• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komiser yardımcısı veya komiser eşi olanlar lütfen lütfen bakın

yok saka degildi. gercekti benim yazdigim. ama saka gibi oldugu kesin.

en son 2005-2006 yillarinda universite cikisi arkadaslarim girmisti polislige bende ordan biliyorum memur olundugunu 6 aylik egitimden sonra, ama siz oyle yazinca inandim yani sonucta orasi turkiye heran hersey olabiliyor ben hicbirseye sasirmiyorum duydugumda artik.

Konu sahibi hersey bir yana suanki turkiyenin durumu belli, belliki devlet memurluguna girip ekonomik durumunu garantiye almaya calismis arkadasin ben bunda kotuluk gormedim, onun bunun yaninda nereye kadar muhasebecilik yapacak belkide bikmistir yani kendi isi degilse. Ozel sektorde birinin yaninda kucuk isletmelerde calismak cok zor , polislik gibi zor bir meslekte olsa devlet memuru sonucta, istemezse memur olarak kalir , kimse yukselmeye zorlamiyor onu, daha sakin bir kisimda calisir illa terorle mucadelede calisacak diye birsey de yok yani. Adam gelecegini dusunmus garantiye almaya calismis bence kizacak birsey yok sonucta oda erkek farkli farkli kaygilari var onunda. Siz suanda kendinizi dusunuyorsunuz ama oda ileride kuracagi aileyi nasil gecindirecegini dusunuyor. Bugun ozel sektorde hastayim diyip kafana gore 1 hafta rapor alip gidebiliyormusun ? Ben kendi esimden biliyorum ozelde calistigi gunleri, adam hastaliktan oluyor patronu ya cokmu kotusun gelip su projeyi bitirsen diyordu... Devlette iyi kotu amirinle duzgun gecinirsen cok daha rahat edersin bu bir gercek, turkiyenin gercegi, insanlarin cogu artik biraz daha az maas olsun ama garanti olsun gozuyle bakiyorlar, ve iste bu yuzdende calisan es ariyorlar cunku o az maas yetmiyor tek basina.
Bu konu uzar gider.. siz kizmayin arkadasiniza

Son düzenleme:
Evet polis akademisi içindeki ögrencilerin onca emegine ve girmek icin aldiklari onca yüksek puana rağmen kapatıldı.Şimdi ordan burdan toplama lisans mezunları 6 ayda komiser yardımcısı olup polis memurlarının başına amir oluyor.

allah allah benim eşim, 4 yıllık mezun, 4 yıllık memur, bu yıl 5yıldan 2 ye indir komiser yardımcılığı olabilme şartı sınava girdi ve kazandı çok şükür.
nası 6 ayda komiser yardımcısı olcak ben anlamadım

Arkadaşlar haberleri izlemediniz mi.Polis akademisi kapatıldı.4.sınıfa gelmiş,mezuniyetine 1 ay kalmışlar da dahil tüm öğrenciler kapı dışarı edildi.Babası kalp kriZi geçirenler oldu üzüntüden.Alakasız bölümlerden mezun olmuş insanlar şimdi 6 ay kurs görüp komiser yardımcısı oluyor.Vatana millete hayırlı olsun.

hepinize teşekkür ederim cevapladıgınız için polis eşlerine katılıyorum kesinlikle hak yemek bu onlar okadar çalışıyolar komiserlik için ama burası türkiye ne olacagı belli olmuyo kime hakkı verildiki onlara verilsin. biraz düşünmeye karar verdim kestirip atmak dogru değil ama bunu kabullenmekte bana çok zor geliyor allah hepsini korusun iiyiki varsınız

Benim eşim komiser ancak şöyle bir yanlışın var 6 aylık pomemler kesinlikle komiser yardımcısı kadrosu vermez bence sevgilin seni biraz aldatmış gözünü boyamaya çalışmış, tabiki zorlukları var. Gündemi takip ediyosan az çok yorum yaparsın...

hepinize teşekkür ederim cevapladıgınız için polis eşlerine katılıyorum kesinlikle hak yemek bu onlar okadar çalışıyolar komiserlik için ama burası türkiye ne olacagı belli olmuyo kime hakkı verildiki onlara verilsin. biraz düşünmeye karar verdim kestirip atmak dogru değil ama bunu kabullenmekte bana çok zor geliyor allah hepsini korusun iiyiki varsınız

4 yıllıkmezunlar zaten masa başı çalışıyor. benim eşim 8 den 5 e kadar çalışıyor. gecesi yok. ek görevleri oluyor. maç dı sınavdı vs. 6 gün çalışıyorlar. sıkıntı yapma.

