komiser yardımcısı veya komiser eşi olanlar lütfen lütfen bakın

Bende öğretmenim sözlüm polis. Kesinlikle ortamları çok iyi. İlla hepsinin psikolojisi köyü olacak diye birşey yok. Çalıştığımin yete koşula bağlı herşey. Allah tüm polisleri korusun :)

oncelikli olarak evet yeni sinavlarla bu tarz ko. yardimcilari aliyorlar. polislerin yaninda calisiyorim ve onlara hep soyledigim bu ulkede polis olunmaz. cok zor. rahat bir yerde calissan bile surekli tayin sıkıntın var. calisma sartlarin agir ve genellikle halk tarafindan sevilmezsin, goreve gelen her hukumet kendi çıkarları icin seni kullanır. ancak soylede dusunuyorum. hangi meslek kolay ki,? herkes bir sekilde zorlaniyor. o yüzden kafana takma. herseyin hayirlisini iste, nisanlina destek ol derim.
ancak bu hayat ikinizin hayati nisanlinin nesaketen once sana sormasi gerekti.

yok yeni alimla artik kom. yardimcilari aliniyor. hatta polisligi kazanamayup komiserlik sinavina cagrilanlar var

Bende polis esiyim sark gorevindeyiz ve ben hemsireyim polislerle komserlerin pek bi farki yok o yuzden yazayim dedim ben nobetli calistigim icin esim gunduz calisiyo esim okul birincisi old. Icin ilk yerini kendi secmis simdi de sicilinden dolayi biraz istedigi yere gecebiliyo her daim goreve cagirilma durumu var ama benmde var hafta sonu bi gun evdeyse bi gun calisiyo ama biz bi gunu dolu dolu geciriyoruz allaha sukur esim is stresini eve yansitmaz geceleri yalniz kalmak inan hic sorun olmuyo hele polislerle arkadas olunca cogu aileden daha yakin oluyo yalniz kalmak istemezsen mutlaka birileri olur yaninda o da nobetteyken 6 gun gorusemedigimz oldu ama ewe minik hediyeler birakiyoduk birbirimize fln yani yasama sekli tamamen sana kalmis ben mutluyum polis esi oldugum icin esimi ise dualarla yolluyorum tek sikintim teror

Öyle 6 ay okumayla komiser yardımcısı mı olunuyormuş hemen ben oraya takıldım..cidden öyle mi oluyor ben akademi mezunları yardımcı sonrada komiser oluyor sanıyordum

yok duz memur olur, sonra belli bir hizmet suresinden sonra sinavla komser yrd olabilir

Pomem'de 6 aylık eğitimden sonra komiser yardımcısı olunmuyor polis memuru olunuyor. Direkt komiser yardımcısı olarak mezun olunan tek polis okulu Polis Koleji'dir.Onada ortaokuldan sonra girilir. Yani sevgiliniz polis memuru olucak. Ek olarak polislik askerlik gibi değildir.Askerlik zordur. Sevgiliniz polis memuru olduğu zaman bir gece sabaha kadar nöbet tutsa ertesi gün tam 24 saat çalışmayacak. Bu yüzden ne düşünerek gerildiğinizi az çok tahmin ederek cevap vermek gerekirse düşündüğünüzün polislikle bir özel alakası yok. (özel harekatçı olmadığı sürece ki zaten herkes özel harekatçı olamaz o yüzden sorun yok.Özel harekat içinde ayrıca sınav ve eğitim var çünkü) Sıkıntı yapıcak bir şey yok. (Babam polis, hatta emniyet müdürü.Komiser yardımcılığı,komiserlik,başkomiserlik vs. bütün rütbeleri tek tek çıktığı için konuya ailecek hakimiz) ki memur değil komiser yardımcısı yada komiser olsa bile onunda sandığnız gibi bir zorluğu yok. Dert edicek bisey yok yani açıkcası.

Saka yapıyor arkadas :))) Hadi ya diyerek ciddiye aldığınızı düşündüm yanılmıyorum sanırım :) Açıklama yapmak istedim.Tabiki polis kolejleri dışında komiser yardımcısı olunmuyor direkt. :) Memur olucak konu sahibinin sevgilisi. de konu sahibi de anladığım kadarıyla meseleden uzak olduğu için bilmiyor o yüzden öyle sanmış.

yok saka degildi. gercekti benim yazdigim. ama saka gibi oldugu kesin.

artik polis kolejleride kapatiliyor zaten

direk kom. yard. olarak mezun olunan tek okul polis koleji degil. fyo lularda var

yok saka degildi. gercekti benim yazdigim. ama saka gibi oldugu kesin.

Yuh. Gerçi Polis Okullarının kapatılmasından sonra bunada şaşırmamak lazım. Belkide o zamankonu sahibinin sevgilisi de o sınava girmiştir. 2000 kişi alınıcakmış o sınavda sadece gerçi. Polislikte ayağa düştü resmen desenize. Benim gariban babacımda amirlik için ayrı müdürlük için ayrı sınavlara girdi. Ülkenin hali nefis.Maşallah!

oda birseymi benim arkadasim ilkokuldan sonra kokej sonra fyo derken hayati polis okullarinda gecti oda kom yard. oldu. garibim cildiriyor simdi.

vay babaniz mudur yani. belkide tanisiyoruzdur

Canim benim esimde polis memuru simdi kom.yard sinavini kazandi cook seviniyorum boyle kutsal bir meslekte calistigi icin vatanina milletine yararli bir meslek sectigi icin kendimi bir polis esi olarak cok sansli goruyorum....

Var mı öyle bi dünya :)) üni mezunu olduğu için 6 aylık eğitimle komiser yardımcısı değil polis memuru oluyor canım. Sonra koniser yardımcılığı için yeni bir sınava girecek. Kazanırsa 6 ay eğitim ve sonrası koniserlik

Mülakatı var daha.. benim tanıdığm bi komser vardı mesleği! Bıraktı.

kızlar şöyle 4 yıllkı üni mezunu oldugundan 6 aylık okuldan sonra komiser yardımcısı olarak başlayacak benim sorunum polisle evli olmak nasıl bi hayatı gerektirir

cnm zaten 4 yıllık mezunlar pomeme girebilir.....
normal polis memuru olarak işe başlıcak.
sana bunu kim söylediyse iyi keklemiş seni. komiser olmak kolay mı bu kadar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…