hadi yaa o gerçek mi ben bir arkadaş ekolune hiç inanmıyorumÖyle oldu valla cidden, yakın bir arkadaşım buraya üye olduğumu biliyor, bana bir ara nolur derdimi bdv ya yaz cevap versinler diye başımın etini yiyordu
dedim git üye ol kendin aç
Çok şefafım bu konuda sorana söylüyorumbeni daha önce isim vermediğim halde buldular ferecelim. üyeliğimi iptal etmek zorunda kaldım.
hadi yaa o gerçek mi ben bir arkadaş ekolune hiç inanmıyorumdemek gerçekten başkasının hesabından dert anlatmak isteyenler varmış
Kız aynı şehirde bile değiliz yaseninle de bir gün market alışverişindeyken tanışmak tek hayalim
efser'cim bi yeşil çay yapsan da içsekÇok şefafım bu konuda sorana söylüyorumşimdiye kadar peşime takılıp gelen olmadı ne meraklı millettiz
Efser sus söyleme.Çok şefafım bu konuda sorana söylüyorumşimdiye kadar peşime takılıp gelen olmadı ne meraklı millettiz
bim kuyrugundaa karsılasalım senlesana yemin ediyorum ya, nişanlısıyla ciddi anlamda problemleri vardı, çok şükür halletiler ,şimdi evlenecekler bu yaz
birde çevresi hiç yok sanırım farklı fikirler almak istemişti durumuyla ilgili , günleri çok acı geçti bir dönem ama gerçekten şimdi çok mutlu maşallah
kendimim diye demiyorum çok çekiciyimdirEn dikkat çekici üyelerden birisin bak reelde bile direk çektin beni kendine doğru
her taşın altından çıkabilir her an herşey olabilirBende yolculuk yaparken kk yı açqrım belki bi yrden bi marga çıkar
ya mismooooooHuy Meselesi yafrummm siz Saksi_Degilim_Ben le öyle mi tanıştınız harbiii
Anaaammmm daha da dışarıda kk.yı açmam. Elin ülkesinde kk'yı bilen bir insana rastlarım filan nime lazımm
yeni avatarlar araştırıyo@-Mahperi- gelsene sende buraya çok avatarlı arkadaşım
Aynenkendimim diye demiyorum çok çekiciyimdir
her taşın altından çıkabilir her an herşey olabilir
ya mismoooooo
yeni avatarlar araştırıyo
sonuncusunu gördün mü kafası yok
Dionee gösterdi banada
Efser sus söyleme.Belki de gizliden takip ediliyorsundur.
bim kuyrugundaa karsılasalım senle
kendimim diye demiyorum çok çekiciyimdir
her taşın altından çıkabilir her an herşey olabilir
ya mismoooooo
yeni avatarlar araştırıyo
sonuncusunu gördün mü kafası yok
Dionee gösterdi banada
Aile bilsin sorun yok.Benim ailemden herkesbilir
Günümde değilimefser'cim bi yeşil çay yapsan da içsekdünki güzeldi beee
Anaaa kız aşkımız ifşa etti hiç utanmada yok bunda
ay ordan bende görükmüşümm
Diğerleriyle kk muhabbetim olmuyorki olsa onlarada söylerimAile bilsin sorun yok.
Ya millette utanma kalmamış aaa dimiAnaaa kız aşkımız ifşa etti hiç utanmada yok bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?