• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu sıkıntısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
e siz hayir gorusmek istemiyorum dememissiniz ki.

yani o attiginiz mesaj bende o his uyandirmadi.

bir de ben karsi komsuyu sevdim, naif kibar birine benziyor.
tabi ki suan yeni arkadasliklar kurmak icin hic uygun degil, sirf bu sebeple bile gorusmek istemiyorum diyebilirsiniz,
baska bahaneye hacet mi var.

Kızlar gerçekten bişey diyicem hiç görmediği kişinin evden çıkanın eşi olup olmadığını nasıl anlar bir insan ? Benim kardeşlerim de var ,abimim de var , yani onlarda gelip gidiyor niye özellik eşimi esin gidiyordu dedi .. bilmiyorum kadından kötü bir elektik aldim ilk andan beri
İlk akla gelen eş olduğu için eş demiştr. Kadından kötü elektrik aldıysanız canım falan demeyin net olun diyoruz biz de

Kızlar gerçekten bişey diyicem hiç görmediği kişinin evden çıkanın eşi olup olmadığını nasıl anlar bir insan ? Benim kardeşlerim de var ,abimim de var , yani onlarda gelip gidiyor niye özellik eşimi esin gidiyordu dedi .. bilmiyorum kadından kötü bir elektik aldim ilk andan beri
Yahu uğurlarken gördü demediniz mi sabah. Niye buna takıldınız anlamadım. Kim sabah birini uğurlarken görse otomatik olarak eşi der geçer. Üstüne düşünmez bile bu acaba abisi mi kardeşi mi diye niye kafa yorsun. Bence kadınla görüşmek istemediğinizi açıkça belirtin yoksa bi de evinize falan girip çıksa neyle itham edeceğiniz belli kadını. Bana bu hikayede normal olan taraf komşunuzmuş gibi geldi özellikle de mesajları paylaştıktan sonra.

Tamam arkadaşlar sağolun . Yeter elestirdiginiz ben sadece yardımcı olun istedim maşallah karşımda top yekün bir ordu var .. derdim olarak ilkti daha da yazmaya niyetim yok teşekkür ederim ,anlayanlara da anlamayanlarada

siz tam olarak nasıl bir cevap istiyorsunuz o zaman size göre cevap verelim? herkesin burada kendi fikri var kimse sizinle aynı şeyi düşünmek zorunda değil. konu herkese saçma gelince eşinize çevirdiniz.. niye eşinize göz dikmesi gibi görüyorsunuz her şeyi. muhtemelen kadının kimsesi yok yakında, çıkıp komşuluk yapmak istemiş mesajlara kadar tepkiniz normaldi ama mesajlarda hiçbir şey göremedim. ne güzel yaşıtım var diye sevinmiş. benim karşı komşum 70 yaşında, keşke benimle yaşıt olsa da arada bir görüşsem alt komşum 35 yaşında çalışıyor, müsait olunca bir kahve içiyoruz beni yemiyor.. istemiyorsanız da burada denilecek tek şey açık açık söylemeniz

Resmen sinirlerim bozuldu ... Ben hiç böyle bişey görmedim inanın , eşime de diyemiyorum durup durup iskillendirmek istemiyorum . Ama eşimin peşini izleyerek gelip kapımı alttaki konusunun çalması normal mi , ben mi tuhaf düşündüm kadın niye eşimin yolunu bekliyor vs ne bilim sinir oldim yemin ederim
Ne kadar abartmışsınız olayı ya. Bence siz normalde de şüpheci bi insansınız. Sizinle tanışmak istediyse eşinizin gitmesini beklemiş olabilir rahatsız olmayın o varken diye. Belki kapınıza geldiğinde içeri davet edersiniz diye beklemiştir ondan eşinizin gitmesini beklemiştir. Yani bunu düşündüyse gayet aklı başındadır aslında. Muhtemelen çok yalnız kalmış sizi de görünce kendi kendine planlar yapmış gideriz geliriz arkadaş oluruz diye. Öyle bi tepki vermişsiniz ki yazınızda sanki kadın kapıya dayanmış illa benimle arkadaş ol beni içeri al demiş gibi çok garip. İnsanlar ilişki kurmaya çalışsa deli kurmamaya çalışsa suratsız kendini beğenmiş oluyor. Kadın güzel bi adım atmış kendine göre siz istemiyorsanız açık bi dille belirtirsiniz. Şu an korona var filan hani görüşmeyi doğru bulmuyorum kimseyle görüşmüyorum biterse inşallah bi kahve içeriz filan dersiniz. Eşim böyle şeyler istemiyo demekte çok tuhaf bence. Çocuk gibi. Onunda ısrarcı olması hiç hoş değil ama ben üzüldüm kendince bi arkadaşlık kurmak istemiş arkasından konu açıp deli filan demişsiniz çok ayıp yani.

