komiser yardımcısı veya komiser eşi olanlar lütfen lütfen bakın

dediğim gibi nöbeti yok. istediği zaman.gelir gider. ama ben gündüz çalışayım gece çalışmalarım diyemiyor. zor meslek poliste olsa komser de olsa çok zor. her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor. allah yardımcımız olsun

teşekkür ederim

biz urfa istiyoruz ama bakalım tabi ne olacak arkadaşım maliye mezunu seni masa başı işe verirler demiş polis olan arkadaşları ama bilmiyorum bide nöbet le çalıştıgına emin misin acaba

Şimdi anneme sordum nöbet usulü dedi .Bu meslekten kişilerle evli olanlar daha net cevap verebilir ama isterseniz yarın kuzenimden tam bilgi edinebilirim.

canım bende unıversıte mezunuyum bende gırdım gecen hafta 6 ay olunca polıslık oluo.komser yardımcılıgı 11 ay .3 ay önce oldu komser yardımcılıgı yılda 1 kere oluo.sen ıkna ol dıe komser yardımcılıgı dedı galıba..

öyle mi oluyo sorayım bi galiba ikna etmek için öyle dedi teşekkürler

evet malesef komser yardımcılıgıda polıslıkte olmadı benım bu sene kız az aldıklarından.ama cok emınım malesef komser yardımcılıgı deil.bende 4 yıllık mezunuyum...

56 dairelelik polis lojmanlari sitesinde yasiyorum...burda terör olmasada polis eşleri hep gergin hep tayinci havasindalar..hic biri memnun degil..yerleşik hayatlari yok..lojman 5 yillik olsada hayata tutunmalari sanki 5 saatlik. ..yan komşum komser gecesi gunduzu yok..ararlarsa yataktan cikip gidiyor..2 cocuklari var eşi ev hanimi fakat aktif biri..kendi arabasi var herseyine kadin koşuyor. ..eside cok agresif biri...kadin sinmiş. .sesi solugu yok..sadece eskiden böyle degildi Şark gorevi psikolojisini bozdu diyor

insanlari su meslekle yaftalamayi gecin polis asker olunca sinir kupu huzursuz bi es insan gelmesin akliniza insanin icinde huzursuzluk yada karaktersizlik varsa bu tum meslek gruplari icin gecerli evet yanliz kaliyosun tanidigim insanlardan biliyorum ama nobet tutan tum meslek gruplarinin durumu bu ozaman bu insanlar evlenmemelimi

bende komser esiyim kendimde ogretmenim polis esi olmak sabir isi helede ulkenin.su sartlarinda ama calisma konusu kesjnlikle bulundugun yerle alakali yani polisin.mesaisi var ama komserin yok komiseri cagirinca hemen gitmek zorunda polis oyle degil diye birsey yok maalesef eger bir gorev varsa gitmek.gerekiyorsa poliste komiserde gider ayrica esim komiser olduktan sonra poliskenki durumana gore mesaisi daha duzgun gibi yani soyleki polisken birsey olsa izin alip gelmesi gerekirdi ama simdi acil birsey olsa telsizi alip geliyor evde dinleyebiliyor yada kahvaltiyo yetistiremedim bekliyor yapip gidiyoruz dogu suresi sehirden sehire degisiyor gorev suresi dolmadan tayin iateyemezsiniz ama dolduktan sonra dahada kalmak isterseniz uzatabilirsiniz ortama gelince daha bigun arkadasa anlatiyordum emniyetteki lrtam baska hicbir.mwslek grubunda yok bence yolda yururken bile bir polise birsey soracak olsam mesela bir adres sorsam benimde esim.emniyetten desem hemen biz birakalim yenge hanim diyorlar bu samimiyeti baska hicbir meslekte goremedim ben Allah gonlunuze gore versin ins bu arada mesai kavramida yine calisma sistemi degisir ama komiser koca bir bolgeden sorumlu olmuyor nasilki bir bolgede tek polis yoksa tek komiserde olmuyor onlarda birkac kisi oluyor ve aralarinda mesaileri oluyor komiserler nobet tutmaz diye birsey yok sube gece komisersizmi kalacak tabiki polis kadar tutuyor komisrein bir ayricaligi yok.yani

Benim sevgilim de polis memuru 3 yıldır. 2 yıl boyunca ben üniversitedeyken dip dibeydik kisaca sana anlatiyim öncelikle birimine göre değişir işinin yoğunluğu. Benimki trafikci 12 saat çalışıyor 36 saat izinli ama sabah 8de işten gelip de öğlen saat 1 de maç var diye hic uyumadan 11 de stada gidip maç 3 de bitse bile 5 de eve dönüyordu. Veya izinliydi memlekete gelmiştik birlikte aradılar acil Mardine gitceklermiş apar topar geri döndük. Yani hayatınız tek bir emre bakıyor hep. Tatil planı yapıyoruz pat haber geliyo senelik izinler kapanmış veya senelik izne çıkıyo haber geliyo izindeki herkes geri göreve gelsin. Ne polisi olursa olsun bunlar olan şeyler ama kendi birimindeki yoğunluğu bilemem. Çevik kuvvetlerin daha sıkıntılı oluyomuş mesela benim sevgilim polis olduğu için hiç mutlu değil. İşe gidiş saatim belli değil dönüşüm belli değil iznim belli değil belimize bir silah koydular karşında ii kişi sana zarar vermediği sürece onu belinden cikartman bile sıkıntı. Karşındaki sana zarar verdikten ne anlamı var kendimi korumamin olan olmuş zaten diyo

Daha birkaç ay önce sevgilimin Tekstil Mühendisliği mezunu bir arkadaşı sınavlara girip kazanıp 6 aylik kurstan sonra polis memuru olarak ise başladı komiser yardımcısı daha sonra sınava girip kazanınca oluyosun üstelik de ilk 1 yıl boyunca polis bile sayilmiyosun. Tam 1 yıl bittiğinde Asaleti tasdik olmuş oluyor ancak o zaman polis memuru oluyosun geçtin komiser yardımcısı olmayı.

Polis kardeş, polis yakın arkadaş, komiser kuzen, komiser sevgili adayına sahip biri olarak sisteme ben de adapteyim sanırım :)
Öncelikle hayırlı olsun, erkek arkadaşınız komiser yardımcısı değil, polis memuru olacak hatta muhtemelen çevik kuvvet olarak başlayacak, torpili yoksa tabii..
çeşitli birimlerin çeşitli saatleri var. yunuslarda sabah dokuz aksam bestir mesela
ekiplerin 12/36dır ama ekstra bir durum olmazsa.. falan filan..
Düzenli maaş sistemi ve toplum standartları için iyi bir mebla dışında pek artısı yok sanırım
ama doktor da olsa çok farklı olmazdı mesela.
Nitekim seviyorsanız bence sorun olmayacaktır..

teşekkür ederim ama işte bende bundan korkuyorum ben kocamı yanımda isteyen bi kadınım ne kadar sabır ister bilmiyorum çok endişeliyim

Zaten olan olmuş,sevdiğiniz de belli.
Boşuna kendinizi korkutmayın.Her mesleğin zorlukları vardır.

Bi kere artik lise mezunlari polis olamiyor hepsi uni mezunu 6 aylik egitimle komser diyil muhtemelem cevik kuvvet olur ilk 6 ay memur bile sayilmiyor ki komser plsun benim kardesim 2 uni mezunu ikiside 4 yillik o bile komser olarak baslamadi isin zorluguna gelince her isin bi zorlugu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…