- 26 Nisan 2015
- 1.492
- 2.181
- 36
Okumamda sorun yok çok sükürYavaşça oku H A Y I R .. şimdi tekrar oku HAAAAYYIIIIRRRR .. şimdi son kez oku HHHAAAYYYIIIRRRRRRRR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okumamda sorun yok çok sükürYavaşça oku H A Y I R .. şimdi tekrar oku HAAAAYYIIIIRRRR .. şimdi son kez oku HHHAAAYYYIIIRRRRRRRR
Aynen canım ya ayarlıyamıyorum. Mesela dün marketten gelirken kapıda yakalandım yine. Hemen basladılar nerelisin esin ne iş yapıyo müsait oldugun bi zaman kahveye gelelim yada sen bize gel bişeye ihtiyacın olursa cal kapıyı. Tamam iyi niyetle söylüyoşar ama boguluyorum gercekten. Bende güler yüzle cewap veriyorum malesef.Hayır de.
Çok zor değil
Bende aşırı derecede yumuşak yüzlüyümdür ama komşularla muhabbetim yok, uzak duruyorum hayır dememe bile gerek kalmıyor, sen mesafeyi ayarlayamıyorsun sanırım
Bak bu iyi fikir aslında. Birgün gelmek istediklerinde eşim ewde müsait degilşm diyim sonrada sizin gibi hiç cagırmayayım. Tabi bu seferde yüzlerine bakmakta cekiniyorum ama bi yerden başlamak lazım. Buradaki bayanların da dedigi gibi yoksa hayatım zindan olacakBende evime taşındığımda üç aylik hanileydim . Çalışıyordum o ara işten çıkartıldım sonra bir tanesi kapımı çalıp bana gelmek istediklerini söyledi bende o gün eşim evde olduğu için müsait değilim baska zaman insallah dedim o gün bugündür çağırmadım zira her ikisininde ufak çocukları var ve cocuklar gece gunduz demeddn binayi ayaga kaldiran cinslerden yani laftan anlayacak yastalar ama yaramazlar. Aslinda cagircaktim ama inanin bazi insanlar çok anlayışsız oluyor düşündüm dogum yaptigimda bebeğimi zor uyutacağım zaten bunlarda devamli gelmek isterse daha sonradan kalplerini kirmaktansa simdiden mesafe koyayim dedim sizde oyle yapin bence. Simdi burda komsuluktan zarar gelmez diye savunlarlar olabilir ama bazi insanlarin halden anlamaz tavirlari yuzunden kendi hayatimiz zindan oluyor. Artik hayir demeyi ve tavir koymayi ogrenmelisiniz yoksa arkasi kesilmez pisman olursunuz
Valla hic cekinmeyin kimseyi evinize almak zorunda degilsiniz. Ustelik kimdir necidir bir zarar mi verecek ne bilelim yahu ? Su hayatta en degerli varlik evlat. Gerekirse misafirde eksik olsun evde, bebegime ayiracagim vakti komsulara ayiramam yaniBak bu iyi fikir aslında. Birgün gelmek istediklerinde eşim ewde müsait degilşm diyim sonrada sizin gibi hiç cagırmayayım. Tabi bu seferde yüzlerine bakmakta cekiniyorum ama bi yerden başlamak lazım. Buradaki bayanların da dedigi gibi yoksa hayatım zindan olacak
çekiniyorum falan diyorsunuz ama nedir sizi baskalarina karsi bu kadar sorumlu ve mecbur hissettiren? Kimseye bir mecburiyetiniz yok buna inanmalisinizBak bu iyi fikir aslında. Birgün gelmek istediklerinde eşim ewde müsait degilşm diyim sonrada sizin gibi hiç cagırmayayım. Tabi bu seferde yüzlerine bakmakta cekiniyorum ama bi yerden başlamak lazım. Buradaki bayanların da dedigi gibi yoksa hayatım zindan olacak
Yok canım yeni tasındıgım için henüz gelmdiler. Bi kahveye cagırsam arkası kesilmez biliyorum. Yasadıgım sehirde dördüncü ewim ve hep aynı sey oldu. Kimseyle samimiyet kurmıycam diyorum ama sonra bi bakıyorum tepeme cıkmışlarGeçiştireceksiniz ama sanırım hiç gelmediler daha, en azından bir kez kahveye alabilirsiniz gelelim diyorlarsa.
