• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komiser yardımcısı veya komiser eşi olanlar lütfen lütfen bakın

ya sen beni bitirdin :-( çok kötü işte bu durum bende bundan korkuyorum ama şark hizmeti zor gelmez bana zaten doğuluyuz bide urfa rahat bi şehir çok şükür

O zaman çok daha iyi.
Zor gelmezse :)

Seviyorsan eğer tek derdiniz meslek olsun ya sorun değil bakma sen.

Benim başka dertlerim de var ondan mesleği de batıyor.

O zaman çok daha iyi.
Zor gelmezse :)

Seviyorsan eğer tek derdiniz meslek olsun ya sorun değil bakma sen.

Benim başka dertlerim de var ondan mesleği de batıyor.
çok seviyoruz biz birbirimizi oda seviyo biliyorum sevmezse benim rahatımı düşünüp memleketindeki rahatı bırakmaz kolay kolay ama işte sonra pişman olmaktan çok korkuyorum

çok seviyoruz biz birbirimizi oda seviyo biliyorum sevmezse benim rahatımı düşünüp memleketindeki rahatı bırakmaz kolay kolay ama işte sonra pişman olmaktan çok korkuyorum

O senin için fedakarlık ediyor, sen de onun için fedakarlık edebilirsen bunun adı aşk olur.
Meslek için ilişki bitirilmez tek başına.

İyi düşün iyi olsun derim ;)

Normalde pomemli olup normal polis memuru oluyor. Fakat şuan emniyet biraz karışık olduğu için dışarıdan farklı polis alımları var,komiser yardımcısı alımı da olabilir yani. Benim eşimde polis,sen neden bu kadar çekiniyorsun,tüm sayfaları okumadım ama.

Normalde pomemli olup normal polis memuru oluyor. Fakat şuan emniyet biraz karışık olduğu için dışarıdan farklı polis alımları var,komiser yardımcısı alımı da olabilir yani. Benim eşimde polis,sen neden bu kadar çekiniyorsun,tüm sayfaları okumadım ama.
ben yalnız kalacağım bi evlilikten korkuyorum aile düzenine alışmış biriyim ya nöbetleri görevleri zor gelirse diye korkuyorum açıkçası

cnm zaten 4 yıllık mezunlar pomeme girebilir.....
normal polis memuru olarak işe başlıcak.
sana bunu kim söylediyse iyi keklemiş seni. komiser olmak kolay mı bu kadar.....

Evet dogru bu kekleme degil. Bu yeni cikti akademi ve polis kolejlerinin kapatilmasinin ardindan.Lisans mezunlari Fyo diye 6 aylik bir kursla kom.yard. olabiliyor lar tabii sinav ve mülakat fiziksel sartlari saglayarak:KK53:giriliyor.Fyo pomem min amir yetiştiren sekli iste. Ama pomem kadar cok alınmıyor tabii sınırlı sayida aliniyor. Torpil deyim anlayin.:KK53:

ben yalnız kalacağım bi evlilikten korkuyorum aile düzenine alışmış biriyim ya nöbetleri görevleri zor gelirse diye korkuyorum açıkçası
Bu birazda nerede olduğu ile alakalı tabi. Ben 6 senelik evliyim eşim sabah 9 akşam 6 çalıştı hep.4aydır da sabah 8 akşam 5. Yani hep aynı olacak diye düşünme. Zorlukları da var ama kendini geliştirdiği sürece farklı kapılarda açılabilir. Özel harekat ayrı bir zorluk elbette ve şuan her yerde malum yoğun bir dönem yaşanıyor. Ama bunun için ayrılacak bir meslek olduğunu düşünmüyorum ben.

Bu birazda nerede olduğu ile alakalı tabi. Ben 6 senelik evliyim eşim sabah 9 akşam 6 çalıştı hep.4aydır da sabah 8 akşam 5. Yani hep aynı olacak diye düşünme. Zorlukları da var ama kendini geliştirdiği sürece farklı kapılarda açılabilir. Özel harekat ayrı bir zorluk elbette ve şuan her yerde malum yoğun bir dönem yaşanıyor. Ama bunun için ayrılacak bir meslek olduğunu düşünmüyorum ben.
teşekkür ederim cevapladığın için meslek için tabiki ayrılık olmaz ben sadece endişe duyyorum bide korkuyorum zorluklarına katlanabilir miyim diye inşallah iyi olur

Evet dogru bu kekleme degil. Bu yeni cikti akademi ve polis kolejlerinin kapatilmasinin ardindan.Lisans mezunlari Fyo diye 6 aylik bir kursla kom.yard. olabiliyor lar tabii sinav ve mülakat fiziksel sartlari saglayarak:KK53:giriliyor.Fyo pomem min amir yetiştiren sekli iste. Ama pomem kadar cok alınmıyor tabii sınırlı sayida aliniyor. Torpil deyim anlayin.:KK53:
sen bu konulara hakimmisin acaba bişey soracam

Eşim polis oradan biliyorum, çok hakim sayılmam da buyur sor.
erkek arkadaşımın sınav giriş belgesi PAEM olarak düzenlenmiş yani öyle yazıyor komiser yardımcılığı sınav giriş belgesi yazıyor ancak sonuç belgesinde POMEM yazıyor ben bu işten pek bişey anlayamadım hangi sınavı kazanmış sayılıyo acaba girdiği sınav mı geçerli oluyo

Birsey dicem ama soylendimi bilmiyorum pomemden mezun olduktan sonra bi kaç yıl görev yapması gerekiyor komiserlik sınavlarına girmek için

erkek arkadaşımın sınav giriş belgesi PAEM olarak düzenlenmiş yani öyle yazıyor komiser yardımcılığı sınav giriş belgesi yazıyor ancak sonuç belgesinde POMEM yazıyor ben bu işten pek bişey anlayamadım hangi sınavı kazanmış sayılıyo acaba girdiği sınav mı geçerli oluyo

Bilemiyorum, nedir nasıldır ama erkek arkadaşına sormadın mı bunu?

Ablamda eşide komiser ikiside memnun değil işinden malesef gecenin yarısında göreve cagirdiklari oluyor hafta sonu maç olsa cagirirlar gösteri olur konser olur miting olur gecesi gündüzü yok yani Zor is

Konu sahibi bende polis esiyim ve sordugun soruyu esime okudum evet komiser yardimcisi olarak baslicakmis arkadasiniz

Birsey dicem ama soylendimi bilmiyorum pomemden mezun olduktan sonra bi kaç yıl görev yapması gerekiyor komiserlik sınavlarına girmek için
söylediler ama yeni bi düzenleme bu ve bu şekilde giden arkadaşlarımızda var zaten değişik işler işte anlayamıyorum :KK43:

Benim esim trafik polisi 1 gün calisiyor 1 gün evde
Ama fazladan ek gorevlere cagriliyor mesela adananin kurtulusu icin ek goreve cagrildi bugun kosu varmis ek goreve cagrildi mac vardi ek goreve cagrildi bu hafta 4 gun arka arkaya

Back