- 20 Ekim 2013
- 58
- 4
- 38
- 34
- Konu Sahibi zuhalsinan
teşekkür ederim rabbim eşini korusun canım hepsi allaha emanetHerşey gönlünce olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim rabbim eşini korusun canım hepsi allaha emanetHerşey gönlünce olsun
canım yeni bi uygulama bu komiser değilde komiser yardımcısı olarak başlayacak 4 yıllık mezun olduğu için tabiki polisler için adil bi uygulama olmamış ama yönetmelik bu şekilde peki nöbet şeklinde mi çalışırlar yoksa gündüzleri mi
teşekkür ederimdediğim gibi nöbeti yok. istediği zaman.gelir gider. ama ben gündüz çalışayım gece çalışmalarım diyemiyor. zor meslek poliste olsa komser de olsa çok zor. her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor. allah yardımcımız olsun
biz urfa istiyoruz ama bakalım tabi ne olacak arkadaşım maliye mezunu seni masa başı işe verirler demiş polis olan arkadaşları ama bilmiyorum bide nöbet le çalıştıgına emin misin acaba
çok memnun olurum teşekkürlerŞimdi anneme sordum nöbet usulü dedi .Bu meslekten kişilerle evli olanlar daha net cevap verebilir ama isterseniz yarın kuzenimden tam bilgi edinebilirim.
öyle mi oluyo sorayım bi galiba ikna etmek için öyle dedi teşekkürlercanım bende unıversıte mezunuyum bende gırdım gecen hafta 6 ay olunca polıslık oluo.komser yardımcılıgı 11 ay .3 ay önce oldu komser yardımcılıgı yılda 1 kere oluo.sen ıkna ol dıe komser yardımcılıgı dedı galıba..
hakknda hayırlısı olsun teşekküürler cevabın içinevet malesef komser yardımcılıgıda polıslıkte olmadı benım bu sene kız az aldıklarından.ama cok emınım malesef komser yardımcılıgı deil.bende 4 yıllık mezunuyum...
Benim sevgilim de polis memuru 3 yıldır. 2 yıl boyunca ben üniversitedeyken dip dibeydik kisaca sana anlatiyim öncelikle birimine göre değişir işinin yoğunluğu. Benimki trafikci 12 saat çalışıyor 36 saat izinli ama sabah 8de işten gelip de öğlen saat 1 de maç var diye hic uyumadan 11 de stada gidip maç 3 de bitse bile 5 de eve dönüyordu. Veya izinliydi memlekete gelmiştik birlikte aradılar acil Mardine gitceklermiş apar topar geri döndük. Yani hayatınız tek bir emre bakıyor hep. Tatil planı yapıyoruz pat haber geliyo senelik izinler kapanmış veya senelik izne çıkıyo haber geliyo izindeki herkes geri göreve gelsin. Ne polisi olursa olsun bunlar olan şeyler ama kendi birimindeki yoğunluğu bilemem. Çevik kuvvetlerin daha sıkıntılı oluyomuş mesela benim sevgilim polis olduğu için hiç mutlu değil. İşe gidiş saatim belli değil dönüşüm belli değil iznim belli değil belimize bir silah koydular karşında ii kişi sana zarar vermediği sürece onu belinden cikartman bile sıkıntı. Karşındaki sana zarar verdikten ne anlamı var kendimi korumamin olan olmuş zaten diyoşöyle sorun olacağını düşünüyorum nöbet i görevi vs çok fazla ve genelde polis eşlerinden duydugum tek başına kalmaya alışman lazım özel günleri unut hergün stres bunları duyunca korkuyorum
Daha birkaç ay önce sevgilimin Tekstil Mühendisliği mezunu bir arkadaşı sınavlara girip kazanıp 6 aylik kurstan sonra polis memuru olarak ise başladı komiser yardımcısı daha sonra sınava girip kazanınca oluyosun üstelik de ilk 1 yıl boyunca polis bile sayilmiyosun. Tam 1 yıl bittiğinde Asaleti tasdik olmuş oluyor ancak o zaman polis memuru oluyosun geçtin komiser yardımcısı olmayı.ya alışamazsam diye korkuyorum bende sonrasında çımaza girersem diye.. onunla konuştuk bunları ben komiser yardımcısı olacam sandıgın kadar nöbete gitmeyecem diyo bende hiçbişey bilmiyorum diye inanmak durumunda kalıyorum... allah eşini korusun canım bu zamanda çok zor
teşekkür ederim ama işte bende bundan korkuyorum ben kocamı yanımda isteyen bi kadınım ne kadar sabır ister bilmiyorum çok endişeliyim