- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 32
Ya delirtirler bu komşular insanı. Benimde 2 yaşında oğlum var kapının önüne cikmam asla. Çok canım sıkılırsa eşim arabayla bizim büyük parka götürür orda gezer geliriz ailecek. Sana o laflari diyen komşular kendileri afedersin kıçı kırık tazi gibi gezmeye alışmışlar, herkeste kendileri gibi olsun istiyorlar bebeğiyle dışarda orda burda gezsin dursun istiyorlar. Kimsenin keyfi için çocuğunu ağlatma asla canım.O komşulara de ki dedikodu ortamlarina girmeyi sevmiyorum de geçYa bide eski ewimde bahceye filan inmezdim. Beni gördüklerinde neden hiç inmiyosun diyolardı. Bende bebegim durmuyo diyodum. Bu seferde diyolarkş bizimde bebegimiz vardı ama ine ine alıştılar bahceye,yok sen cok abartıyosun bırak iki aglasın bişey olmaz
Off ewet ya tamda dediginiz gibiyim. Moralim bozukken bile tanıdık birini görsem hemen gülümserim. Hiç sewmiyorum bu huyumuonlara çok güleryüz gösterip sempatik görünüyorsunuz sizin rahatsız olduğunuzun farkına bile varmazlar.
hatta memnunsunuz sanirlar.
kapıyı uykulu açın.
bende bebeği yatiriyordum yanında uyuyordum deyin.az ve net konuşun.muhabbeti uzatmayin.
siz ne yaptiniz gibi.
ocakta yemeğin var kusura bakmayın deyin mesela kapi muhabbetini uzatmayin.
davetkâr karsilamazsaniz her seferinde içeri girmeye yeltenemezler.
kapıyı yarım açın kısık sesle konuşun bebek uyuyor deyin.
yani kötü olmadan mesafe koymak istiyorsanız bu yöntemler kısa sürede ise yarar.
daha cok komsu vakasi yasarsiniz. devam.Ben malesef hayır diyemiyorum
Ya bide eski ewimde bahceye filan inmezdim. Beni gördüklerinde neden hiç inmiyosun diyolardı. Bende bebegim durmuyo diyodum. Bu seferde diyolarkş bizimde bebegimiz vardı ama ine ine alıştılar bahceye,yok sen cok abartıyosun bırak iki aglasın bişey olmaz
Tawsiye yoksa zamanınızı boşa harcamasaydınız keskeçekiniyorum, söyleyemem yapamam, hayır diyemem. o zaman sana vercek tavsiye kalmıyo, başa gelen çekilir
ay ne bu gereksiz gelirsem bir tane patlatırım tavırları. hele bir sakin olun yahu.Ay ne bu gereksiz hayır diyemeyen tavırları.
Sana burdan ışınla hayır diyebilme özelliği empoze edemeyeceğimize göre, hayır teyzecim bebeğim var müsait olamıyorum diyeceksin yoksa komşucuklarınla iyi sohbetler