Konu sahibi bende komşu sevmiyorum çok haklısın. Kendileri belli bir yaşa gelmişler çocuklarını büyütmüşler, ağlayan mizmizlanan bir bebek yok evlerinde, oh her açıdan keyifleri yerinde, sabahtan yemeklerini yapıyorlar akşama kadar boşlar bu kadınlar, sonra napıyorlar canları sıkılıyor ve nerde bebekli ufak çocuklu bir aile var dadanıyorlar onun evine, bebeği zorla çekistirmeler falan.Bende nefret ediyorum bu komşulardan. Ya anlamıyorum bebekli ufak çocuklu kadın komsulara hizmet mi etcek çocuğuna mı bakcak ne anlayissiz insanlar var ya, sana hak veriyorum konu sahibi.merhaba arkadaslar. BELKi basit bi derttir ama ben cok kafaya takıyorum
15gün önce başka bi semte tasındık. Altı yasında kızım ve iki aylık cok gazlı bi bebegim var. ÖNceki ewimde komsulardan bıkmıstım. Cat kapı gelinmesinden hiç hoşlanmam mesela. Yada istiyorumki karsımdaki bunun bebegi var gidip rahatsız etmeyelim desinler ama yok. HAmileyken doktor yatıcaksın demişti bebek cok asagıdaydı son aylarda. Bunları bişdikleri halde sürekli geliyoşardı. HATta birisi altı aylık bebegini üç saatligine bana bırakıp hastaneye gitmişti
Ben malesef hayır diyemiyorum bazı seylere yada nemrut suratlı olamıyorum
Bu yeni tasındıgımız sitede de her katta dört daire var. Hepsi annem yasındalar. İKi daire hep kapıları acık oturuyolar. Asansör beklesem hopp hemen muhabbet gel kahveye yada bigün size kahveye gelelim muhabbetleri
YA İnanın kimseyle görüşmek istemiyorum sewmiyorum komsuluk ilişkilerini. Zaten bebegim tuvalete gitmeme izin vermiyo. Yani bi kahve bile yapsam bana cok eziyet olacak
Bi süre sonrada kesin yemek alışverişi başlar. Tabak zaten boş verilmez hemen laf ederler.
SİZce nasıl bi yol izlemeliyim. ANnem diyoki yemek verdiklerinde tabaklarını boş ver deki bebek yğzünden dogru düzgün yemek yapamıyorum. ama işte yapamıyorum diyemiyorum bi türlü
COK dert ediyorum bu durumu gercekten. TEK komsu sewmeyen benmiyim acaba. ÖNceden böyle deildim ama yasadıgım sehirdeki insanlar beni bıktırdılar artık
Tam benim aradıgım komsu tipleriBizim de katta 4 daire var. Karşı dairem karşılaşınca bile merhaba demez. Yan dairemi 10 senedir tanıyorum, buna rağmen tasindigimda bi hoşgeldin demedi. Nakliye günü kapısını çaldım içme suyu istemek icin, evde olduğu halde açmadı kapıyı. Ben de mesaji aldim bir daha calmadim ama diger yandan da alındım doğrusu. Capraz dairem arada tabak verir ama tembihler, sen hamilesin sakın dolu verme diye. Ben de hepsine ayri muamele ederim. Cok basit.
Ya bide eski ewimde bahceye filan inmezdim. Beni gördüklerinde neden hiç inmiyosun diyolardı. Bende bebegim durmuyo diyodum. Bu seferde diyolarkş bizimde bebegimiz vardı ama ine ine alıştılar bahceye,yok sen cok abartıyosun bırak iki aglasın bişey olmazKonu sahibi bende komşu sevmiyorum çok haklısın. Kendileri belli bir yaşa gelmişler çocuklarını büyütmüşler, ağlayan mizmizlanan bir bebek yok evlerinde, oh her açıdan keyifleri yerinde, sabahtan yemeklerini yapıyorlar akşama kadar boşlar bu kadınlar, sonra napıyorlar canları sıkılıyor ve nerde bebekli ufak çocuklu bir aile var dadanıyorlar onun evine, bebeği zorla çekistirmeler falan.Bende nefret ediyorum bu komşulardan. Ya anlamıyorum bebekli ufak çocuklu kadın komsulara hizmet mi etcek çocuğuna mı bakcak ne anlayissiz insanlar var ya, sana hak veriyorum konu sahibi.
Canım ben bdw konularını cok okudugum için alıstım böyle cwplara. Özellikle bir kaç üye var onlar her konuya mutlaka atlayıp olumsuz yorum yapacaklar. Ha tabiki herkes fikrini söylemekte özgür ama dedigim gibi bi kaç kişi her konuya olumsuz yorum yapıyoYa kadın bir soru sormuş düzgünce derdini anlatmış gene bir laf sokmalar Alttan alttan vurmalar üzülüyorum böyle olunca
Çok ayıp ya insanlar zaten dertli moral bulmaya geliyor dediğin gibi birkaç şımarık kendini bilmez ego tatmin ediyor sanırım bu şekilde.empati de kuramiyolar biz olsak yerinde napardik die.hani karşıt bişey yazacaksan bile kırmadan incitmeden yazarsın takip etcem öyle yapanları şikayet etcem üzülüyorum hamileyim bide daha hassasim bana da yaptılar aynısınıCanım ben bdw konularını cok okudugum için alıstım böyle cwplara. Özellikle bir kaç üye var onlar her konuya mutlaka atlayıp olumsuz yorum yapacaklar. Ha tabiki herkes fikrini söylemekte özgür ama dedigim gibi bi kaç kişi her konuya olumsuz yorum yapıyo