Siz beni anlamıyorsunuz kadının ilk andan beri tutumu farklı diyorum . Ama sizler gerçekten beni anlamıyorsunuz ısrarla gorusmek istemesi filan bir apartmanda daha yeni taşınan insan kaldı ki o kadar kalabalık bir apartmanda neden illa üst komşuyu seçer ,eşimin o kişi olup olmadığını nerden anlar . Beni anlamadığıniz için teşekkür ederim .
Burda bile tam olarak sıkıntınız ne , neden şüpheleniyorsunuz anlatamamışsınız. Muhtemelen bahsi geçen komşuya da anlatamadınız. Net olun, olmuyor mu, engelleyin numarasını muhatap olmayın.

Siz beni anlamıyorsunuz kadının ilk andan beri tutumu farklı diyorum . Ama sizler gerçekten beni anlamıyorsunuz ısrarla gorusmek istemesi filan bir apartmanda daha yeni taşınan insan kaldı ki o kadar kalabalık bir apartmanda neden illa üst komşuyu seçer ,eşimin o kişi olup olmadığını nerden anlar . Beni anlamadığıniz için teşekkür ederim .

Pekala, çok ısrar ettin, işte duymak istediğin cevabı sana yazıyorum;

“canım, yellozun kocanda gözü var benje.. nalaka yani evinden sabah vakti çıkan herifin hemen kocan olduğunu biliyo??belki sabah evinden çıkıp akşam da evine girilirken görülen herif bi başkası da olabilir de mi???? Hemen eşinden sonra evine damlamalar.. bir de çok yalnızım demiş mesajlarda??farktın mı bak yalnızım diyo kocana kancayı takıcam nolur artık müsait ol da beni evine al beeee” diyor
Böyle böyle yıkılıye yuvalar, çok dikkat et heryerden engelle.sakın gelirse de kapıyı açma, öptüm

Tamam arkadaşlar sağolun . Yeter elestirdiginiz ben sadece yardımcı olun istedim maşallah karşımda top yekün bir ordu var .. derdim olarak ilkti daha da yazmaya niyetim yok teşekkür ederim ,anlayanlara da anlamayanlarada
Tamam gel gel küsme
Şimdiii
Bu kadın senin kocanı aslında normalde apartmanda görmüş beğenmiş takip etmiş acaba nereye gidiyor diye
Bakmış evde sen varsın dur ben şunun karısıyla bi arkadaş olayım daha sonra adamla daha da arkadaş olurum oradan da ilerde hoop üst kata geçerim böylece demiş
Asıl olay bu bence

Kadında anormal birşey en azından şu anda ve kadına net değilsin belki kadın eşini seninle gördü aşağıya inerken rast geldi olabilir yani yada camdan gittiğini gördü yani herşey olabilir çok şüphe duyuyorsanız al eşinin telini kadının nosu kayıtlı mı değil mi bak.

Sinirlerim bozuldu gerçekten arkadaşlar . Kusuruma bakmayın . Olabilir sizde bazen bazı insanlardan hoş olmayacak şekilde huzursuzlasabilirsiniz . Kusuruma bakmayın . Ben içimde suphelenmis olabilirim ama rahatsız oldum tavrından ve ben kalp kıracak biri değilim yok da diyemedigim ilk tel.no isteyince benden . Neyse kendinize iyi bakın hoşçakalın hepinizi kendim gibi yordum

Böyle tipler genelde geçimsiz oluyor. Sosyal çevresinde veya komşu çevresinde herkesle bir dönem arkadaş olup bir sebepten bozuşuyorlar. Bunun nasıl biri olduğunu öğrenen biri daha da yanaşmıyor. O sebeple yalnızlar onu tanımayan, yeni gelen birini, potansiyel arkadaş olarak düşündükleri birini görürlerse böyle yapışıyorlar. Bu yeni kişiyle de sabah kahve, akşam çay, gezme oturma hızlıca kanka olup, hızlıca bozuşup başa dönüyorlar tekrar.

İlk görüşmeniz değil. Bir buçuk yıldır ayni apartmandasınız. Evli olduğunuzu duymuştur görmüştür. Ya da eşin gidiyordu deriz karşımızdakine. O da derki haa o eşim değil abim veya kuzenim.. o noktayı büyütmeyin bence.

Sadece ilkleri attım , ne bileyim ya kapımı calip derse ki niye cevap vermiyorsun ne bilim ya kızmayın kadın acaba kocamami kafayı taktı benim kocam olduğunu nerden biliyoe belki kardeşim ? Belki akrabam esim evden 1 de çıktı o gördüğünde eşimin o kişi olduğunu nerden biliyoe yemin ederim sinirlerim bozuldu çünkü ben demedim çıkan kişi esimdi diye
Kadın normal arkadaş olmak istemiş, sosyal bir insan. Girişken kendisini tebrik ederim

