum yerinde durmuyor rahatsız olursunuz diye.

Kesinlikle görüşme ne demek çocuksuz gel. Benim komsumun oglu öyle yaramazdi ki kimse onlarla görüşmüyordu ama ben o komsumu öyle sevmiştim ki çocuğunun yaramaz olduğunu fark bile etmiyordum inan tayinleri çıktı gittiler depresyona girdim

Kendi kendimi yiyorum keşke gitmeseydik diye.
Ama olacak varmış.

Beni asla kaybetmek istemiyorlar.
Sakın yanlış anlama üzülmeni istemiyoruz diye defalarca tekrar ettiler.
Benim için kayıp değil, ama çok üzüldüm buda bir gerçek.

Orda yanlış düşünüyorsunuz ...
Hamile ve çocuklu diye kendini Ece mi kapatmalı ...
Ev sahibi çağırırken zaten her şeyi Göze alır ya da evine kimseyi davet etmez...

En çok morelimi bozanda o.
Asla evlerine gitmem o kesinde kırıldıgımıda nasıl belli ederim bilmiyorum.
Evlerine gitme yolda gördüğünde merhaba de geç. benimde arkadaşım var 3 tane çocuğu var. 3 de erkek ve çok yaramaz bende yeni evliyim eşyalarım yeni ama o çocuklar evime gelince kendi evlerindeymiş gibi rahat ediyorlar. rahatsızsan hiç çağırmayacaksın.

8 aylık hamile ve küçük .çocuklu kadını çocugu hastayken ısrarla misafirliğe çagırıyosan sonra da şikayet etmeyeceksin. komşluların çok ayıp etmiş ve görgüsüzlük yapmış. şimdi sana böyle canım cicim konuşmaları da dediğin gibi seni okumuş kendilerinden üstün görüp de kaybetmek istemiyolar. yazık ağlamışsın bütün gece üzüldüm.

Konuyu çok güzel özetlemişsiniz.
Çok pişmanım gittiğim için ama iş işten geçti.

Can sikici bir durum ama ben komsularinizin dobralagina hayran kaldim. Hic arkadan konusmamislar, soylenebilecek herseyi yuzune ivedilikle soylemisler haklilar demiyorum kesinlikle, sadece bu kadar rahat ve net olmalari hosuma gitti.

Durustluk mu yuzsuzluk mu? Benim hic hosuma gitmedi kadin hamile belki ogluyla ilgilenemedi ne biliyim. tek bildigim ilk defa evine gelmis birine soylenmez boyle bisey

Hep iyi niyetten oluyo bidaha gitmeyiverirsin bosver zamanla sinirinde diner belki oyle kabul edersin onlari

Cok sacma ya benim yengemde hamileydi yeri geldi kuzenim atesliydi falan ama hep biz baktik esirgemedik.Hamile bir kadina bunlari demek nasil bir vicdan yani.Cunku cok hassas oluyorlar zaten hem de cocuktur yani hasta olurlar duseler ne var ki bu kadar buyutecek.Bosverin hic canini sıkmaya degmez aglamayinda bir daha gorusmessiniz daha rahat edersiniz

Keisnlikle yüzsüzlük.
mümkün değil gitmem zaten. Ama bişey söyliyim onlarda bilsin istiyorum içten içe.

çocuksuz çagırırlarsa da ben çocugum olmadan bir yere gitmem davetiniz için tşk ederim deyip kesin atarsın kimse kimseye muhtaç da değil yani.

Aynen öyle.
Eşim acayip kızdı. Bu ne saçmalık. Onlara muhtaçmışız gibi davranma hakkını kim veriyo onlara dedi.

Yoooo mümkün değil, görüşmem yani.

Benle görüşmek istiyorlar ama çocuksuz.
Kızıyla haber yollamış 5 dakika gelebilir mi ama çocuksuz diye.
küçük beyinli. kendinin de 3 çocugu var bana 3 çocukla geliyo.

nurummm , komşularınız sizi tanışma ve kaynaşma amaçlı çağırmıştı. Siz de bu vesileyle komşularınızın kaynaşmak istemeyeceğiniz insanlar olduğunu öğrenmiş oldunuz.

Tabi insan çocuğu için laf edilirse üzülür. Çocuğunuzun çok ağır ve bulaşıcı bir hastalığı olsa zaten gitmezdiniz. Bunun yanı sıra biz çocukken tüm bulaşıcı hastalıkları ( kızamık , su çiçeği gibi ) ya kardeşimizden ya komşu çocuklarından aldık bu da gayet normaldi. Su çiçeği olandan da kaçırılmadık kızamık olandan da. Olması gereken bir şekilde o mikrobu alıp atlatmamızdı , atlattık da çok şükür.

Görünce merhaba deyip geçin. Çağırılırsanız çocuğum olmadan bir yere gitmiyorum. Anası nerede ise danası da orada olur ( eskilerin lafıdır ) , ben böyle gördüm der geçersiniz.

Size gelmek isterlerse de , kusura bakmayın müsait değilim , çalışan ve hamile halimle yetişemiyorum der sınırınızı çizersiniz.

Ha size yaptıkları gibi dobralık isterlerse , hayat görüşlerimiz birbirinden farklı dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…