- 25 Ocak 2009
- 296
- 75
- 643
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
-
Ben kadında bi anormallik görmedim kendini çok güzel ifade etmiş. ayrıca çok belli ettim laftan anlamıyo falan demişsiniz de gayet canım diye hitap ediyosunuz kendine çok iyi bak falan diyosunuz. Bu mu belli eden haliniz? Ben de sandım ki kadın yüzsüz bi tip. Bana hiç öyle yılışık falan gelmedi mesajları. Birisi bana canım dese kendine çok iyi bak dese çıkaracağim en son şeydir bu benden hoşlanmadı görüşmek istemiyo düşüncesi.
Eşinizle hiçbir alakası yok bence, sadece fazla yalnız ve ısrarcıSadece ilkleri attım , ne bileyim ya kapımı calip derse ki niye cevap vermiyorsun ne bilim ya kızmayın kadın acaba kocamami kafayı taktı benim kocam olduğunu nerden biliyoe belki kardeşim ? Belki akrabam esim evden 1 de çıktı o gördüğünde eşimin o kişi olduğunu nerden biliyoe yemin ederim sinirlerim bozuldu çünkü ben demedim çıkan kişi esimdi diye
Aynen öyle. Konu sahibi belliki kendini net ifade etmiyor kadın nerden anlasın. Mesela ben de çok insan sevmem bundan önce oturduğum yerde komşular sürekli toplanıyordu beni de çağırıyorlardı bir gün "ben bu kadar sık gelip gitmeyi sevmiyorum sürekli çağırmazsanız sevinirim" dedim. Anladılar çağırmadılar.Ben kadında bi anormallik görmedim kendini çok güzel ifade etmiş. ayrıca çok belli ettim laftan anlamıyo falan demişsiniz de gayet canım diye hitap ediyosunuz kendine çok iyi bak falan diyosunuz. Bu mu belli eden haliniz? Ben de sandım ki kadın yüzsüz bi tip. Bana hiç öyle yılışık falan gelmedi mesajları. Birisi bana canım dese kendine çok iyi bak dese çıkaracağim en son şeydir bu benden hoşlanmadı görüşmek istemiyo düşüncesi.
Belki görüşecek kimsesi yok sizinle iletişim kurmak istemiş. Kötü bir davranisini gormediniz sonucta. Gorusmek istemiyorsaniz geri donmezsiniz. Biri benim arkamdan boyle seyler soylese baya kirilirdim. Calisiyor olabilirsiniz fakat yilisik bir insan oldugunu sanmiyorum. İnsan nasıl iletisim kuracagini da sasiriyor.Yeni gelen komşunun bana takmış olması ... Kızlar merhaba yaklaşık 1.5 yıldır evliyim ve evlendiğim zaman ki apartmanda dairemde oturuyorum degismedim evimi ,bulunduğumuz yer bir site ve apartman 15 katlı her katta 6 daire var . Gelin görün ki bundan 1 hafta önce esim evden çıkarken alt komşu eşimi ugurladigimi görünce direkt gelip kapımı çaldı ve bilseydim açmadım , hayatımda ilkkez gördüğüm bir kadın 30.yaslarinda ,benimle tanışmak ve komşuluk yapmamı istedi adımı telefon numaramı istedi ben biraz tuhaf oldum şaşırdım ,çalışan bir kadınım ve ne okuduğum okullarda ne çalıştığım şirkette 10 senedir çalışıyorum böyle yılışık bir insan görmedim . Ayak üstü numaramı.kaydet birbirimize gelip gidelim yasitim olduğunuz için çok sevindim vs dedi ama ben böyle şeyleri sevmem daha doğrusu inanın kadın cok tuhaf absürt geldi bende salak gibi safligima verdim numaramı o gün bugündür benimle görüşmek istediğini ikide bir mesaj atıyor vs .. hep bahane buluyorum ama inanın bu kadında sanırım bir rahatsızlık var hiç normal değil ,durumu bir arkadaşıma anlattım o dedi hiç mesaj yazma mesajı okuduğunu görsün ama cevap vermediğini bilsin ,dedi . Bu apartmanda asla böyle biri de görmedim dengesiz inanin . Lütfen bana akıl verin bu deli kadını kendimden nasıl uzak tutayım direkt mesaj mi atayım yoksa cevap vermesem bir daha geri iletişim kurmaz demi alt katımda oturuyor
