- 23 Ağustos 2020
- 4.381
- 8.025
- 108
- 34
Evi otel gibi kullanmışsınız amaMerhaba ben teyzemin komşusunun oğlu ile evliyim. onlara gittiğimde tanışmıştık aşık olduk çok sonradan anlattık onlara. Ailem ankarada yaşıyor. Teyzemler samsunda. Nişanlanıp samsuna taşındım.Orada yaşamak için ev dizmeye geldim İşe girdim.Öğretmenim.Bu süreçte teyzemde kaldım. Aslında hiç istemiyordum ama covid vardı yurtlar kapandı felan ailem ısrar etti. Teyzemin eşi kanser hastası. Son günlerini geçirdi vefat etti ben oradayken. Ben o evde misafir ağırlanmaz diye evde durmamaya çalıştım. Sabah kahvaltı bile yapmadan evden çıkıyordum eşim o sıralar nişanlımdı. Kayınvalidem onun aracılığıyla bana hergün kahvaltı hazırlıyordu yolluyordu. Akşam da onlara gidiyordum direk yemek yemeğe . Teyzemlere öyle geçiyordum.benim bazı yemeklere alerjim var çünkü özel besleniyorum. Teyzemlerde hazırlayıp rahatsız etmek istemedim kimseyi mutfak salona açılıyor çünkü evde hasta vardı sesten rahatsız olmasın. Sigarayı da çıkıp dışarda içiyordum.Tek izin günümde de ev işlerne yardım ediyordum.Sonra bir gün kendi evime çıktım ve öğrendim ki bu süreçte hep arkamdan dedikodumu yapmış. Hepsi sigara içmelerine rağmen çoluk çocuk yani sadece ben içiyormuşum diye ananeme anlatmış Ben nişanlımla evimizde başbaşa kalıyormuşum gitmiş görümcemle kayınvalideme de benm hakkımda evi otel gibi kullanıyor çok değişti felan demiş. Anneme de açık saçık giyiniyor demiş ya neler duydum neler nişanlım bunları öğrenince ona selam vermedi bi gün arabadan el salladı sadece diye gidip ailesine onu şikayet etmiş düğün üzeri eşim ailesiyle küstü.Birkaç ay sonra barıştılar Derken biz evlendik 3 yıldır küsüz ve dedikodumu yaptığı herkes onla küs. Ama anneme benim kocam öldü anlayış göstermediniz diyor beni idare edemediniz diyor. Bizden kocamla gidip ona küstük diye özür bekliyormuş. Bu iş nasıl çözülür hanımlar üç günlük dünya ben küs kalmak istemiyorum artık
Yatmadan yatmaya gitmişsiniz
Kadın sizinle sohbet etmek istedi belki ama siz yatmaya gitmişsiniz
Burdan anladığım kaıdnın kocası hastayken siz onun evinde kalmışsınız ve tüm gün nişanlınızla gezmişsiniz