Komşu müsveddesi

Yada polis tanıdığınız varsa yollayın kapısına böyle yapan arkadaşlarımda olmuştu.abla ben misafirliğe geldim ama sizden oturup konuşamıyoruz illa kapınıza ekip mi yollayayım demiş ondan sonra ses soluk kesilmiş

Ne biçim insanlar var yahu. Bu tip aileleri toplayıp müstakil evlere yerleştireceksin orada ne yaparsa yapsınlar.

Çöplerini topla kendi kapısına at.
Sorarsa da senin çöpün dersin.

bu öneriyi hayata geçirmiyoruz

Kv üst komşusunun çöplerini toplayıp onun kapısına götürmüş

sonuç, dayak yiyip dönmüş

bunun üzerine Kp polis çağırmış, polise o da bize hakaret etti demişler, evde iki kişi daha varmış onlar da şahit

ikisi de yargılandı, hakim ikisine de ceza verip 5 yıl denetim verdi

benzer o kadar çok olay var ki

Apartman da yaşayıp, apartman da yaşayamayanlar işte.
Nefret ediyorum böyle insanlardan ama ben olsam yapardım damdan

Apartman da yaşayıp, apartman da yaşayamayanlar işte.
Nefret ediyorum böyle insanlardan ama ben olsam yapardım damdan

yaparsan gelirsin kapıma

şakası da hoş değil de ama gerçek bu

o kadar çok var ki alt kattaki ile üst kattaki kavgaları

hatta ben anlatayım da sen gül

geçenlerde Eylül gibi üst komşu halı çırpıyor

kadın eski tip bir kadın, beni sever hemşehrim vs vs muhabbeti var benimle

çıkayım da yapma X abla diyeyim dedim

bir baktım ki oğlu çırpıyor 30 yaşlarında eğitimli vs

dedim ki hadi annen olsa neyse de ben şimdi sana ne diyeyim dedim

işte annem gelecek de temizleyemedim de vs vs girdim içeri

geçen diyorum bu delikanlı evlenirken bana sorarlarsa çok temiz titizdir halıları çıkarıp tepemden silkelerdi diyeceğim

karşı taraf ne anlarsa artık

Havladi gitti ne demek ya? Ya ben cok sinirliyim ya sen cok sakinsin. Yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis o hesap seninki. Sanirim bulundugun apartmanda egitimli gorgulu bi aile de yok. Apartmanda yasamayi bilmeyen bu tipler icin gecekondular yikilmamali diyorum bunlarin yeri oralar yani.

Kesinlikle polise sikayet et durumunu acikca izah et kisacik bi meseleymis gibi bahsedersen polis de sallamaz. Yaptiklari pislikleri sana edilen hakareti vs herseyi anlat ve sikayetci ol.
Bugun onlara misafir geldi diyelim kisitlama saatinde, kacirma firsati polise ihbar et guzel bi ceza yesinler. Sorarlarsa da evet ben sikayet ettim diyeceksin. Bi suru de masraf yapmissin bu cahiller yuzunden sen niye magdur olacaksin?

Deli çok deliii
Ben zaten üstte oturup da o halı, kilim silkelemeyi bir türlü anlayamadım.
Yukardan izmarit mi dersin, saç mı dersin hiç bitmiyor ama ben ev alırsam en üst kattan alacağım valla KK da da öyle diyorlar
Benim de üst kattaki yaptığı sesler yetmiyormuş gibi evde darbuka çalmaya başladı.
Ya çıkıp kafasına geçirecektim yada evde delirecektim.
Bende evde delirdim.

O çaldı ben oynadım

Apartmanda whatshap grubu varsa (haberiniz dışında ise dahil olmaya çalışın) fotoğraflarını çekip gruba atın derim kendisi yüzsüzse bile gruptakilerin yorumlarından sonra psikolojik baskı yaşar en azından. Bir dahakine polise başvuracağım diye de gözünü korkutun hatta mecbur kalırsanız fotoğraf gibi elinizde kanıtlarla polise başvurun bir dahakine polis uyarsın ki gözü korksun. Her apartmanda oluyor böyle insanlar sürekli taşınma derdiyle uğraşamazsınız çözümünüzü kendiniz bulun derim :)

Balkonunuzda silkeledigi pislikleri toplayıp onun kapısına atın, sadece bu tavsiyeyi verebiliyorum onun dışında o ses yaptıkça inatla aşağıdan yukarıya sopayla vs vurabilirsiniz, gözü korksun diye polis çağırabilirsiniz, komşunuz cirkefse hiçbisey olmaya da bilir ama. İmza toplayabilirseniz belki apartmandan attirirsiniz

Komşu kelimesini görmek bile sinirimi zıplatıyor artık.Üst katımızda geceyi gündüz,gündüzü gece gibi yaşayan ve bunu normal kabul eden şahıslar yaşıyor.Kendilerine hemen her gece 12 den sonra misafir gelir.Misafirleri de kendileri gibi medeniyetten nasibini almamıştır,sabahın 3,4 üne kadar oturur,bagıra bagıra sohbet ederler ve çocuklar da bu süre zarfında uyumaz.Gündüz saati gibi koşmaya ve bağırmaya devam ederler.Milyarlarca kez söyledik,uyardık.Sonuç:Cok dikkat ediyorlarmış fakat biz her sesi duyuyormuşuz.Ben bezdim artık.Bunların zili çalınca gece bütün sinirlerim alt üst oluyor.Umarım biz ve bizim durumumuzda olanlar medeniyet ve görgü nedir bilenlerin olduğu bir yerlere taşınabiliriz bir gün.Çekilcek gibi değil.

Ben olsam işimi garantiye alır direkt en üst kattan başka bir ev bulur taşınırım .Çünkü yaşadıklarınız çok sinir bozucu .Ve emin olun sinir hastası olursunuz.Kadında pardon afedersiniz gibi bir üslup yok.Eve harcadığınız para psikoloğa gidecek yoksa iyi düşünün.

Balkondan çamaşır sermiş bizim balkona geliyor ucu ,Allah korkusundan çekip aşağı düşürmedim bunlar nasıl insan gerçekten anlayamıyorum ben
aman yarabbim nasıl tuttunuz kendinizi? o kadar şeyden sonra tutar çekerdim ben aşağı valla. hala asılıysa günahı ben üstleniyorum lütfen çeker misiniz?

apartmandakilerin nasıl insanlar olduklarını anlamadan - ev almayın kiralamayın masraf yapmayın ... kıssadan hisse

Hukuki olarak şikayet edebilirsiniz bilginiz olsun. Net olarak ayrıntılarını bilmiyorum ama biraz araştırın isterseniz para cezası falan var yani.

Hepsi birbirinden beter yeminle .. sanki hiç toplum ve medeniyet görgü görmemiş gibiler .. komşulara da anlatıyor ben bişey yapmıyorum gelip evimi bastı diye :))) kaç yaşında kadın yani ne edep var ne utanma ne bişey .. inadına hala aynı , yani aman kapıma geldiler çekimserliği yok inkar edip yüzümüze baka baka yalan söylüyor , hayvanla bi farkı yok desem ,bazı insandan üstün olan hayvana haksızlık yani .. taşınsam 1,5 yıl kalmış bu şehirden gitmeme .. taşınmasam nasıl baş geleceğim bilmiyorum çünkü utanması yok ,tek istediğim saçından tutup aşağıya atmak ..

Bunda utanma yok ki ,insan biraz çekinir mahcup olur hala daha inkar edip yalan söylüyor saçını elime dolayıp duvara vurasım geldi yani o derece nefret ettim sanki keyfimizden çıktık yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…