beni daha önce isim vermediğim halde buldular ferecelim. üyeliğimi iptal etmek zorunda kaldım.Bende söylüyorum ama isim verme
Ağzına acı biber sürerim seninYaa ben hep iğrenc küfürlü konusuyorum. Buraya konulmaz
hahahahaBende ablam cinsellik bölümüme bakıyordu habire nişanlıykenbana geçmişi sil diye veriyordu bende ne menem site uuu diyordum
Tabi sonra diyet için google gordim buraya bi kaç ay kaydolmayı beceremedim sonra ocakta dedim olacam kayıt yiteee
nasıl buldular kızbeni daha önce isim vermediğim halde buldular ferecelim. üyeliğimi iptal etmek zorunda kaldım.
Ben kimseye söylemiyorum burayı.Hem beni bulmasınlar diye hem de kıskanıyorum paylaşmak istemiyorum.
Ben ilk mesajı karatay diyetine yazmıştımBende diyet için üye olmuştum hatta gruplara girmek icin
Hadi ya pessbeni daha önce isim vermediğim halde buldular ferecelim. üyeliğimi iptal etmek zorunda kaldım.
ahahahahaha tam denk gelmiş sanada he :)
Yok valla yeterince büyük yeter bence.paylaş kız büyüsün iyicene kk
Ay benim hiç komik wattsup konuşmam yok galibasi
o da buraya üyeymiş.nasıl buldular kız
Hadi ya diyet nelere kadir işte güzelim kk yi kesfedisimizBen ilk mesajı karatay diyetine yazmıştım
Aboowwww tırstımmmo da buraya üyeymiş.bende eski geyikte herbişi mi dökmüştüm ortaya. anında deşifre
, ay detaylara girme yine deşifre olmaaaao da buraya üyeymiş.bende eski geyikte herbişi mi dökmüştüm ortaya. anında deşifre
seninle de bir gün market alışverişindeyken tanışmak tek hayalimHadi ya diyet nelere kadir işte güzelim kk yi kesfedisimiz
VaaaaaaayYa bir gun yolculuk esnasinda bir onumde oturan kizin telefonuna gozum kaymisti
Bir baktim kadinlar kulubu sayfasi
Dedim bu kiz bizik siteden
Bir baktim @Saksi_Degilim_Ben
Aaaa saksi sen misin dedim
Oda bana saksi degilim ben demesin ni
Ben marga dedim oda ben saksi falan dedi oyle tanistik
Daha sonra tum yol boyunca sohbet ettik ve son durak
Oyle tanismistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?