- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
Farkettim kız el salla bizeay ordan bende görükmüşümmtv d gorunmek ıcın arkadann el sallayann cocuklarr gibimmm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farkettim kız el salla bizeay ordan bende görükmüşümmtv d gorunmek ıcın arkadann el sallayann cocuklarr gibimmm
![]()
Ya millette utanma kalmamış aaa dimikim yazmış bunları ben değilim kuzenim yazmış olabilir
![]()
Farkettim kız el salla bize![]()
Seni yerim ya öldürdün beni gülmektenbide slm yollamak ıstıyomm .. burdan beni seven herkesee , kuaforumee slmlar .. ne tarafa sallıyoz elii .. kamera nerde
flash tv deki teyzeler gıbıyım
![]()
ahaha o çoktan değiştiayyy koptummmm
evet.. ben o kafasız kzı çok beğendim![]()
Kız aynı şehirde bile değiliz yaama belli olmaz birgün bir markette tanisabiliriz ne olur ne olmaz
![]()
bide slm yollamak ıstıyomm .. burdan beni seven herkesee , kuaforumee slmlar .. ne tarafa sallıyoz elii .. kamera nerde
flash tv deki teyzeler gıbıyım
![]()
hele sen bızım mesajı koy buralaraa helea
alemsin bebeğim yaaa
aaa burada benimde mesajım vardı
Farkettim kız el salla bize![]()
hii inkar ediyor beni terkedemezssin sana sarıdlım namusumsun sen benim
![]()
yüreğine koşarak geliyorumSeni yerim ya öldürdün beni gülmekten![]()
Gel geeelyüreğine koşarak geliyorum![]()
Hemen eklemiş kız ya şeker margam
Efserimle biz okuyoz o kitap bitti sonra bitane daha bitti yaaaaasüper kitapları okuyamamak böyle bişi![]()
Feraceli hahaha bitti mi kitap fahriyemmm
deadım , bir başlasak biz neleri bitircez dimi ahaha
lütfen kitap okuyalım , bakEfser ime günde 10 sayfa okuyoruz biz niye okumuyoruz
Eki Görüntüle 1708128
Efserimle biz okuyoz o kitap bitti sonra bitane daha bitti yaaaaa
süper kitapları okuyamamak böyle bişi![]()
Feraceli hahaha bitti mi kitap fahriyemmm
deadım , bir başlasak biz neleri bitircez dimi ahaha
lütfen kitap okuyalım , bakEfser ime günde 10 sayfa okuyoruz biz niye okumuyoruz
Eki Görüntüle 1708128
Bende o mesajdan sonra 2 kitap okumuş bulunmaktayımEfserimle biz okuyoz o kitap bitti sonra bitane daha bitti yaaaaa
Aynen bende kar yağarken okumuştum tesadüfen ama çok sarıyor o zmaamn oku sendeBende o mesajdan sonra 2 kitap okumuş bulunmaktayımama hala böğürtlen kisini okumadım ya onu iyice kar yağışı olsun diye bekliyorum
![]()
Kizz marganın adını ne yapmışsın silip marg ollakotin olmuş artistik