Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kimler gelmiş kimler girmiş şu hayatımdan. Ne hatalar ne yanlış insanlar.
Gene yanıma ailem kalmış daha bir anlıyorum kıymetlerini abim, ablam ve yakın akrabalarım dışınıda çok değişik hayatlar gördüm çok yaralar aldım
Kimler gelmiş kimler girmiş şu hayatımdan. Ne hatalar ne yanlış insanlar.
Gene yanıma ailem kalmış daha bir anlıyorum kıymetlerini abim, ablam ve yakın akrabalarım dışınıda çok değişik hayatlar gördüm çok yaralar aldım
Bazen bir ağacın yaprakları gibidir hayat.hazan mevsimi geldimi...yüregin çırılçıplak kalır geride bırakdıgın yaprakları sert bir rüzgârın temizlenmesini beklersin.üşüyen yüreğin merak etmesin o rüzgârlar yarın senin tekrar diriliş olacak.
Bazen bir ağacın yaprakları gibidir hayat.hazan mevsimi geldimi...yüregin çırılçıplak kalır geride bırakdıgın yaprakları sert bir rüzgârın temizlenmesini beklersin.üşüyen yüreğin merak etmesin o rüzgârlar yarın senin tekrar diriliş olacak.