• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltukalti epilasyon zararli mi

Almihanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
60
14
3
Ya arkadaşlar Koltukalti epilasyon yapdirmak istiyorum ama gelecekte cok zara li olacağını http kanser bile olma ihtimalinin olduğunu soyluyor annem. Ya sizin görüşleriniz ne bu konuda ve epilasyon için kol altı tüylumu gitmek gerek ya temiz?

ben tüm vücut lazer yaptırdım ve memnuniyetimi anlatamam. koltuk altı için zararlı olsa sanırım benim doktorum söylerdi. koltuk altı için seansa gitmeden önce hafif kısaltın tamamen temizlemeyin. cihazdan cihaza farklılık gösterebilir gerçi,sorup öyle gitmeniz en mantıklısı.

Ben epilasyona karşı biri değilim ama hiç yaptırmadım yaptırmayı da düşünmedim.

Sebebine gelince, çok yeni uygulanan bir kozmetik.
Neye ne şekilde yol açacağı hala soru işareti.
O yüzden her ihtimale karşın, bu tarz şeylere sıcak bakmıyorum.
Şahsi görüşüm, karar size kalmış.

Ya arkadaşlar Koltukalti epilasyon yapdirmak istiyorum ama gelecekte cok zara li olacağını http kanser bile olma ihtimalinin olduğunu soyluyor annem. Ya sizin görüşleriniz ne bu konuda ve epilasyon için kol altı tüylumu gitmek gerek ya temiz?

temiz ama jiletle alınmış olmalı. yani ağda yapıp da gitmeyin çok uzamasını da beklemeyin.

şimdi her kafadan bi ses çıkar. bilimsel olarak ne durumda bilmiyorum. ben olsam giderdim ama. lazer yaptıran öldü de yaptırmayan ölmedi mi...

Böyle bir rahatlık yok, kesinlikle tavsiye ederim. Bir süre önce kökten almayı bırakmak daha güzel sonuç veriyor. Seanstan 2-3 gün önce de jiletle almak gerekiyor.

Koltuk altı lazerinin hatta lazerin zararının olmadığını bir Dr arkadaş dan detaylı dinlemistim vucudumuzda organlarimiza gelene kadar 7 kat deri var ve bu deriye oEl kanserli hücreye yoketmek için kullanılan ışınlar bile tek seferde etki etmediği için kaç seans oluyor bu tedavi demişti yani ların işini fast fişi imiş yurt dışında konferansa katilmis bununla ilgili olarak

Lazer yeni teknoloji degil. Yıllardır var. Zararli olsa şimdiye kadar ortaya cikacak kadar bir sure geçti. Zaten yapabilecegi tek sey deri kanseri. Ic organlarda kanser yapmaz, çünkü ulasmiyor oralara.
Telefonun mesela lazerden cok daha zararlı oldugu düşünülüyor ve asil telefon yeni teknoloji. Beyin kanserine sebep olup olmayacagi hala bilinmiyor. Henuz o kadar sure akilli telefonlarla zaman geciremedik ama kimse de telefin kullanmayayim demiyor.
Ya da salam sucuk sosis gibi islenmis et urunlerini tuketmek kolon kanseri riskini %20 artiriyor.
Deri kanseri olsaniz bile, olme ihtimaliniz cok düşük. Ama beyin ve kolon kanserinden ölme ihtimaliniz cok daha yuksek.
Diyecegim o ki lazere gelene kadar, cogu sey bizi daha fazla öldürüyor zaten.

5 yıldır komple lazer uygulaması yaptırıyorum ve aşırı memnunum. Şimdi teknoloji daha da ilerledi ama alexander kullanırken normalden kısa kılları bile ışın görmüyordu. Yani güneş ışınları bile derinin altına daha çok nüfuz ediyor diyebiliriz.

Ben koltukalti, genital bölge ve alt bacak lazeri oldum. Görünen tek etki koltuk altı lazerinden sonra ter kokunuz daha kötü bir hal alıyor. Kıl dönmem olduğu için doktor tavsiyesiyle gitmiştim genital bölge ye. 6 yıl kadar oldu. Bununla ilgili çalışma yok ama benim yumurtaliklarim sorunlu acaba bununla ilgili mi diye sürekli sorguluyorum kendimi. Bu ay tüp bebek doktoruna sorsam mı? Gerçi değişen bir şey olmayacak artık zamanı geri döndüremem ama tavsiyem kıl dönmesi probleminiz yoksa yapmayın kendiniz alın.

Kanseri her sey yapiyor. Ben agdaya usenen ve aci cok hisseden biriydim yaptirdim yillardir koltuk altim tertemiz amsn uzadi mi gorunuyor mu kaygisi yok.

bende koltuk altıma yaptırdm 3 sene oldu aşırı memnunum tek sıkıntım terleme yapıyo koku dğeil ama aşırı ıslaklık oluyo ne kullanırsam kullanayım geçmiyor lazerden önce afedersiniz tüy olsa bile böyle bi sorunum olmazdı

Ben sedef hastasıyım lazer sedefi tetikler demişti doktorum o yüzden yaptıramayanlardanım.

Kol bacak hariç her yerime yaptırdım, ama sadece koltukaltı lazerinden memnun kaldım. Komple bitmedi ama beş altı tel var,onlar da zar zor çıkıyor. İki haftada bir saniyemi ayırarak jilet vuruyorum ve bitiyor bütün çilem (kökünden almam yasak)

Olsa Bülent Ersoy a olurdu , kadın vücudumda bir tüy bile yok diye gerile gerile geziyor siz burada zararlı mı diye konu açıyorsunuz. Deodarant stiklerdr meme kanseri yapma riski var, saç boyaları kansere sebep olan pigmentler bulundurur. Lazerin ne zararı var tam kesinleşmiş birşey değil ama ne zararı varsa 10 seansta kurtarıyor seni kıllardan.
hayatın boyunca kullandığın çamaşır , bulaşık detarjanlarından kozmetiklere kadar hepsinin kanser yapma faktörü var.

Saçma.. yıllar önce yaptırdım,çok rahatım. Yılda bir kere kontrol seansı yaptırıyorum. Kılsız hayatı seviyorum.

Emin ol kol altına sıktığımız deodorantlar roll-on lar çok daha zararlı ama bunları hiç düşünmeden yapıyoruz...

Epilatörün zararlı olduğunu düşünmüyorum...

Lazer ışınlarından kaynaklı olarak belki annen kanser yapıyor vs. Demiştir ama göze bile lazer tedavisi uygulaması yapılıyor zararlı olacağını zannetmiyorum...

Anneniz yanlış biliyor öyle birşey yok ... Gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz

Ben epilasyona karşı biri değilim ama hiç yaptırmadım yaptırmayı da düşünmedim.

Sebebine gelince, çok yeni uygulanan bir kozmetik.
Neye ne şekilde yol açacağı hala soru işareti.
O yüzden her ihtimale karşın, bu tarz şeylere sıcak bakmıyorum.
Şahsi görüşüm, karar size kalmış.
Telefondan ala yeni teknoloji mi var ya..
O zaman bunları hiç kullanmayalım, ne idüğü belirsiz sonuçta.

Back