Sözel okuyan ücretli matematik öğretmeni olur. Birsürü matematik öğretmeni atanmayı bekler. Polis Okulu kapatılır birsürü polis adayı açıkta kalır bir sınav ile alakasız bölümlerden insanlar polis olur. Varmı böyle başka bir ülkede gerçekten merak ediyorum. Bu bize özel bir durumsa baya geriye gidiyoruz.

Yalnız komiser yardımcıları pomem de değil , paem de eğitim görür.
Pomem bitirerek polis olunur, komiser yardımcısı paem de okur pomem de değil. Ayrıca Komiser yardımcilığı 6 ay da değil 11 ay. Söylediği hiç bir şey tutmuyor.

kızlar ben şimdi egm nin sitesinden erkek arkadaşımın sınav giriş belgesine baktım PAEM sınavı giriş belgesi yazıyor ya bilen varmı acaba gerçekten dogru mu söylüyor egitim süresini yanlış söylemiş olabilir mi

ya alışamazsam diye korkuyorum bende sonrasında çımaza girersem diye.. onunla konuştuk bunları ben komiser yardımcısı olacam sandıgın kadar nöbete gitmeyecem diyo bende hiçbişey bilmiyorum diye inanmak durumunda kalıyorum... allah eşini korusun canım bu zamanda çok zor
Küçük yere giderseniz rahat edersiniz ammmaaaaa buyuk şehirlerde hele hele sorunlu sehirlerde herseye hazirlikli olarak git.cocuk hastalanacak tek götüreceksin. Sen hasta olacaksin nane limon iceceksin.izinler iptal denince kalacaksin ...fazla korkma seversen halledersin ..sevgin tamsa evlen yok senle olmuyo yok senden uzaktayim diyeceksen hic adami umitlndirme

canım bende unıversıte mezunuyum bende gırdım gecen hafta 6 ay olunca polıslık oluo.komser yardımcılıgı 11 ay .3 ay önce oldu komser yardımcılıgı yılda 1 kere oluo.sen ıkna ol dıe komser yardımcılıgı dedı galıba..
ya ben şimdi sınav giriş belgesine baktım polis amirliği eğitim merkezi sınav giriş belgesi yazıyor canım

Ulkemin adaletine bak. Ulkemin getirildigi yere bak. Vallahi yaziklar olsun boyle sisteme. O kadar cok gencin vebalini nasil odeyeceksiniz merak ediyorum.

Konu sahibesi polis esligine dair hicbir fikrim yok. Ama cok panik olmak da bana yersiz geliyor. Seviyorsaniz evlenirsiniz, sevgi eksikligi varsa boyle panik olunur bence. Bilemedim. Siz bu adami seviyorsaniz polisligi doktorlugu sizi baglamamali. Evet calisma saati belirsiz olabilir ama sevdiginiz adam istemis girmis. Destek olun bence, sinavi gizlemesi bile sizden ne kadar cekindigini gosteriyor.

Ulkemin adaletine bak. Ulkemin getirildigi yere bak. Vallahi yaziklar olsun boyle sisteme. O kadar cok gencin vebalini nasil odeyeceksiniz merak ediyorum.

Konu sahibesi polis esligine dair hicbir fikrim yok. Ama cok panik olmak da bana yersiz geliyor. Seviyorsaniz evlenirsiniz, sevgi eksikligi varsa boyle panik olunur bence. Bilemedim. Siz bu adami seviyorsaniz polisligi doktorlugu sizi baglamamali. Evet calisma saati belirsiz olabilir ama sevdiginiz adam istemis girmis. Destek olun bence, sinavi gizlemesi bile sizden ne kadar cekindigini gosteriyor.
benim panik olma sebebim bu duruma tamamen hazırlıksız yakalanmış olmam sınav sonucunu bile söylemedi bana tesadüfen öğrendim sevgi eksikliği söz konusu olsa 6 senedir birlikte olmazdık heralde 3 senedir ayrı yaşıyoruz biz yılda 2 veya 3 defa görüştük bu yüzden evlendikten sonra hep yanımda olsun istiyorum tek sebebi bu. haksızlık olduğu konusunda da kesinlikle haklısınız biz iibf mezunuyuz bizim çalışmamız gereken kurumlarda aynı şekilde alakasız bölüm mezunlarıyla dolduruluyor sonuç açıkta kalıyoruz maalesef

