Oglum 5 yaslarindaydi (şimdi oglum 14 yaşında) komsum caya çağırmıştı cok agirbasli bi oglum var di oturdugu yerden kalkmaz dı küçükken diger yeni evli komsuyuda çağırmış oturduk sohbet ederken oglum birden kucuk süs sandığı gibi bi kutu vardi onu acti dikkatini cekti heralde kirilacak bisey degildi yani yeni evli olan komsu dediki: "Hic boyle çocukları sevmem benim cocugum asla boyle bisey yapamaz "dedi oglani aldim musade istedim eve gectim nasil zoruma gitti. Amaaan bi daha tovbe cocuksuz birine gitmem dedim.Bu komsum arka arkaya 2 oğlu oldu Allah im böyle cocuk gormedik komsularin evini başına yikiyo resmen. Ufacik biseyi kinadi beni üzdü kendi cocugunun nasil olacagini tahmin edemedi.
O yuzden sizde mesafe koyun selam verip gecin
nekadar rahatsız olurlarsa olsunlar hamile bir kadına böyle konuşulmaz... terbiyesizler.
haklısın valla...öyle insanlarla komşu olunmaz...Onu bile yapabilecegimden emin değilim.
Yapmacık olamıyorum malesef. içimden selam vermek bile gelmez.
haklısın valla...öyle insanlarla komşu olunmaz...
hiç üzülme mesafeni koy bitsin.
bebeğin doğuncada gelmek isterlerse kabul etme.
size söylediği şeyleri onlara söyleyin o zaman.
bebeğimden hastalık kaparsınız, çocuğum yerinde durmuyor rahatsız olursunuz diye.
Kesinlikle görüşme ne demek çocuksuz gel. Benim komsumun oglu öyle yaramazdi ki kimse onlarla görüşmüyordu ama ben o komsumu öyle sevmiştim ki çocuğunun yaramaz olduğunu fark bile etmiyordum inan tayinleri çıktı gittiler depresyona girdim
Orda yanlış düşünüyorsunuz ...Ben senin yerinde olsam en basindan gitmezdim canim
Hem yaninda hasta 3,5yasinda cocuk hem sek 8aylik hamile nasil rahat ettin ki? Komsularin tavirlari yanlis ama senin de bu halde gitmemen gerekirdi bence kendi rahatin icin elalemin dediginden degil ama
Evlerine gitme yolda gördüğünde merhaba de geç. benimde arkadaşım var 3 tane çocuğu var. 3 de erkek ve çok yaramaz bende yeni evliyim eşyalarım yeni ama o çocuklar evime gelince kendi evlerindeymiş gibi rahat ediyorlar. rahatsızsan hiç çağırmayacaksın.En çok morelimi bozanda o.
Asla evlerine gitmem o kesinde kırıldıgımıda nasıl belli ederim bilmiyorum.
8 aylık hamile ve küçük .çocuklu kadını çocugu hastayken ısrarla misafirliğe çagırıyosan sonra da şikayet etmeyeceksin. komşluların çok ayıp etmiş ve görgüsüzlük yapmış. şimdi sana böyle canım cicim konuşmaları da dediğin gibi seni okumuş kendilerinden üstün görüp de kaybetmek istemiyolar. yazık ağlamışsın bütün gece üzüldüm.
Can sikici bir durum ama ben komsularinizin dobralagina hayran kaldim. Hic arkadan konusmamislar, soylenebilecek herseyi yuzune ivedilikle soylemislerhaklilar demiyorum kesinlikle, sadece bu kadar rahat ve net olmalari hosuma gitti.
Konuyu çok güzel özetlemişsiniz.
Çok pişmanım gittiğim için ama iş işten geçti.
Durustluk mu yuzsuzluk mu? Benim hic hosuma gitmedi kadin hamile belki ogluyla ilgilenemedi ne biliyim. tek bildigim ilk defa evine gelmis birine soylenmez boyle bisey
Hep iyi niyetten oluyo bidaha gitmeyiverirsin bosver zamanla sinirinde diner belki oyle kabul edersin onlari
çocuksuz çagırırlarsa da ben çocugum olmadan bir yere gitmem davetiniz için tşk ederim deyip kesin atarsın kimse kimseye muhtaç da değil yani.
Cok sacma ya benim yengemde hamileydi yeri geldi kuzenim atesliydi falan ama hep biz baktik esirgemedik.Hamile bir kadina bunlari demek nasil bir vicdan yani.Cunku cok hassas oluyorlar zaten hem de cocuktur yani hasta olurlar duseler ne var ki bu kadar buyutecek.Bosverin hic canini sıkmaya degmez aglamayinda bir daha gorusmessiniz daha rahat edersiniz
Benle görüşmek istiyorlar ama çocuksuz.
Kızıyla haber yollamış 5 dakika gelebilir mi ama çocuksuz diye.
küçük beyinli. kendinin de 3 çocugu var bana 3 çocukla geliyo.