Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefondan ala yeni teknoloji mi var ya..
O zaman bunları hiç kullanmayalım, ne idüğü belirsiz sonuçta.
Siz şimdi göze uygulanan lazer tedavisini de zararlı sanıyorsunuzdur...Telefon bilgisayar tablet...
Sizce epilasyon ile karşılaştırılabilecek birşeyse ok.
Lazer ile ışın uygulanıyor vücudunuza aynı şey mi?
Yorumun ikinci kısmını üstüme almadım zaten :)Zaten özel konuları okumak için ya üye oluyorlar ya da üye olmadan takip ediyorlar. Bundan sonra yazacaklarım sizin yorumunuzla doğrudan ilgili değil :)
Anlamadığım şey şu ki erkek üye görünce bazı üyeler niye bu kadar çok tepki gösteriyor.
Hemen yöneticileri yoruma etiketlemek, yok yöneticiler gelince görürsün ehehe tarzı yorumlar sıkmaya başladı artık. Orda zaten şikayet et butonu var yorumlara etiketlemek biraz gösteri gibi gelmeye başladı.
Ayrıca erkek görünce verdiğiniz tepkileri keşke bariz erkek olduğunu yorumlarıyla belli eden ama doğrudan söylemeyen kişiye gösterseydiniz de bu kadar başınız ağrımasaydı...
Böyle bir rahatlık yok, kesinlikle tavsiye ederim. Bir süre önce kökten almayı bırakmak daha güzel sonuç veriyor. Seanstan 2-3 gün önce de jiletle almak gerekiyor.
Bisey sorucam ama rahatsiz olursaniz hic cevap vermeyin. Ben de dusunuyorum ama cevremde olumlu degerlendiren kimse yok. Azalmadi hatta artti diyorlar. Bunun turlerine mi bagli? Bir de asil sorum;
Kil kalinligi ve rengi onemli mi? Ben yillar evvel bi kere gorusmeye gittim. Senin killarin sari makina gormez deyip geri yolladilar beni. Tabii teknoloji degismistir ama bilemiyorum.
Maalesef iptal edemiyoruz, sitedeki avukatımız, tüp bebek konusunda üyeleri bilgilendiren doktorumuz ve tabii site kurucularımız erkek.
Siz şimdi göze uygulanan lazer tedavisini de zararlı sanıyorsunuzdur...
O lazer ışını küçük tüyleri bile görmüyor, ne zararı olabilir?
Üstelik hastanelerde yapılıyor, zararı olsa neden yapılsın?
Tabi ki radyasyon çok çok çok daha zararlı bir şey.
Siz şimdi göze uygulanan lazer tedavisini de zararlı sanıyorsunuzdur...
O lazer ışını küçük tüyleri bile görmüyor, ne zararı olabilir?
Üstelik hastanelerde yapılıyor, zararı olsa neden yapılsın?
Tabi ki radyasyon çok çok çok daha zararlı bir şey.
Hayır tabi ki. Ben temizlik anlaminda katildigimi söylədimaynen derken
siz de mi erkeksiniz
Aynen bende onu sorucaktim. Kadinlara özəl sayfada niye kibakımlı olmakta elbet bir problem yok.
ancak kadınlar kulübüne üye olmanızda ki amacı açıklamıyor bu.
sahi amacınız nedir ?
bana sormamışsınız ama yazmadan edemedim,
forumda benden daha sarı birisi var mıdır bilmiyorum baya bildiğiniz sapsarıyım tüylerim de aynı şekilde. beni de geri çeviren yerler oldu ama ben bir dermatoloji merkezinde yaptırdım doktora. öyle güzellik salonlarına falan güvenmeyin derim. işini iyi yapan bir doktor ve kaliteli bir cihaz varsa her şekilde sonuç veriyor. lise 3 te yaptırdım şuan 21 yaşındayım ve böyle bir rahatlık yok herkese tavsiye ederim şahsen.
Maalesef iptal edemiyoruz, sitedeki avukatımız, tüp bebek konusunda üyeleri bilgilendiren doktorumuz ve tabii site kurucularımız erkek.
Erkek cinsiyet seçeneği onlar için var, siteye girmeden önce çıkan ve okunması gereken kullanım sözleşmesinde "Erkek üye asla kabul edilmemektedir !" yazıyor ama bu zatlar sitenin adına ve şu kurala rağmen geliyorlar, yazıyı okumasalar bile sitenin adı Kadınlar Kulübü insan azıcık akıl çalıştırır ama maalesef işte
Mutlaka hastaneye giderim zaten. Acibadem var bana yakin onun icinde unitesi var ona bakabilirim.
Ama cihazin kaliteli oldugunu nasil anlayabilirim? Hic bilgim yok ne deseler inanirim suan.
Sen istanbulda degilsin di mi? Ankaradasin diye biliyorum. Tavsiye edecegin dr var mi diyecektim ama...
Ben de sapsariyim. Hatta beyaza kacacak gibi sari saclarim ve tuylerim.
Bende demin ona gittimBen de sarışınım bu arada tüylerimin çoğu sarı. Buz Lazer'e gittim sarı olanları dahi görüyor, hiç sorun yaşamadım. İstanbul'da araştırabilirsiniz isterseniz.
Ben de sarışınım bu arada tüylerimin çoğu sarı. Buz Lazer'e gittim sarı olanları dahi görüyor, hiç sorun yaşamadım. İstanbul'da araştırabilirsiniz isterseniz.