Küçük yere giderseniz rahat edersiniz ammmaaaaa buyuk şehirlerde hele hele sorunlu sehirlerde herseye hazirlikli olarak git.cocuk hastalanacak tek götüreceksin. Sen hasta olacaksin nane limon iceceksin.izinler iptal denince kalacaksin ...fazla korkma seversen halledersin ..sevgin tamsa evlen yok senle olmuyo yok senden uzaktayim diyeceksen hic adami umitlndirme
ben urfa lıyım aslında polis olma sebebi biraz da beim o malatyalı eğer memur olmazsa malatyada yaşamak zorunda kalacaz babasıyla iş yapacaklar böyle olursa sen mutlu olmazsın herşeyine karışırlar ailenden koparmak istemiyorum seni diyo urfa ya gelecem en az 6 sene kalırız sonra uzatmamız mümkün yada istediğin yere gideriz diyo bunları niye anlattım bilmiyorum pek alakası yok konuyla ama paylaşmak istedim

ben urfa lıyım aslında polis olma sebebi biraz da beim o malatyalı eğer memur olmazsa malatyada yaşamak zorunda kalacaz babasıyla iş yapacaklar böyle olursa sen mutlu olmazsın herşeyine karışırlar ailenden koparmak istemiyorum seni diyo urfa ya gelecem en az 6 sene kalırız sonra uzatmamız mümkün yada istediğin yere gideriz diyo bunları niye anlattım bilmiyorum pek alakası yok konuyla ama paylaşmak istedim
Vayyy bende malatyaliyim

Ben öğretmenim eşim polis.
O zamanlar yeni mezun öğretmendik ikimiz de.
Atanamayınca polis oldu o da.
O sebeple bırakmak olmazdı ama şimdiki aklım olsa kesinlikle polisle evlenmezdim.

Haftanın 3 gecesi birlikteyiz onun dışında yok.
Ben giderim o gelir. Ben dönerim yeni uyanır.
Daimi yorgun, enerjisiz bir hal.
Kolay değil hayat tersine dönüyor onlar için gececi olunca.

O kendine geldiğinde ben uyuklama moduna geçiyorum resmen.

İzinler uyuşmaz.
Onsuz gittiğin izinler sorun olur.

Birlikte uzun izin yapan eşlere özenir durursun.

En kötüsü şark görevi, bilinmezlik, tayin.
Yerleşik hayata geçememe, ona tabii olma durumu.

Çok can sıkıcı.

İki taraf da çalışınca birlikte vakit geçirmek zorlaşıyor. :KK43:

Ben öğretmenim eşim polis.
O zamanlar yeni mezun öğretmendik ikimiz de.
Atanamayınca polis oldu o da.
O sebeple bırakmak olmazdı ama şimdiki aklım olsa kesinlikle polisle evlenmezdim.

Haftanın 3 gecesi birlikteyiz onun dışında yok.
Ben giderim o gelir. Ben dönerim yeni uyanır.
Daimi yorgun, enerjisiz bir hal.
Kolay değil hayat tersine dönüyor onlar için gececi olunca.

O kendine geldiğinde ben uyuklama moduna geçiyorum resmen.

İzinler uyuşmaz.
Onsuz gittiğin izinler sorun olur.

Birlikte uzun izin yapan eşlere özenir durursun.

En kötüsü şark görevi, bilinmezlik, tayin.
Yerleşik hayata geçememe, ona tabii olma durumu.

Çok can sıkıcı.

İki taraf da çalışınca birlikte vakit geçirmek zorlaşıyor. :KK43:
ya sen beni bitirdin :-( çok kötü işte bu durum bende bundan korkuyorum ama şark hizmeti zor gelmez bana zaten doğuluyuz bide urfa rahat bi şehir çok şükür

Back