Komik Whatsapp sohbetleriniz

Öyle oldu valla cidden, yakın bir arkadaşım buraya üye olduğumu biliyor, bana bir ara nolur derdimi bdv ya yaz cevap versinler diye başımın etini yiyordu:KK53:
dedim git üye ol kendin aç :KK53:
hadi yaa o gerçek mi ben bir arkadaş ekolune hiç inanmıyorum:KK45: demek gerçekten başkasının hesabından dert anlatmak isteyenler varmış:KK70:

Ya bizimde arkadaşın eşi yeni doğum yaptı diyorki internette aratiyorum yeni doğan çocukla ilgili bilgi hep kk çıkıyor falan gittim dedimki karıma buraya üye ol çok güzel bilgiler var diyorki bişeyi merak ediyorum hop yazıyoruz çok faydalı falan bende aa oylemiymis falan anlamazdan geldim ya deşifre olmayım diye:-) valla ünlü burasi birde diyor ki ne ararsan var çok iyi site yapmislar:-)

hadi yaa o gerçek mi ben bir arkadaş ekolune hiç inanmıyorum:KK45: demek gerçekten başkasının hesabından dert anlatmak isteyenler varmış:KK70:

sana yemin ediyorum ya, nişanlısıyla ciddi anlamda problemleri vardı, çok şükür halletiler ,şimdi evlenecekler bu yaz :KK22:

birde çevresi hiç yok sanırım farklı fikirler almak istemişti durumuyla ilgili , günleri çok acı geçti bir dönem ama gerçekten şimdi çok mutlu maşallah :nazar:

sana yemin ediyorum ya, nişanlısıyla ciddi anlamda problemleri vardı, çok şükür halletiler ,şimdi evlenecekler bu yaz :KK22:

birde çevresi hiç yok sanırım farklı fikirler almak istemişti durumuyla ilgili , günleri çok acı geçti bir dönem ama gerçekten şimdi çok mutlu maşallah :nazar:
bim kuyrugundaa karsılasalım senle :D

En dikkat çekici üyelerden birisin bak reelde bile direk çektin beni kendine doğru :KK53:
kendimim diye demiyorum çok çekiciyimdir :KK8:

Bende yolculuk yaparken kk yı açqrım belki bi yrden bi marga çıkar :KK70:
her taşın altından çıkabilir her an herşey olabilir :rolleyes:

Huy Meselesi Huy Meselesi yafrummm siz Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben le öyle mi tanıştınız harbiii:KK57:
Anaaammmm daha da dışarıda kk.yı açmam. Elin ülkesinde kk'yı bilen bir insana rastlarım filan nime lazımm:KK17:
ya mismoooooo :D:D:D

@-Mahperi- gelsene sende buraya çok avatarlı arkadaşım:KK70:
yeni avatarlar araştırıyo
sonuncusunu gördün mü kafası yok :D
Dionee Dionee gösterdi banada :D:D

Wattsup değilde alın size kk profil mesaji :-) Feraceli Feraceli Aşkımızi ilan ediyorum :P
Screenshot_2015-12-04-22-45-18.webp

Back
X