- 4 Mayıs 2020
- 506
- 265
- 23
- 41
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
-
Bebeği onlar alacaklar biraz , Hoplatıp zıplatacaklar ben de oturacağım ,Kolun komsuya gidince nasil dinlencek?
Bana da oyle geldi.benım vardı bır komsum 2 cocugu vardı bırı bebek ozellıkle bana gelırdı sen guzel bebek oyalıyorsun dıye dınlenmeye gelırdı bana resmen
sanırım arkadas oyle yapacak gıdecek bırılerı cocugunu hopıdık kubıdık sevecek arkadasın da kolu dınlenecek
Oh ne alaBebeği onlar alacaklar biraz , Hoplatıp zıplatacaklar ben de oturacağım ,
gördükçe deli oluyorlar , bir yaşında bebeğim daha kucaklarına alamadılar ...
AKlıma geldi ama şu yorumunu görene kadar kondurmak istemedim acaba eşinden falqn mı etkilendi diye geldi benim aklımaKızlar,arkadaşlar inanın o kadar belli ettim ki burada paylasacam yazdıklarımı resmen . Yani niye böyle usteliyor vallahi billahi çok garip , hiç normal değil yani daha denedigim şey kalmadı bana diyor esin de alışır , insan ev içinde eşinden başka insanları da görmek ister vs . Yaaa inanin bir gariplik var . Ya herşeyden şüphe ettirdi beni ben hayatımda böyle birini hiç görmedim
Ya arkadaşlar yakışıklı kocanız yok diye anlayamıyorsunuz empati kuramıyorsunuz işteKomşu sadece mesafe bilmeyen fazla iyi niyetli biri. Tuhaf olan sizsiniz ve farkında bile değilsiniz. Kadın gelelim gidelim sıkılmayayım istemiş siz bunu kocamda gözü vara yormuşsunuz pes artık. Üstüne bi de kocam kızar kocam izin vermez diye köle gibi davranmanız da cabasıHiç mi sağlıklı insan ilişkiniz yok anlamadım ki
Hı hı cnm öyle !Komşu sadece mesafe bilmeyen fazla iyi niyetli biri. Tuhaf olan sizsiniz ve farkında bile değilsiniz. Kadın gelelim gidelim sıkılmayayım istemiş siz bunu kocamda gözü vara yormuşsunuz pes artık. Üstüne bi de kocam kızar kocam izin vermez diye köle gibi davranmanız da cabasıHiç mi sağlıklı insan ilişkiniz yok anlamadım ki
Eşinden etkilense eşi evdeyken gelirdi kapıya. Yol yordam kendince bilen biri ki kocası evden gidince gelip tanışmak istemiş.AKlıma geldi ama şu yorumunu görene kadar kondurmak istemedim acaba eşinden falqn mı etkilendi diye geldi benim aklıma
bence açık ve net olun kimseyle arkadaşlık kurmak istemediğinizi söyleyin bu adar yılşık olmak fazla bencedeYeni gelen komşunun bana takmış olması ... Kızlar merhaba yaklaşık 1.5 yıldır evliyim ve evlendiğim zaman ki apartmanda dairemde oturuyorum degismedim evimi ,bulunduğumuz yer bir site ve apartman 15 katlı her katta 6 daire var . Gelin görün ki bundan 1 hafta önce esim evden çıkarken alt komşu eşimi ugurladigimi görünce direkt gelip kapımı çaldı ve bilseydim açmadım , hayatımda ilkkez gördüğüm bir kadın 30.yaslarinda ,benimle tanışmak ve komşuluk yapmamı istedi adımı telefon numaramı istedi ben biraz tuhaf oldum şaşırdım ,çalışan bir kadınım ve ne okuduğum okullarda ne çalıştığım şirkette 10 senedir çalışıyorum böyle yılışık bir insan görmedim . Ayak üstü numaramı.kaydet birbirimize gelip gidelim yasitim olduğunuz için çok sevindim vs dedi ama ben böyle şeyleri sevmem daha doğrusu inanın kadın cok tuhaf absürt geldi bende salak gibi safligima verdim numaramı o gün bugündür benimle görüşmek istediğini ikide bir mesaj atıyor vs .. hep bahane buluyorum ama inanın bu kadında sanırım bir rahatsızlık var hiç normal değil ,durumu bir arkadaşıma anlattım o dedi hiç mesaj yazma mesajı okuduğunu görsün ama cevap vermediğini bilsin ,dedi . Bu apartmanda asla böyle biri de görmedim dengesiz inanin . Lütfen bana akıl verin bu deli kadını kendimden nasıl uzak tutayım direkt mesaj mi atayım yoksa cevap vermesem bir daha geri iletişim kurmaz demi alt katımda oturuyor
Ay inşallah öyle bir kocam olur valla gurur duyarım elin sümüklü komşusuna tedirgin olana kadarYa arkadaşlar yakışıklı kocanız yok diye anlayamıyorsunuz empati kuramıyorsunuz işte
Şöyle bir bakanın dönüp bi kere daha baktığı bi kocanız olsaydı anlardınız konu sahibinin yaşadığı tedirginliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?