Farkettim kız el salla bizeay ordan bende görükmüşümmtv d gorunmek ıcın arkadann el sallayann cocuklarr gibimmm
Ya millette utanma kalmamış aaa dimikim yazmış bunları ben değilim kuzenim yazmış olabilir
Farkettim kız el salla bize
Seni yerim ya öldürdün beni gülmektenbide slm yollamak ıstıyomm .. burdan beni seven herkesee , kuaforumee slmlar .. ne tarafa sallıyoz elii .. kamera nerde flash tv deki teyzeler gıbıyım
ahaha o çoktan değiştiayyy koptummmm
evet.. ben o kafasız kzı çok beğendim
Kız aynı şehirde bile değiliz yaama belli olmaz birgün bir markette tanisabiliriz ne olur ne olmaz
bide slm yollamak ıstıyomm .. burdan beni seven herkesee , kuaforumee slmlar .. ne tarafa sallıyoz elii .. kamera nerde flash tv deki teyzeler gıbıyım
hele sen bızım mesajı koy buralaraa helea
alemsin bebeğim yaaa
aaa burada benimde mesajım vardı
Farkettim kız el salla bize
hii inkar ediyor beni terkedemezssin sana sarıdlım namusumsun sen benim
yüreğine koşarak geliyorumSeni yerim ya öldürdün beni gülmekten
Gel geeelyüreğine koşarak geliyorum
Hemen eklemiş kız ya şeker margam
Efserimle biz okuyoz o kitap bitti sonra bitane daha bitti yaaaaasüper kitapları okuyamamak böyle bişiFeraceli hahaha bitti mi kitap fahriyemmm
deadım , bir başlasak biz neleri bitircez dimi ahaha
lütfen kitap okuyalım , bakEfser ime günde 10 sayfa okuyoruz biz niye okumuyoruz
Eki Görüntüle 1708128
Efserimle biz okuyoz o kitap bitti sonra bitane daha bitti yaaaaa
süper kitapları okuyamamak böyle bişiFeraceli hahaha bitti mi kitap fahriyemmm
deadım , bir başlasak biz neleri bitircez dimi ahaha
lütfen kitap okuyalım , bakEfser ime günde 10 sayfa okuyoruz biz niye okumuyoruz
Eki Görüntüle 1708128
Bende o mesajdan sonra 2 kitap okumuş bulunmaktayımEfserimle biz okuyoz o kitap bitti sonra bitane daha bitti yaaaaa
Aynen bende kar yağarken okumuştum tesadüfen ama çok sarıyor o zmaamn oku sendeBende o mesajdan sonra 2 kitap okumuş bulunmaktayımama hala böğürtlen kisini okumadım ya onu iyice kar yağışı olsun diye bekliyorum
Kizz marganın adını ne yapmışsın silip marg ollakotin olmuş artistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?