Sadece dedikodu yapmak için açmışsınız konuyuYeni gelen komşunun bana takmış olması ... Kızlar merhaba yaklaşık 1.5 yıldır evliyim ve evlendiğim zaman ki apartmanda dairemde oturuyorum degismedim evimi ,bulunduğumuz yer bir site ve apartman 15 katlı her katta 6 daire var . Gelin görün ki bundan 1 hafta önce esim evden çıkarken alt komşu eşimi ugurladigimi görünce direkt gelip kapımı çaldı ve bilseydim açmadım , hayatımda ilkkez gördüğüm bir kadın 30.yaslarinda ,benimle tanışmak ve komşuluk yapmamı istedi adımı telefon numaramı istedi ben biraz tuhaf oldum şaşırdım ,çalışan bir kadınım ve ne okuduğum okullarda ne çalıştığım şirkette 10 senedir çalışıyorum böyle yılışık bir insan görmedim . Ayak üstü numaramı.kaydet birbirimize gelip gidelim yasitim olduğunuz için çok sevindim vs dedi ama ben böyle şeyleri sevmem daha doğrusu inanın kadın cok tuhaf absürt geldi bende salak gibi safligima verdim numaramı o gün bugündür benimle görüşmek istediğini ikide bir mesaj atıyor vs .. hep bahane buluyorum ama inanın bu kadında sanırım bir rahatsızlık var hiç normal değil ,durumu bir arkadaşıma anlattım o dedi hiç mesaj yazma mesajı okuduğunu görsün ama cevap vermediğini bilsin ,dedi . Bu apartmanda asla böyle biri de görmedim dengesiz inanin . Lütfen bana akıl verin bu deli kadını kendimden nasıl uzak tutayım direkt mesaj mi atayım yoksa cevap vermesem bir daha geri iletişim kurmaz demi alt katımda oturuyor
Kocama mi kafayi takti derken?Sadece ilkleri attım , ne bileyim ya kapımı calip derse ki niye cevap vermiyorsun ne bilim ya kızmayın kadın acaba kocamami kafayı taktı benim kocam olduğunu nerden biliyoe belki kardeşim ? Belki akrabam esim evden 1 de çıktı o gördüğünde eşimin o kişi olduğunu nerden biliyoe yemin ederim sinirlerim bozuldu çünkü ben demedim çıkan kişi esimdi diye
Valla ya ben de yeni taşındım 4 ay falan olduKocama mi kafayi takti derken?
Eşli görüşelim falan dememis ki sizle görüşmek istemiş.
Durduk yere neyle itham ediyorsunuz kadini...
Zaten en kesin çözüm bu, açık net olmak. Ama hani kimisi de vardır soyleyemez ama hitap şeklinden surat asmasından falan anlarsınız. Konu sahibinde o da yok. Kadını öyle bi anlattı ki zerre kadar sevmiyo gibi ama bi yandan da canim diyo kendine çok iyi bak falan diyo. Sevmediğini böyle belli ediyosa sevdiğini nasıl belli ediyo diye düşünüyorum şuanAynen öyle. Konu sahibi belliki kendini net ifade etmiyor kadın nerden anlasın. Mesela ben de çok insan sevmem bundan önce oturduğum yerde komşular sürekli toplanıyordu beni de çağırıyorlardı bir gün "ben bu kadar sık gelip gitmeyi sevmiyorum sürekli çağırmazsanız sevinirim" dedim. Anladılar çağırmadılar.
Karşı taraf yalnızlıktan belli ki ama siz de hiç mesafeli değilsiniz, canım ne alaka? Birine hemen canım demek kolay mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?