Komple ev eşyaları 20 bin tl. Iyi mi ?

Arkadaşlar babam iyi bir markadan tanidik arkadasiyla mobilyalari ayarladi. Biz odeyecegiz dugundeki takilarla. Evin beyaz esyasi mobilyalar, hali, perde 20 bin tl tutuyor. Piyasayi da babam bildigi için gayet uygun diyor. Oda öldüm fiyati diyor. Sizce ev komple ( oturma odasi, salon , mutfaga masa sandalye takımı, tv unitesi, beyaz eşyalar, hali, perde, yatak odası ) 20 bin tl iyi mi ?
Bide salonda yemek odasi takimi yerine bilezik alalim diyor babam 3000 tl yemek odasi. Sizce yemek odasi şimdi almayip bir tane bilezik mi alalim.
( nisanlimin ailesi destek cikmadigi için dugundeki takilarla odeyecegiz ) bilezik falan almadiklari icin nisanlim koluma bir tane bilezik yapacak. Siz ne düşünüyorsunuz?

Evin perdelerini yeniledim, 5000 TL ödedim.
Halı+perde+beyaz eşya+mobilya için 20000 TL süper bir rakam ama kalitesi nasılmış bu pakettekilerin?

İçinde beyaz eşyalar da dahil olunca fiyat gerçekten iyi. Güle güle kullanın inşallah. Yemek odası takımı nedir? Ben masa sandalyeler ve konsol aldım sadece yemek takımlarımı koymak için. Tv ünitesi almadım mesela konsolun üzerine koydum televizyonumu :)
Hahaha benimde aynı valla

Cok uygun bende almayi dusunuyorum salon takimi +yemek odasi + yatak odasi 20 bin lira .
Beyaz esyalar mobilyalar hangi marka?
Birde ben olsam bilezik degil masa sandalye konsol alinmasini tercih ederdim..

Fiyat gayet iyi.Senin içine sindiyse sıkıntı yok.Simdilik bileziğini al.Takilardan para kalırsa alırsın yemek odasınıda.

fiyat gayet iyi.
bence yemek odasını da al. sanki günümüzde şangur şungur bilezik takan mı var?? yarın öbürgün misafirler gelince ahh keşke yemek odam olsaydı diyeceksin. kabul sık sık kullanılmıyor ama olmadığı zaman tüh olsaydı dersiniz. hani küçük bir şey de değil ki komşudan ödünç alayım diyesin. al bence. bir de sonra alırız dediğin hiçbir şeyi alamıyorsun sıra gelmiyor.

Bence çok iyi.Ben yemek masası aldım taşınırken mahvoldu.Hatta üstünde toplasan 5 kere misafir de ağırlamamışımdır ama bana pek gelen giden olmaz onun da etkisi var tabi misafir çok gelecekse yemek masası ihtiyaç olabilir.Ama büfe falan almana gerek yok ben almadım eksikliğini de hissetmedim.

Fiyat uygun görünüyor herşey içinde. Birde şu "Neee 20 mi? ben 40bine yaptım, yok benım salonum 30bin..." Amaç ne yani ? Kız size onu mu soruyor, minimumda tutmaya çalıyor herşeyi. Uzaydan gelmişler sanki. Pahalısı da var, orta halliside var, uygunuda var. Evi 100.000 tlye döşeyende var hatta daha fazla verende var. Nolmuş yani?
Tamamen ne aldığına, ne yaptığına bağlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer kaliteleri de iyiyse çok uygun. En azından 4-5 sene kullansaniz bile ilerde durumunuz el verdiğince değiştirirsiniz. Herkesin maddi olanakları farklı tabi ama bir koltuk takımına 20 bin lira vermek de çok abartı. Tek başınıza ev kuruyorsunuz bu devirde ekonomik olması da bir o kadar önemli.Yalnız şöyle birşey de olabilir. Beğendiğiniz halıların kodlarını öğrenip internetten alın. Daha hesaplı oluyor. Mutfak perdesi gibi perdelerinizi de carsi pazardan vs alabilirsiniz. İlla ki yağ sıçrar kirlenir.
Bunlardan kısıp temel eşyalarınızı daha kaliteli seçersiniz masraflarınızi ödersiniz.

Bencr cok iyi o fiyat biz bu sene iki tane kanepe bir tane tv aldik 3000 tl tuttu.
Hersey cok pahali.siz 20.000 tlye tum evi komple dizmissiniz.gu gule kullanin

Düğünde 20 binlara toplanicak mi peki söylediklerine göre kaliteye göre değişir fiyatı allah tamamını erdirsin

Bence yemek odası çok gereksiz hele o gümüşlük hiç sevmem almadım da..yemek masam yoktu ilk evlendiğimde mekanizmalı masalar var ya ondan almıştık kapalıykrn orta sehpa açılınca yemek masası olanlardan 6 sandalye ve konsol o kadar 4 sene önce benim yatak odam tv ünitem koltuklarım beyaz eşyalarım falan 11 milyar tutmuştu sanırsam:) bu arada fiyat çok iyi babanızı takdir ettim ne kadar güzel maşallah:)

çok fazla eşya gereksiz bence zevk meselesi tabi ben ufak bir tv üni.ve masa aldım sadece boşta durmuyor ev tahta yığıntısı yapmayalım evleri az ferah kalsın zamanla çoğu kişide gördüğüm atıyolar sonradan o konsolları vitrinleri

X