Bu da çok iyiydi.Daha komiklerinede rastlamıştım onları bir türlü yakalayamadım
Ahahha aynen yaayy bırı benlenn yazıssın ben de paylasacamm cok canımm cektı
Huy Meselesi yafrummm siz @Saksi_Degilim_Ben le öyle mi tanıştınız harbiii
Anaaammmm daha da dışarıda kk.yı açmam. Elin ülkesinde kk'yı bilen bir insana rastlarım filan nime lazımm
Ahahaha kıza bak ya hayatı tesadüf ahhahaBir arkadaşım var oturmaya gitmiştim geçtiğimiz yaz, kozmetik ile ilgili ürünleri google da aratıp ha bire kadınlar kulubü çıkıyor öfff gına geldi bu siteden diye yanımda isyan etti,ne aratsam burası çıkıyor diyor kız
ha ama benim bu sitede olduğumu bilmiyor kendisi
bende doğru konuş diye bir çıkıştım kız noluyor yaaaa diye şaşkın şaşkın bana bakıyordu
çünkü benim açmış olduğum topikteydihiç çaktırmadım mismom
Böyle tesatüfleri severimYa bir gun yolculuk esnasinda bir onumde oturan kizin telefonuna gozum kaymisti
Bir baktim kadinlar kulubu sayfasi
Dedim bu kiz bizik siteden
Bir baktim @Saksi_Degilim_Ben
Aaaa saksi sen misin dedim
Oda bana saksi degilim ben demesin ni
Ben marga dedim oda ben saksi falan dedi oyle tanistik
Daha sonra tum yol boyunca sohbet ettik ve son durak
Oyle tanismistik
ahahahahaha tam denk gelmiş sanada he :)Bir arkadaşım var oturmaya gitmiştim geçtiğimiz yaz, kozmetik ile ilgili ürünleri google da aratıp ha bire kadınlar kulubü çıkıyor öfff gına geldi bu siteden diye yanımda isyan etti,ne aratsam burası çıkıyor diyor kız
ha ama benim bu sitede olduğumu bilmiyor kendisi
bende doğru konuş diye bir çıkıştım kız noluyor yaaaa diye şaşkın şaşkın bana bakıyordu
çünkü benim açmış olduğum topikteydihiç çaktırmadım mismom
ahahahahaha tam denk gelmiş sanada he :)
Ben de saç uzatma yöntemlerini ararken burası çıkmıştı da üye olmuştum.
Bende diyyet için goolede aratım burası çıkmıştıBen de saç uzatma yöntemlerini ararken burası çıkmıştı da üye olmuştum.
marga'm ben buraya üye olduğumu söylüyorum ama nick vermiyorum. aslında biraz dikkatli okusalar pat diye bulurlar beni.arkadaşım çok araştırmayı sever blog okur falan, kk da çok geniş içeriği olan konular var direk burası çıkıyor
vayy konularım pek bi meşhurmu olmuş yanii
Bende söylüyorum ama isim vermemarga'm ben buraya üye olduğumu söylüyorum ama nick vermiyorum. aslında biraz dikkatli okusalar pat diye bulurlar beni.sonra mismo geçici olarak hesap dışıdır
AyyyBende ablam cinsellik bölümüme bakıyordu habire nişanlıykenbana geçmişi sil diye veriyordu bende ne menem site uuu diyordum
Ben de saç uzatma yöntemlerini ararken burası çıkmıştı da üye olmuştum.
Bende diyet için üye olmuştum hatta gruplara girmek icinBende diyyet için goolede aratım burası çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?