bende arkadaşın yazdıgı olay şimdi okudum..allah kimseye evlat acısı gostermesin,başınız sağolsun çok üzüldüm
umarım en kısa zamanda allah tekrardan sağlıklı ,sıhhatli bir bebek verir size..
Algida;bu bahsettiğin yuksek sesle tartışma olayı malesef evliliğin ilk aylarında bizde de vardı,resmen apartmandakilerin yuzune bakamıyodum utancımdan,şiddet vs tabiki yoktu ama eşim sinirinden duvara fln yumruk attı bi kaç kere ve işin en komik tarafı bizim tek kavga sebebimiz eltim ve saçmalıklarıydı..
şimdi ne kadar guluyorum amma gereksizmiş ben neden bu kadar olay yaptım diye..
inan bana eğer kayınvaliden iyi niyetli biri değilse,ve sen ona düzgün davrandıgın halde gormuyosa eşin,inan bana bu oyle veya boyle bi şekilde onun da gozune batıcaktır..Suanda hamile oldugun için sinirlerine hakim olmaya ve sakin durmaya çalış bebeğin için..Yok olmuyo çok mu bunaldın,yaz kadınlar klubune içini dok:)) Ben 3 aydır burdayım ve resmen rahatlamış hissediyorum kendimi..
bizde eşimle kaç aydır çocuk istiyoruz,henuz başaramadık
Tanrım sana boyle bir armağan gondermiş,bence değerini bil ve huzurunu yaşa bunun..Hamilelikte bir kadının en özel dönemlerinden biridir, enerjini pozitif yonlere taşı..ne biliim çocuk isimlerini araştır, bebek takımlarına bak(fiyatlarına bakma :) beğendiklerini marangoza yarı fiyatına yaptır
ki sinirlerin tepeye çıkmasın yine :)
HAYATININ EN GUZEL DONEMİ BU DONEM, BEBEĞİN İÇİN DUA ET VE SADECE O GUZEL VARLIGA HARCA ENERJİNİ