- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
-
Düz koca sahibi olmak ne güzelmişAynen yazmışsın evlenmeden once kocan cok yakisikli cok ilgi ceken biri oldugundan neler yaşamışsın diye. Herkes kocana aşık olabilir bence. Kleopatranin erkek versiyonu miknatis gibi cekiyor kadinlari.
Isin cok zor ama kocana güveniyorsan sorun yok bence. Kapısında kadinlar köle olsa fark etmez.
Kadin senin kocani gecirirken görünce kesin ici eridi, asik oldu ondan seninle görüşmek istiyor. Senden ona gecis yapmak derdi herhalde(!)
Yukarda yazdım bakmadınız mı bana yaptı birisi bunu. Dünyadan haberiniz yok bence o kadar çok kadın var ki sözde arkadaş olup eşiyle bir şeyler yaşayan. Benimki o boyuta gelmedi ama kadın kaç kere eşini beğeniyorum eşin çok güzel giyiniyor deyip durdu istemedikçe yapıştı böyle birini görmedim, he bu başıma gelmese ben de anlamazdım belki ama dünyanın binbir türlü hali var şuraya sıkıntı duyduğunu yazıp ne diyim diyen insana da iyice sıkıntı vermeyelim yaniAynen yazmışsın evlenmeden once kocan cok yakisikli cok ilgi ceken biri oldugundan neler yaşamışsın diye. Herkes kocana aşık olabilir bence. Kleopatranin erkek versiyonu miknatis gibi cekiyor kadinlari.
Isin cok zor ama kocana güveniyorsan sorun yok bence. Kapısında kadinlar köle olsa fark etmez.
Kadin senin kocani gecirirken görünce kesin ici eridi, asik oldu ondan seninle görüşmek istiyor. Senden ona gecis yapmak derdi herhalde(!)
E sizde komşunuzu yargılıyorsunuz kocamı mı takip ediyor diyeUzaktan çok güzel insanları sizde yargılıyorsunuz teşekkürler , daha yazmayacağım .
Oh ne ala memleket birine deli demek ne kadar kolay ya !!!Yeni gelen komşunun bana takmış olması ... Kızlar merhaba yaklaşık 1.5 yıldır evliyim ve evlendiğim zaman ki apartmanda dairemde oturuyorum degismedim evimi ,bulunduğumuz yer bir site ve apartman 15 katlı her katta 6 daire var . Gelin görün ki bundan 1 hafta önce esim evden çıkarken alt komşu eşimi ugurladigimi görünce direkt gelip kapımı çaldı ve bilseydim açmadım , hayatımda ilkkez gördüğüm bir kadın 30.yaslarinda ,benimle tanışmak ve komşuluk yapmamı istedi adımı telefon numaramı istedi ben biraz tuhaf oldum şaşırdım ,çalışan bir kadınım ve ne okuduğum okullarda ne çalıştığım şirkette 10 senedir çalışıyorum böyle yılışık bir insan görmedim . Ayak üstü numaramı.kaydet birbirimize gelip gidelim yasitim olduğunuz için çok sevindim vs dedi ama ben böyle şeyleri sevmem daha doğrusu inanın kadın cok tuhaf absürt geldi bende salak gibi safligima verdim numaramı o gün bugündür benimle görüşmek istediğini ikide bir mesaj atıyor vs .. hep bahane buluyorum ama inanın bu kadında sanırım bir rahatsızlık var hiç normal değil ,durumu bir arkadaşıma anlattım o dedi hiç mesaj yazma mesajı okuduğunu görsün ama cevap vermediğini bilsin ,dedi . Bu apartmanda asla böyle biri de görmedim dengesiz inanin . Lütfen bana akıl verin bu deli kadını kendimden nasıl uzak tutayım direkt mesaj mi atayım yoksa cevap vermesem bir daha geri iletişim kurmaz demi alt katımda oturuyor
Sag gozunle sol gozune inanmayacaksın derler. Inanmam da zaten arkadas karisiymis kocasiymis, enisteymis görüyoruz yapılıyor ama bu kadin esiyle arkadas olmaya calismamis ki hemen yaftalansin.Yukarda yazdım bakmadınız mı bana yaptı birisi bunu. Dünyadan haberiniz yok bence o kadar çok kadın var ki sözde arkadaş olup eşiyle bir şeyler yaşayan. Benimki o boyuta gelmedi ama kadın kaç kere eşini beğeniyorum eşin çok güzel giyiniyor deyip durdu istemedikçe yapıştı böyle birini görmedim, he bu başıma gelmese ben de anlamazdım belki ama dünyanın binbir türlü hali var şuraya sıkıntı duyduğunu yazıp ne diyim diyen insana da iyice sıkıntı vermeyelim yani
Aynen valla ĺlgi çeken biri olabilir de herkes ona hasta minvalinde dusunce tarzi saglıklı degil bnceDüz koca sahibi olmak ne güzelmiş
Yakışıklı olunca kim kapacak acabs diye hep tetiktesin
Ben ilkkez rastladım böyle bişey e herşey huzursuz etti biri benimle dalga geçmiş eşini Brad Pitt filan mı sanıyosun diye , esim gerçekten dış görüşünüs olarak çok ilgi çekiyor gözümün önünde bu kadar sene de o kadar şey oldu ki arkadaşlarımdan tutun herşey güvenimi sarstı ,ilk olaya bakınca tabi aklıma gelmedi sonradan ısrarla çalıştığımı belirtip takınca düşündüm inkâr etmek istemiyorum ,yalnız kadının sürekli başka komşu edinmek istemesi ve diğer komşularının da çalıştığını ifade etmesi bu kişiye ,bu kişinin hayli yılışık olduğunu gösteriyor .
