- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
Mutlulukla kullanın iyidir babanızı taktir ettim ilgili bir babaEsyalar kaliteli. Salon takımı cheester (umarım doğru yazdım) koltuk .
Oturma odası da aldora. Iyi mi sence ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlulukla kullanın iyidir babanızı taktir ettim ilgili bir babaEsyalar kaliteli. Salon takımı cheester (umarım doğru yazdım) koltuk .
Markayi daha belirleyemedik ama arçelik istemiyorum. Onun harici olurİyi tabi daha ne olsun?
Beyaz eşya markasi ne?
Bu yemek odasi ; masa sandalye, konsol tv unitesi, kasiklik, gümüşlük falan. Bende masa sandalye konsol gümüşlük 3000 tuttu. Tv unitesi ve kasiklik istemedim. Bu sekilde 3000 . Babam sadece salon takimi alalim o 3000 e de bi tane bilezik yapalım diyor
Bir tanıdığımız tüm mobilyalarını aldora dan almıştı. Çok şıktıEsyalar kaliteli. Salon takımı cheester (umarım doğru yazdım) koltuk .
Herşey içinde miben 8 ay önce aldım 16 bin civarı tutmuştu benimkiler
O zaman normal bence.Bütün beyaz eşyalar-salon takımı-yatak odası-tv-oturma odası halı-perde normal bence.Salonun çok büyük değilse konsol takımı almana gerek yok.A evet unuttum dahil onlarda evet ayrı olacak. Oturma odasinda oturacağım
Çok teşekkür ederim. Ona kırgın olduğum zaman bile ben gidip sarılıyorum çok zor günler geçiriyoruz yanında olmamolmam lazım diye.İyi tabi hemde çok iyi canımm..Güle güle otur.nisanlina hep sahip çık. Ailesi bişey yapmadı diye sakın başına kalkma...helal olsun sana...kimseden medet ummuyorsun
Kişisel zevk dediğim gibi benim de annemin evinde var ama ben sevmiyorum. Halıyı vs. de çok sevmem az severim. Bana çok alaturka geliyor bir de o takımlar belki de ondan.Annemgilin evi 175 m2. Salon da yemek takimi olmayinca boş durur mesela. Benim ki 150 m2.
Bilmiyorum bende çok kalabalık sevmiyorum. Bide daha bilezik alacagiz
Teşekkür ederim. Evet kıymetini daha iyi anladımMutlulukla kullanın iyidir babanızı taktir ettim ilgili bir baba
İçinde beyaz eşyalar da dahil olunca fiyat gerçekten iyi. Güle güle kullanın inşallah. Yemek odası takımı nedir? Ben masa sandalyeler ve konsol aldım sadece yemek takımlarımı koymak için. Tv ünitesi almadım mesela konsolun üzerine koydum televizyonumu :)
Bir tanıdığımız tüm mobilyalarını aldora dan almıştı. Çok şıktı[/OTE]
Evet bende çok beğeniyorum bakalım hayırlısıyla alırız insallah
evet beyaz eşyasından tut halısına kadar yemek odası da dahilHerşey içinde mi
Bende masa sandalye alacağım galiba.Benim salonumda sadece yemek masasi ve tv sehpasi var diğerlerini attim sevmiyorum kalabalığı ama zevk meselesi.
Bu arada fiyat iyi.
Aynen bende. Hele koltuğun altına hali vermeyi hiç sevmem. Orta boy olsun istiyorum. Büyük hali sevmiyorumKişisel zevk dediğim gibi benim de annemin evinde var ama ben sevmiyorum. Halıyı vs. de çok sevmem az severim. Bana çok alaturka geliyor bir de o takımlar belki de ondan.
Çok iyiymiş gule gule oturevet beyaz eşyasından tut halısına kadar yemek odası da dahil
Bana da mantıklı geldi . Hep derim az olsun bizim olsunbence babanızı dinleyin, çok mantıklı.
hem tüm eşyaları alıp sonra sıkılıyor insan, bu da sizin seneye alacağınız bir ürün olur mesela, hem aceleye gelmez, hem çok borçlanılmaz, hem de gezmeye sebep çıkar, yemek odası için bir yıl gezilir :) başka şeyler varsa ertelenebilecek onları da erteleyin derim ben.
hem de insanın başına ne geleceği hiç belli olmaz, kolunuzda bir bilezik olsun, acil bir durumda satarsınız, yemek takımını satmaya kalksanız ölü fiyata gider.