- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
ben ne zaman okuduğumu hatırlamıyorum ama çok duygu yüklü bir kitap içi cız ediyor insanın dimiAynen bende kar yağarken okumuştum tesadüfen ama çok sarıyor o zmaamn oku sende![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ne zaman okuduğumu hatırlamıyorum ama çok duygu yüklü bir kitap içi cız ediyor insanın dimiAynen bende kar yağarken okumuştum tesadüfen ama çok sarıyor o zmaamn oku sende![]()
'd
Kizz marganın adını ne yapmışsın silip marg ollakotin olmuş artistik![]()
Ahh evet ya 1 günde okumuştum kusacaktım başın dönüyorduben ne zaman okuduğumu hatırlamıyorum ama çok duygu yüklü bir kitap içi cız ediyor insanın dimi![]()
Demek seni öyle hayal etmiş marga ama güzel olmuş kız deşifre olursan aklında olsun bu nicktevallahi nasıl becerdi benim nickimi o şekle sokmaya![]()
Şuan evdekiler duymasın diye zor tutuyorum yarıldımvallahi nasıl becerdi benim nickimi o şekle sokmaya![]()
bence de vaar'dolağan üstü yeteklerim var haberim yok
![]()
Kizz marganın adını ne yapmışsın silip marg ollakotin olmuş artistik![]()
Selam söyle beyaza:)bence de vaar
beyaz show var birazdan ben açayım da onu izleyeyim![]()
Şuan evdekiler duymasın diye zor tutuyorum yarıldım![]()
Demek seni öyle hayal etmiş marga ama güzel olmuş kız deşifre olursan aklında olsun bu nickte![]()
Şuan evdekiler duymasın diye zor tutuyorum yarıldım![]()
Etmeyin kızlar evde herkes uyuyor bu kıza cinlermi geldi doye korkacaklarolla laaa tarzı bir nick olmuşeline sağlık fahriyem beni evirdin çevirdin bir şekle girdim sonunda margarin miydim nikotin miydim belli değildi böyle daha hoş olmuş
Marg. Ollarikotin dedi: ↑![]()
nickim şekil önümden çekil fahriyemEtmeyin kızlar evde herkes uyuyor bu kıza cinlermi geldi doye korkacaklar![]()
Aynen bende kar yağarken okumuştum tesadüfen ama çok sarıyor o zmaamn oku sende![]()
Ay acıklı hikaye valla okurken azıcık depresyona girmem desenizeben ne zaman okuduğumu hatırlamıyorum ama çok duygu yüklü bir kitap içi cız ediyor insanın dimi![]()
konuklar kim marga Biliyormusun benim uykum var gerçi debence de vaar
beyaz show var birazdan ben açayım da onu izleyeyim![]()
Beyaz showa bağlanmaya çalışıcam eğer düşerse hat sana selam söyliycem fahriyemm![]()
çekildim
Söyle söyle bana da şöyle amaBeyaz showa bağlanmaya çalışıcam eğer düşerse hat sana selam söyliycem fahriyemm![]()
Bu ara benim keçilersüper kitapları okuyamamak böyle bişi![]()
Feraceli hahaha bitti mi kitap fahriyemmm
deadım , bir başlasak biz neleri bitircez dimi ahaha
lütfen kitap okuyalım , bakEfser ime günde 10 sayfa okuyoruz biz niye okumuyoruz
Eki Görüntüle 1708128
Tamam evlilik teklifide et amaBeyaz showa bağlanmaya çalışıcam eğer düşerse hat sana selam söyliycem fahriyemm![]()
Ay acıklı hikaye valla okurken azıcık depresyona girmem desenize
konuklar kim marga Biliyormusun benim uykum var gerçi de![]()
Ay güzel kişiler varmış ya bende İzlemek isterdim ama evde değilim teyzemdeyim şimdi rahat edemem ses olursa falan diye neyse se benim yerime de izlesertap erener ahmet kural murat cemcir rasim öztekin kuzummm