- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi zuhalsinan
-
yok saka degildi. gercekti benim yazdigim. ama saka gibi oldugu kesin.
hepinize teşekkür ederim cevapladıgınız için polis eşlerine katılıyorum kesinlikle hak yemek bu onlar okadar çalışıyolar komiserlik için ama burası türkiye ne olacagı belli olmuyo kime hakkı verildiki onlara verilsin. biraz düşünmeye karar verdim kestirip atmak dogru değil ama bunu kabullenmekte bana çok zor geliyor allah hepsini korusun iiyiki varsınız
Küçük yere giderseniz rahat edersiniz ammmaaaaa buyuk şehirlerde hele hele sorunlu sehirlerde herseye hazirlikli olarak git.cocuk hastalanacak tek götüreceksin. Sen hasta olacaksin nane limon iceceksin.izinler iptal denince kalacaksin ...fazla korkma seversen halledersin ..sevgin tamsa evlen yok senle olmuyo yok senden uzaktayim diyeceksen hic adami umitlndirmeya alışamazsam diye korkuyorum bende sonrasında çımaza girersem diye.. onunla konuştuk bunları ben komiser yardımcısı olacam sandıgın kadar nöbete gitmeyecem diyo bende hiçbişey bilmiyorum diye inanmak durumunda kalıyorum... allah eşini korusun canım bu zamanda çok zor
ya ben şimdi sınav giriş belgesine baktım polis amirliği eğitim merkezi sınav giriş belgesi yazıyor canımcanım bende unıversıte mezunuyum bende gırdım gecen hafta 6 ay olunca polıslık oluo.komser yardımcılıgı 11 ay .3 ay önce oldu komser yardımcılıgı yılda 1 kere oluo.sen ıkna ol dıe komser yardımcılıgı dedı galıba..
benim panik olma sebebim bu duruma tamamen hazırlıksız yakalanmış olmam sınav sonucunu bile söylemedi bana tesadüfen öğrendim sevgi eksikliği söz konusu olsa 6 senedir birlikte olmazdık heralde 3 senedir ayrı yaşıyoruz biz yılda 2 veya 3 defa görüştük bu yüzden evlendikten sonra hep yanımda olsun istiyorum tek sebebi bu. haksızlık olduğu konusunda da kesinlikle haklısınız biz iibf mezunuyuz bizim çalışmamız gereken kurumlarda aynı şekilde alakasız bölüm mezunlarıyla dolduruluyor sonuç açıkta kalıyoruz maalesefUlkemin adaletine bak. Ulkemin getirildigi yere bak. Vallahi yaziklar olsun boyle sisteme. O kadar cok gencin vebalini nasil odeyeceksiniz merak ediyorum.
Konu sahibesi polis esligine dair hicbir fikrim yok. Ama cok panik olmak da bana yersiz geliyor. Seviyorsaniz evlenirsiniz, sevgi eksikligi varsa boyle panik olunur bence. Bilemedim. Siz bu adami seviyorsaniz polisligi doktorlugu sizi baglamamali. Evet calisma saati belirsiz olabilir ama sevdiginiz adam istemis girmis. Destek olun bence, sinavi gizlemesi bile sizden ne kadar cekindigini gosteriyor.
ben urfa lıyım aslında polis olma sebebi biraz da beim o malatyalı eğer memur olmazsa malatyada yaşamak zorunda kalacaz babasıyla iş yapacaklar böyle olursa sen mutlu olmazsın herşeyine karışırlar ailenden koparmak istemiyorum seni diyo urfa ya gelecem en az 6 sene kalırız sonra uzatmamız mümkün yada istediğin yere gideriz diyo bunları niye anlattım bilmiyorum pek alakası yok konuyla ama paylaşmak istedimKüçük yere giderseniz rahat edersiniz ammmaaaaa buyuk şehirlerde hele hele sorunlu sehirlerde herseye hazirlikli olarak git.cocuk hastalanacak tek götüreceksin. Sen hasta olacaksin nane limon iceceksin.izinler iptal denince kalacaksin ...fazla korkma seversen halledersin ..sevgin tamsa evlen yok senle olmuyo yok senden uzaktayim diyeceksen hic adami umitlndirme
Vayyy bende malatyaliyimben urfa lıyım aslında polis olma sebebi biraz da beim o malatyalı eğer memur olmazsa malatyada yaşamak zorunda kalacaz babasıyla iş yapacaklar böyle olursa sen mutlu olmazsın herşeyine karışırlar ailenden koparmak istemiyorum seni diyo urfa ya gelecem en az 6 sene kalırız sonra uzatmamız mümkün yada istediğin yere gideriz diyo bunları niye anlattım bilmiyorum pek alakası yok konuyla ama paylaşmak istedim
hemşerinmiş işteVayyy bende malatyaliyim
ya ben şimdi sınav giriş belgesine baktım polis amirliği eğitim merkezi sınav giriş belgesi yazıyor canım
ya sen beni bitirdin :-( çok kötü işte bu durum bende bundan korkuyorum ama şark hizmeti zor gelmez bana zaten doğuluyuz bide urfa rahat bi şehir çok şükürBen öğretmenim eşim polis.
O zamanlar yeni mezun öğretmendik ikimiz de.
Atanamayınca polis oldu o da.
O sebeple bırakmak olmazdı ama şimdiki aklım olsa kesinlikle polisle evlenmezdim.
Haftanın 3 gecesi birlikteyiz onun dışında yok.
Ben giderim o gelir. Ben dönerim yeni uyanır.
Daimi yorgun, enerjisiz bir hal.
Kolay değil hayat tersine dönüyor onlar için gececi olunca.
O kendine geldiğinde ben uyuklama moduna geçiyorum resmen.
İzinler uyuşmaz.
Onsuz gittiğin izinler sorun olur.
Birlikte uzun izin yapan eşlere özenir durursun.
En kötüsü şark görevi, bilinmezlik, tayin.
Yerleşik hayata geçememe, ona tabii olma durumu.
Çok can sıkıcı.
İki taraf da çalışınca birlikte vakit geçirmek zorlaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?