• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu sıkıntısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocanıza neden kafayı taksın tahmin etmiştir kocaniz oldugunu. Bence gorusmeyin en iyisi. Bizimde komsumuz meraklidir surekli gozu uzerimizdedir fakat biz tanidiktan sonra mesafeli davraniyoruz. Insanlar zaten belli eder kendini.

benım vardı bır komsum 2 cocugu vardı bırı bebek ozellıkle bana gelırdı sen guzel bebek oyalıyorsun dıye dınlenmeye gelırdı bana resmen :KK70:
sanırım arkadas oyle yapacak gıdecek bırılerı cocugunu hopıdık kubıdık sevecek arkadasın da kolu dınlenecek :KK70:
Bana da oyle geldi. 😀 bizimde vardi boyle komsular 5 saat otursa 5 saat ben oyalardim. Oyalamasan ev birbirine girecek 😀 ben yapamam ya 😀

Pardon da bir de komsuya aciyanlar olmus.Ah caniim cok yanliz diye.Konu sahibi tanımadığı kadinin yanlizligini giderme araci mi?? Yanlizsa bi ugras bulsun kendine ya da psikologa gitsin..Komsunun kocada gözü oldugunu zannetmiyorum ama nerden bakarsam bakiyim yuzsuz ve civik iste kadin..Hayir arkadaşlık etmek istersin anlarim da, bakin konu sahibi msj lari gecistirerek cevap verdiği halde israr ediyor kadin..Bi üye de demis ki " komsu dr avukat olsa görüşmek isterdin demi" diye..Avukat dr olsa idi, bir insanin sabah sabah kapisina dayanıp telefon istenmeyecegini bilirdi heralde..

Kızlar,arkadaşlar inanın o kadar belli ettim ki burada paylasacam yazdıklarımı resmen . Yani niye böyle usteliyor vallahi billahi çok garip , hiç normal değil yani daha denedigim şey kalmadı bana diyor esin de alışır , insan ev içinde eşinden başka insanları da görmek ister vs . Yaaa inanin bir gariplik var . Ya herşeyden şüphe ettirdi beni ben hayatımda böyle birini hiç görmedim
AKlıma geldi ama şu yorumunu görene kadar kondurmak istemedim acaba eşinden falqn mı etkilendi diye geldi benim aklıma

Komşu sadece mesafe bilmeyen fazla iyi niyetli biri. Tuhaf olan sizsiniz ve farkında bile değilsiniz. Kadın gelelim gidelim sıkılmayayım istemiş siz bunu kocamda gözü vara yormuşsunuz pes artık. Üstüne bi de kocam kızar kocam izin vermez diye köle gibi davranmanız da cabası🤪 Hiç mi sağlıklı insan ilişkiniz yok anlamadım ki 🤦🏻‍♀️

Komşu sadece mesafe bilmeyen fazla iyi niyetli biri. Tuhaf olan sizsiniz ve farkında bile değilsiniz. Kadın gelelim gidelim sıkılmayayım istemiş siz bunu kocamda gözü vara yormuşsunuz pes artık. Üstüne bi de kocam kızar kocam izin vermez diye köle gibi davranmanız da cabası🤪 Hiç mi sağlıklı insan ilişkiniz yok anlamadım ki 🤦🏻‍♀️
Ya arkadaşlar yakışıklı kocanız yok diye anlayamıyorsunuz empati kuramıyorsunuz işte 😒

Şöyle bir bakanın dönüp bi kere daha baktığı bi kocanız olsaydı anlardınız konu sahibinin yaşadığı tedirginliği

Hı hı cnm öyle !

AKlıma geldi ama şu yorumunu görene kadar kondurmak istemedim acaba eşinden falqn mı etkilendi diye geldi benim aklıma
Eşinden etkilense eşi evdeyken gelirdi kapıya. Yol yordam kendince bilen biri ki kocası evden gidince gelip tanışmak istemiş.

Şu hasbelkader bi tane koca bulan bazı kadınların da her gören kocasına tutulmuş gibi davranması sıktı artık. Kim napsın sizin kocanızı hanımlar ya sokak adam kaynıyor sanki türünün son örneği dünya yakışıklısı bulmuş gibi buldumcuk özgüvensiz tavırlar 😏

Yeni gelen komşunun bana takmış olması ... Kızlar merhaba yaklaşık 1.5 yıldır evliyim ve evlendiğim zaman ki apartmanda dairemde oturuyorum degismedim evimi ,bulunduğumuz yer bir site ve apartman 15 katlı her katta 6 daire var . Gelin görün ki bundan 1 hafta önce esim evden çıkarken alt komşu eşimi ugurladigimi görünce direkt gelip kapımı çaldı ve bilseydim açmadım , hayatımda ilkkez gördüğüm bir kadın 30.yaslarinda ,benimle tanışmak ve komşuluk yapmamı istedi adımı telefon numaramı istedi ben biraz tuhaf oldum şaşırdım ,çalışan bir kadınım ve ne okuduğum okullarda ne çalıştığım şirkette 10 senedir çalışıyorum böyle yılışık bir insan görmedim . Ayak üstü numaramı.kaydet birbirimize gelip gidelim yasitim olduğunuz için çok sevindim vs dedi ama ben böyle şeyleri sevmem daha doğrusu inanın kadın cok tuhaf absürt geldi bende salak gibi safligima verdim numaramı o gün bugündür benimle görüşmek istediğini ikide bir mesaj atıyor vs .. hep bahane buluyorum ama inanın bu kadında sanırım bir rahatsızlık var hiç normal değil ,durumu bir arkadaşıma anlattım o dedi hiç mesaj yazma mesajı okuduğunu görsün ama cevap vermediğini bilsin ,dedi . Bu apartmanda asla böyle biri de görmedim dengesiz inanin . Lütfen bana akıl verin bu deli kadını kendimden nasıl uzak tutayım direkt mesaj mi atayım yoksa cevap vermesem bir daha geri iletişim kurmaz demi alt katımda oturuyor
bence açık ve net olun kimseyle arkadaşlık kurmak istemediğinizi söyleyin bu adar yılşık olmak fazla bencede

Ya arkadaşlar yakışıklı kocanız yok diye anlayamıyorsunuz empati kuramıyorsunuz işte 😒

Şöyle bir bakanın dönüp bi kere daha baktığı bi kocanız olsaydı anlardınız konu sahibinin yaşadığı tedirginliği
Ay inşallah öyle bir kocam olur valla gurur duyarım elin sümüklü komşusuna tedirgin olana kadar🤪

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back