Sinirlerim bozuldu gerçekten arkadaşlar . Kusuruma bakmayın . Olabilir sizde bazen bazı insanlardan hoş olmayacak şekilde huzursuzlasabilirsiniz . Kusuruma bakmayın . Ben içimde suphelenmis olabilirim ama rahatsız oldum tavrından ve ben kalp kıracak biri değilim yok da diyemedigim ilk tel.no isteyince benden . Neyse kendinize iyi bakın hoşçakalın hepinizi kendim gibi yordum
Dışardan okuyordum size destek olmak için girdim. Diyorsunuz ya, ilk andan olumsuz elektrik aldım, ben de aynen öyle hissettiğim biriyle buna benzer bi olay yaşadım, çok ileri gitti çok büyüdü nerdeyse başımıza bela alıyorduk. Eşimin arkadaşının eşi ısrarla görüşmek istiyordu, defalarca çağrı atıyordu mesaj atar atmaz, hemen cevap vermem için. Ne kadar bahane ürettimse beni çok sık boğaz etti. Görüştüğümüzde hiç en ufak yakınlık göstermedi görüşmeye can attığı halde, normal bi muhabbeti bile olmadı. Bi kaç sefer, eşin şöyle gömlek giymişti, çok güzel giyiniyor, eşini çok beğeniyorum sen yaşına göre giyinmiyorsun filan dedi. Arkadaşlığım zaten yok gibiydi tamamen koparmak istedim. Eşine saygı duyuyorum ondan senle arkadaşlık yapıyorum yoksa meraklı değilim dedi. İstemiyorum diye o zaman koparmıştım ama tekrar 2 3 ay sonra eşi eşimden numaramı istemiş eşim bana sormadan vermiş. Gene gelmek istemeye başladı ısrarla kabul etmedim. Kırmak istemedim buna dikkatini çekerim keşke kırsaydım. Açık açık gelip gitmek istemiyorum eşlerimiz görüşebilir demek zorunda kaldım. Sonra başladı bana yazmaya çok iğrenç ve çirkin bi insansın eşini hak etmiyorsun onun gibi birini. Ben şok oldum tabi eşimi ne biliyor beni ne kadar tanıyor. Ben de ağzıma geleni saydım ama eşimde gözün var diye bi laf etmedim gidip belalı kayınpederine eşimde gözün var dedi demiş. Adam nerdeyse bize geliyormuş hapishane kaçkını tipi var. Konu kapandı öyle ama penceremiz dip dibe hem ön hem arka cephe. Nefret ediyorum hatırladıkça. Siz de negatif elektrik aldıysanız çok temkinli olun cevap yazmayınnderim. Kırılmasın diye düşünmüyorum artık. He gidip üzün kırın da demiyorum da çok dikkat edin.

Ben ilkkez rastladım böyle bişey e herşey huzursuz etti biri benimle dalga geçmiş eşini Brad Pitt filan mı sanıyosun diye , esim gerçekten dış görüşünüs olarak çok ilgi çekiyor gözümün önünde bu kadar sene de o kadar şey oldu ki arkadaşlarımdan tutun herşey güvenimi sarstı ,ilk olaya bakınca tabi aklıma gelmedi sonradan ısrarla çalıştığımı belirtip takınca düşündüm inkâr etmek istemiyorum ,yalnız kadının sürekli başka komşu edinmek istemesi ve diğer komşularının da çalıştığını ifade etmesi bu kişiye ,bu kişinin hayli yılışık olduğunu gösteriyor .

Ben ilkkez rastladım böyle bişey e herşey huzursuz etti biri benimle dalga geçmiş eşini Brad Pitt filan mı sanıyosun diye , esim gerçekten dış görüşünüs olarak çok ilgi çekiyor gözümün önünde bu kadar sene de o kadar şey oldu ki arkadaşlarımdan tutun herşey güvenimi sarstı ,ilk olaya bakınca tabi aklıma gelmedi sonradan ısrarla çalıştığımı belirtip takınca düşündüm inkâr etmek istemiyorum ,yalnız kadının sürekli başka komşu edinmek istemesi ve diğer komşularının da çalıştığını ifade etmesi bu kişiye ,bu kişinin hayli yılışık olduğunu gösteriyor .
Bence de ona ulaşmak olabilir niyeti. Ben de öyle düşünmezdim ama var öyle garip insanlar az da olsa

Benimki de çok yakışıklı, çokk fazla kişiden de ona iltifat duydum, yanımda çok bakan oldu bu dediğim sorunlu arkadaş kendi kocasına af edersiniz bizde veya onlarda görüştüğümüz çok sayılı zamanlarda it muamelesi yapıyordu adam ne söylese normal cevap vermiyor azarlıyordu ama nedense eşime saygı duyuyormuş benle arkadaşlık etmeyi ondan istediğini söylemişti bi 2 sene sonra filan. En son eşimi hak etmiyormuşum işte o boyuta geldi konuşmaları 😄he bir de hiç kimsenin kimseye eşini çok beğeniyorum dediğini duymamıştım daha önce

Aynen yazmışsın evlenmeden once kocan cok yakisikli cok ilgi ceken biri oldugundan neler yaşamışsın diye. Herkes kocana aşık olabilir bence. Kleopatranin erkek versiyonu miknatis gibi cekiyor kadinlari.
Isin cok zor ama kocana güveniyorsan sorun yok bence. Kapısında kadinlar köle olsa fark etmez.
Kadin senin kocani gecirirken görünce kesin ici eridi, asik oldu ondan seninle görüşmek istiyor. Senden ona gecis yapmak derdi herhalde(!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back