Yeni gelen komşunun bana takmış olması ... Kızlar merhaba yaklaşık 1.5 yıldır evliyim ve evlendiğim zaman ki apartmanda dairemde oturuyorum degismedim evimi ,bulunduğumuz yer bir site ve apartman 15 katlı her katta 6 daire var . Gelin görün ki bundan 1 hafta önce esim evden çıkarken alt komşu eşimi ugurladigimi görünce direkt gelip kapımı çaldı ve bilseydim açmadım , hayatımda ilkkez gördüğüm bir kadın 30.yaslarinda ,benimle tanışmak ve komşuluk yapmamı istedi adımı telefon numaramı istedi ben biraz tuhaf oldum şaşırdım ,çalışan bir kadınım ve ne okuduğum okullarda ne çalıştığım şirkette 10 senedir çalışıyorum böyle yılışık bir insan görmedim . Ayak üstü numaramı.kaydet birbirimize gelip gidelim yasitim olduğunuz için çok sevindim vs dedi ama ben böyle şeyleri sevmem daha doğrusu inanın kadın cok tuhaf absürt geldi bende salak gibi safligima verdim numaramı o gün bugündür benimle görüşmek istediğini ikide bir mesaj atıyor vs .. hep bahane buluyorum ama inanın bu kadında sanırım bir rahatsızlık var hiç normal değil ,durumu bir arkadaşıma anlattım o dedi hiç mesaj yazma mesajı okuduğunu görsün ama cevap vermediğini bilsin ,dedi . Bu apartmanda asla böyle biri de görmedim dengesiz inanin . Lütfen bana akıl verin bu deli kadını kendimden nasıl uzak tutayım direkt mesaj mi atayım yoksa cevap vermesem bir daha geri iletişim kurmaz demi alt katımda oturuyor
bu neydı sımdıUzaktan çok güzel insanları sizde yargılıyorsunuz teşekkürler , daha yazmayacağım .
Kolun komsuya gidince nasil dinlencek?Herşeyi geçtim de virüs zamanı komşuluklar ev oturmalı olarak devam ediyor mu yaaa? Komşum akrabam bebeğim kucağımdan inmiyor , komşudan korona bulaşmıyorsa bebeğimle az gidelim oturmaya da kolum dinlensin biraz
benım vardı bır komsum 2 cocugu vardı bırı bebek ozellıkle bana gelırdı sen guzel bebek oyalıyorsun dıye dınlenmeye gelırdı bana resmenKolun komsuya gidince nasil dinlencek?
İnsan yalnız kalmış ne zor ne kadar da sevinmiş yaşıt bir arkadaş bulduğu için saf bir dostluk gördüm ama haberi olsa kendisine deli denildiğini ne kadar da üzülür Allah kimseyi yalnızlıkla sınamasın
Sadece ilkleri attım , ne bileyim ya kapımı calip derse ki niye cevap vermiyorsun ne bilim ya kızmayın kadın acaba kocamami kafayı taktı benim kocam olduğunu nerden biliyoe belki kardeşim ? Belki akrabam esim evden 1 de çıktı o gördüğünde eşimin o kişi olduğunu nerden biliyoe yemin ederim sinirlerim bozuldu çünkü ben demedim çıkan kişi esimdi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?