Komşu sıkıntısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bukadar sırnaşık komşuyu bende hiç sevmem.suan pandemiden dolayı görüşmemiz doğru olmaz deyin şimdilik tekrar ısrarcı olursada mesajları görmeyin müsait olmuyorum vaktim yok diyin kapınıza gelip sorar böyleleri mesaj attım görmüyorsun der .

Biraz fazla ısrarcı bir kişilik. pandemiyi veya çalışmanızı sebep gösterip yüz yüze görüşemeyeceğinizi söyleyebilirsiniz. Mesajlarına da uzun saatler sonra cevap verirsemiz çalışıyordum diyerek anlar bence.

Ben kadında bi anormallik görmedim kendini çok güzel ifade etmiş. ayrıca çok belli ettim laftan anlamıyo falan demişsiniz de gayet canım diye hitap ediyosunuz kendine çok iyi bak falan diyosunuz. Bu mu belli eden haliniz? Ben de sandım ki kadın yüzsüz bi tip. Bana hiç öyle yılışık falan gelmedi mesajları. Birisi bana canım dese kendine çok iyi bak dese çıkaracağim en son şeydir bu benden hoşlanmadı görüşmek istemiyo düşüncesi.

Sadece ilkleri attım , ne bileyim ya kapımı calip derse ki niye cevap vermiyorsun ne bilim ya kızmayın kadın acaba kocamami kafayı taktı benim kocam olduğunu nerden biliyoe belki kardeşim ? Belki akrabam esim evden 1 de çıktı o gördüğünde eşimin o kişi olduğunu nerden biliyoe yemin ederim sinirlerim bozuldu çünkü ben demedim çıkan kişi esimdi diye

Arkadaşlar beni yadirgamanizi da ben anlamadım kadın yaziyo ne yazayım kendim verdim tel numaramı salak gibi ben bahane üretiyorum o anlamıyor ben çalışıyorum vaktim yok diyorum mesaj.yine yazıyor ki zaten o günden sonra asla yazmadım ben . Şuan da yazmadığımj görüyor umarım daha yazmaz

Eşinizle hiçbir alakası yok bence, sadece fazla yalnız ve ısrarcı

Aynen öyle. Konu sahibi belliki kendini net ifade etmiyor kadın nerden anlasın. Mesela ben de çok insan sevmem bundan önce oturduğum yerde komşular sürekli toplanıyordu beni de çağırıyorlardı bir gün "ben bu kadar sık gelip gitmeyi sevmiyorum sürekli çağırmazsanız sevinirim" dedim. Anladılar çağırmadılar.

Belki görüşecek kimsesi yok sizinle iletişim kurmak istemiş. Kötü bir davranisini gormediniz sonucta. Gorusmek istemiyorsaniz geri donmezsiniz. Biri benim arkamdan boyle seyler soylese baya kirilirdim. Calisiyor olabilirsiniz fakat yilisik bir insan oldugunu sanmiyorum. İnsan nasıl iletisim kuracagini da sasiriyor.

Sadece dedikodu yapmak için açmışsınız konuyu
Görüşmek istemiyorum diye söylemeyi burdan görüp mü akıl edeceksiniz mesela?
Deli kadın falan demişsiniz, kadının adına üzüldüm yazık kimlerle arkadaşlık kurmaya çalışmış.

"kusura bakmayın, komşuluk edecek vaktim yok, ben müsait olduğumda size dönerim. İyi günler." diyeceksiniz ve yazdığında da görüldü yapıp bırakacaksınız. Bana kendine meşgale arıyor gibi geldi, zira bu devirde kim kime bu kadar güvenip komşuluk yapalım diye zorlar?

Kocama mi kafayi takti derken?
Eşli görüşelim falan dememis ki sizle görüşmek istemiş.
Durduk yere neyle itham ediyorsunuz kadini...

Kocama mi kafayi takti derken?
Eşli görüşelim falan dememis ki sizle görüşmek istemiş.
Durduk yere neyle itham ediyorsunuz kadini...
Valla ya ben de yeni taşındım 4 ay falan oldu
Hiç tanımadığım insanların yanındaki karısı mı kocası mı biliyorum
İnsan hiç mi anlamaz arabadan inerlerken alışverişten falan dönerlerken görse o kişilerin aile bağını.
Ay ne çirkin bi ifade ya kocası da brad pitt falandır kesin bütün komşular peşindedir yazık

Zaten en kesin çözüm bu, açık net olmak. Ama hani kimisi de vardır soyleyemez ama hitap şeklinden surat asmasından falan anlarsınız. Konu sahibinde o da yok. Kadını öyle bi anlattı ki zerre kadar sevmiyo gibi ama bi yandan da canim diyo kendine çok iyi bak falan diyo. Sevmediğini böyle belli ediyosa sevdiğini nasıl belli ediyo diye düşünüyorum şuan

Kızlar gerçekten bişey diyicem hiç görmediği kişinin evden çıkanın eşi olup olmadığını nasıl anlar bir insan ? Benim kardeşlerim de var ,abimim de var , yani onlarda gelip gidiyor niye özellik eşimi esin gidiyordu dedi .. bilmiyorum kadından kötü bir elektik aldim ilk andan beri

Siz beni anlamıyorsunuz kadının ilk andan beri tutumu farklı diyorum . Ama sizler gerçekten beni anlamıyorsunuz ısrarla gorusmek istemesi filan bir apartmanda daha yeni taşınan insan kaldı ki o kadar kalabalık bir apartmanda neden illa üst komşuyu seçer ,eşimin o kişi olup olmadığını nerden anlar . Beni anlamadığıniz için teşekkür ederim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…