- 27 Kasım 2022
- 136
- 45
- 18
- 39
- Konu Sahibi denizsu1041
-
Bu konuda haksızsınız. İnsanların banyosunu kadar karışırsanız onlar da size nezaket göstermez.
Bizim bina da böyle kağıt gibi ama hiç kimse kimseden şikayetçi olmuyor makul saatler içinde. Benim gece yaptığım banyoya kimse karışamaz uyarırsa da cevabım sert olur
Rabbim acil şifa versin size
Amin teşekkürler..Ben de makul saatlerin dışından bahsediyorumBu konuda haksızsınız. İnsanların banyosunu kadar karışırsanız onlar da size nezaket göstermez.
Bizim bina da böyle kağıt gibi ama hiç kimse kimseden şikayetçi olmuyor makul saatler içinde. Benim gece yaptığım banyoya kimse karışamaz uyarırsa da cevabım sert olur
Rabbim acil şifa versin size
Insanlar ev balkonunda sigara içemezler , bu sigara dumanı başkasini evine dolup o kisiye zarar veriyorsa. Amerikada yasayan kuzenimin evini alt komşusu basmıştı resmen. Senin banyonda ictigin sigaranin dumanı benim evime doluyor diye.Insanlar evinin balkonunda da sigara icemeyecekse?
Fazla mi karisiyorsunuz acaba?
sizin icin en iyisi mustakil ev olur sanırım.
Amin teşekkürler..Ben de makul saatlerin dışından bahsediyorum
Allam ya bu sıcaklardan bahsetmiyorum ki kış günü de böyle sürekli böyle her gün böyleHava çok sıcak ve ben gece kalkıp banyoya girdim yıkandım. Buna şikayet edemezsiniz ki? Sizi ilgilendiren bir şey değil
Icen içer ")Insanlar ev balkonunda sigara içemezler , bu sigara dumanı başkasini evine dolup o kisiye zarar veriyorsa. Amerikada yasayan kuzenimin evini alt komşusu basmıştı resmen. Senin banyonda ictigin sigaranin dumanı benim evime doluyor diye.
Sigara icmek isteyen evinde içer.
Aynı şeyi düşünmüyorum, astımım var evin içinde eğer duman beni rahatsız edip hastaneye düşürüyorsa diğerinin özgürlüğü orada biter. Beni hasta etmeye hakkı yok...
Şikayet edin
Icen içer ")
Saygısızca bir davranış olur.
Kesinlikle. Ben de kullanan biri değilim. Ama konu sahibinin davranislari daha da saygisizca. Dunyanin etrafinda donmesini bekleyemez.Saygısızca bir davranış olur.
Tutanak varmıydı?astım olduğumuz halde yıllardır her yere şikayet de ettik dava da açtık iki defa. tabi bunlardan önce güzelce rica etmiştik. her seferinde elimiz boş çıktı. karşı tarafı her ne kadar sizi hasta da ediyor olsa kendi evlerinde içtikleri için hiçbir sonuç çıkmıyor. başka ülkede böyle olur muydu bilemiyorum ama maalesef burada özgürlük kavramı oldukça göreceli
Evinin balkonunda sigara içmesi hangi kanuna aykırı olduğu için dava yolu açık acaba?Dava yolu açık
Hadi ya evde niye iciyormuşuz sigarayı kışın bile balkonda içerim evde hiç içmem kimsede karışamaz hele gelsin biri kapıyaInsanlar ev balkonunda sigara içemezler , bu sigara dumanı başkasini evine dolup o kisiye zarar veriyorsa. Amerikada yasayan kuzenimin evini alt komşusu basmıştı resmen. Senin banyonda ictigin sigaranin dumanı benim evime doluyor diye.
Sigara icmek isteyen evinde içer.
Bir üst yorumfa saygısızca olur demiştimHadi ya evde niye iciyormuşuz sigarayı kışın bile balkonda içerim evde hiç içmem kimsede karışamaz hele gelsin biri kapıya
Hadi ya evde niye iciyormuşuz sigarayı kışın bile balkonda içerim evde hiç içmem kimsede karışamaz hele gelsin biri kapıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?