Yok arkadaşlar yok ben artık dayanamıyorum bu eşim olacak insana..Hala eşim diyorum saygımdan dolayı ama onun bana saygı duyduğu yok.
Yaklaşık 10 gündür biliyorsunuz tartışmalarımız sürüyor ilk başlarda kayınvalide- anne sinirini ondan alıyorum sanıyorsum ama değil işte.Bıktım sinirlerim o kadar yıprandı ki.
Her akşam bi şekilde dengesiz hareketleriyle beni de bebeğimi de üzüyor.
Bana önceden yani bundan 7 ay önceki tartışmalarımızda ağzına gelen küfürleri sıralardı.Allaha şükür bu huyundan vazgeçmişti çok mutluyduk hemde çok mutlu hiç tartışmıyorduk da artık hakaret de etmiyordu tam evli çiftler gibi olmuştuk.10 gün önce bi başladı bu bana "angus" demeye neymiş karnım büyüyormuş ya çok sevimli duruyormuşum anguslar gibi.Rahatsız olduğumu söyledim bana bi daha öyle hitap etme dedim bak yine saygısızlık yapıyorsun ben sana desem hoşuna gider mi dedim.Demeyeceğine söz vermesine rağmen devam etti taki 2 gün öncesine kadar..2 gün hakaret etmedi tabi yine tartışmalarımız sürdü 7 ay öncesinden yaptığı davranışlara devam etti evimdeki eşyları kırmalar bağırmalar vs .
Dün işten geldim saat 17 :00 ..O kadar mutluyumki bu da çok mutlu bana hoşgeldin falan dedi.Neyse ben hemen akşam yemeği hazırlamak için mutfağa geçtim,o da evi temizleyecekti bugün temizliğe başladı. Mutfağa yakın koridorda "delidana" dedi ben hiç sesimi çıkarmadım sonra anladı bu "delidana hastalığı vardı ya hayatım bi zamanlar " dedi .Ne alaka dedim yine ne saçmalıyorsun "valla sana demedim aklıma geldi o hastalık" söylemiş bulundu yine çeviriyor..Ya beni sinir dene tartışma falan olur söylersin o zaman da normal değil ama şimdi durduk yere delidana demek neyin nesi

Mutfağa yanıma geldi "aklıma geldi de şaka yaptım da " Ben sana öküz deserm dana desem hoşuna gider mi artık bana saygılı olacaksın dedim.Her gün tartışmak için bişey buluyorsun dedim bu sinirle kendi kendine bişeyler mırıldanarak gitti devam etti işine.Ben o kadar sinirlendim ki gözlerim doldu ağlamak istedim gittim yanına kendimi tutarak sessizce izledim bu farketti beni süpürgeyi kapattı "aşkım ben delidana hastalığından bahsetmiştim bak yine uzatıyorsun" "bana saygı duymuyorsun sevgi yok ilgi yok hamileyim beni düşünmüyorsan bebeğini düşün karnımda toplanıp kalıyorne biçim bi insansın "dedim.Tabi bu arada gözlerimdeki yaş boşaldı yatak odama gittim ağladım

bi bozulunca bi daha toparlayamıyoruz arkadaşlar illa toparlanması için ailelerin duyması mı gerekiyor..Her gün mutsuz uyanıyorum devamlı ağlamak istiyorum.Evde ha var ha yok işten geliyorum sadece hizmet için varım.Hiç benimle ilgilenmiyor bebeğimin hareket ediyor gel de bak ne tatlı kayıyor diyorum hiç oralı bile olmuyor yattığı yerden göremiyorum diyor ordan bakarsan tabi göremezsin gel de bak diyorum umrunda değil.Tamam ilgisini çekmeyebilir ama insan en azından arada bi sarılır , öper okşar karısını.Madem bu kadar tartışmaya mahal veriyorsun en azından gönlümü al o yok bu yok.
Cinsellik desen hiç yok 1 ayı geçti öpmeye bile çalışmadı.Off Off