- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi civilenginar
-
Virüs zamani yemek yapip goturen siz anormalsiniz bence.. normal degil mi cope atmasi corono var ya. Yemek yapar goturursun çöpe atar.
Özelden yazdım arkadaşın konusunu bulandırmayalımBelki de muhabbetiniz olan kişi yalan söyledi? Yani en azından bu lafı getiren kişide güvenilir gelmez bana, laf doğru olsa bile.
Merdivenci su istemek için kapısını çalar açmaz. Yemek yapar goturursun çöpe atar. Kimsenin evine gitmez . Kimseyi evine almaz. Merdiven için kadın su koymazsa ben veririm her zaman. Kimin sırası diye gözetmem. Ama ben bı kere çocuk hastalandı hastaneye gittim. Meridven için su vermeyi unuttum. Kadından istemiş ben vermem benim sıram değil demiş. Bence değişik ve normal değil.
Ev sahibi biziz. Pandemi döneminden bahsetmiyorum zaten. Kiracı bizim numaramızı alıyor bı sorun olur lazım olur diye. Bu koşulda bizimde almamız doğal değil mi. Mesela tesisat sorunu oldu. Ama ulaşamadık mesela. En basiti.Komşuların getirdiği şeyi ben de yemiyorum. Kim, hangi hijyen koşullarında yaşıyor nereden bileyim? Hele ki böyle bir dönemde, yiyeceğim varsa da yemem.
Telefon numarasını paylaşmak zorunda da değil.
Evden çıkmakla ilgili bir problemi olabilir kadının. Yine de kimseyi ilgilendirmez.
Ayrıca ev sahibi çaldığı kapının açılmamasından sizin kadar şikayetçi değil belli ki. Kadın 15 senedir aynı yerde oturduğuna göre...
Arkasından sorunlu diye dedikodu yapmak da pek normal bir şey değil.
B
Bende öyle yaziyorumnedenini bilmiyorum.. hemide iki noktayla..
Uzun yazmayı sevmiyorum. Ama nedense sanırım boşluk yeterli gelmiyor bana o yuzden 2 3 nokta koyuyorum. Biraz da alıskanlık oldu galiba.. Ama neden iki nokta onu kendim de çözemedim 3 nokta fazla geliyor galiba banaAllah affetsin ne diyim ahahaaha.
bacım sen hiç olmazsa kısa yazıyosun ya, breath'in paragraflarını okurken, hıçkırık filminin ölum sahnesini izliyorum sanki.
Su olayı hariç diğerleri o kadar saçma ki
Kimseyi evine almak zorunda mı?
Kimsenin evine gitmek zorunda mı?
Başkasının yemeğini yemek zorunda mı?
Ev sahibinin siz olduguna emin miyiz. Haklı yorum alamayınca " ev sahibi biziz numara istedik vermedi, tesisat sorunu oldu aradik ulasamadik" falan filanAma kadın ev sahibine bile kapı açmaz
Evet ev sahibi biziz. Kendi binamız. Kayınpederimin.Ev sahibinin siz olduguna emin miyiz. Haklı yorum alamayınca " ev sahibi biziz numara istedik vermedi, tesisat sorunu oldu aradik ulasamadik" falan filan
Mecbur mu? Size kandil simidi siparisi verdi sanki, zorla iyilik yapiyosunuz, nezaket teaekkuru gerektirir ama etmiyo diye evden cikarmak kul hakkina girmek, eger kirayi odemiyosa o ayri bisey, ben ev sahibiyim, her seyime eyvallah diyecek, memnun olacak diye bi mecburiyetleri yok, kimisi hoslanmaz boyle seylerden, aalgin hastalik varken ben de yemek istemem herkesin kapiya biraktiginiOff yazmaya üşendim ama yazmak zorunda bırakıyorsunuz. Her kandil kapısına kandil simidi bırakırız bütün komşuların. Her bayram çikolata. Teşekkür etmez. Kandillerde helva tatlı . Aşure zamanı aşure verirdik. Meğer çöpe atıyormuş. Evine kimseyi almıyor. Kimseye gitmiyor. Üç çocuk büyüttü ama kadın evden asla çıkmadı. Normal mi sizce. Ev sahibi kapıya geliyorsa bı açıp sorarsın. Niye geldin diye. Oturmaya zaten gitmiyoruz ki. Ama kapıdan bişey söylemek gerekir kapıyı açmaz. Bu normal değil. Telefon numarasını vermez.
Evden çıkarmak falan yok sacmalamayin. Bahsettiğimiz olay on beş senelik kiracı. Hepsine aynı muamele yapılır . Biri birine bişey ikram ettiyse teşekkür etmek nezakettir. Bütün binaya tatlı verirken onada verdik yani. Eyvallah beklediğimiz bişey yok. Farklı anlam çıkarmayın.Mecbur mu? Size kandil simidi siparisi verdi sanki, zorla iyilik yapiyosunuz, nezaket teaekkuru gerektirir ama etmiyo diye evden cikarmak kul hakkina girmek, eger kirayi odemiyosa o ayri bisey, ben ev sahibiyim, her seyime eyvallah diyecek, memnun olacak diye bi mecburiyetleri yok, kimisi hoslanmaz boyle seylerden, aalgin hastalik varken ben de yemek istemem herkesin kapiya biraktigini
Ev sahibi biziz. Pandemi döneminden bahsetmiyorum zaten. Kiracı bizim numaramızı alıyor bı sorun olur lazım olur diye. Bu koşulda bizimde almamız doğal değil mi. Mesela tesisat sorunu oldu. Ama ulaşamadık mesela. En basiti.
Ben yazmisim zaten nezakettir diye, etmeyene yapacak bisey yok, zorla samimi olmuyo diye evden cikarilma durumu icin dedim ben zaten, siz yapmiyosaniz sizlik bisey de yokEvden çıkarmak falan yok sacmalamayin. Bahsettiğimiz olay on beş senelik kiracı. Hepsine aynı muamele yapılır . Biri birine bişey ikram ettiyse teşekkür etmek nezakettir. Bütün binaya tatlı verirken onada verdik yani. Eyvallah beklediğimiz bişey yok. Farklı anlam çıkarmayın.
ne deme hakları var ki?cidden ilginç kiracıyı savunduk diye de suçlu oldukBizimde var öyle bı komşu. On beş senedir aynı binada kiracı. Ama kadın ev sahibine bile kapı açmaz. Değişik . Bence sorunları var. Ama aile olarak kimseye zararlari yok . Sessiz sakin bı aile. Kirasını faturasını zamanında öder. O yzuden kimse bişey demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?