- 3 Mayıs 2018
- 905
- 915
- 53
- Konu Sahibi 41ask_derin
Evlendikten sonra ikinci evimiz. İlk evimizde komşumuz çok kalabalık bir aileydi ve asla gece gündüz demeden ses yaparlardı bizde ev kira zaten diyerek kendi evimizi aldık ve taşındık. Yine yüzüm gülmedi tabi. Üst katımda yeni evli bir çift var sürekli ama sürekli kavga ediyorlar başta anlayış gösterdim birbirlerine alışma süreci çok normal diye ama aylar geçti artık kavgaları eşyaları yere atmak duvarlara birşey fırlatmak gibi eylemlere döküldü. Bütün bina şikayetçi olduk sadece kavga sıklıkları azaldı o kadar hala arada gecenin körü adam sandalye devirebiliyor oğlum kaç kere ağlayarak uyandı bunlar yüzünden.
Geçen haftada yan daireye taşındılar ve kahretsin yine kalabalık aile. Kapıya hınçları varmış gibi pat küt örtmeler insanın ödü kopuyor. Sabahta bangır bangır müzik açtılar hala Çalıyor pazar pazar. Eşim site yönetimini aradı ama sallamadılar sanırım. Sinirlerim çok yıprandı artık benim küçük bebeğimde var uykusuzum yorgunum hiç huzur yok. Eşimin ve benim iş yerimize yakın ve en uygun ev buydu. Evi satıp yeni ev alabilmemiz şuan için çok çok zor yeni doğum yaptım kiraya gitmekte istemiyorum kurulu düzenim boşa gidecek ağlıyorum artık sinirlerim bozuldu lütfen eleştirmeden anlayarak yorum yapar mısınız ne yapılabilir bu anlayışsız insanlara
Geçen haftada yan daireye taşındılar ve kahretsin yine kalabalık aile. Kapıya hınçları varmış gibi pat küt örtmeler insanın ödü kopuyor. Sabahta bangır bangır müzik açtılar hala Çalıyor pazar pazar. Eşim site yönetimini aradı ama sallamadılar sanırım. Sinirlerim çok yıprandı artık benim küçük bebeğimde var uykusuzum yorgunum hiç huzur yok. Eşimin ve benim iş yerimize yakın ve en uygun ev buydu. Evi satıp yeni ev alabilmemiz şuan için çok çok zor yeni doğum yaptım kiraya gitmekte istemiyorum kurulu düzenim boşa gidecek ağlıyorum artık sinirlerim bozuldu lütfen eleştirmeden anlayarak yorum yapar mısınız ne yapılabilir bu anlayışsız insanlara