• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltukalti epilasyon zararli mi

Telefon bilgisayar tablet...
Sizce epilasyon ile karşılaştırılabilecek birşeyse ok.

Lazer ile ışın uygulanıyor vücudunuza aynı şey mi?
Siz şimdi göze uygulanan lazer tedavisini de zararlı sanıyorsunuzdur...
O lazer ışını küçük tüyleri bile görmüyor, ne zararı olabilir?
Üstelik hastanelerde yapılıyor, zararı olsa neden yapılsın?

Tabi ki radyasyon çok çok çok daha zararlı bir şey.

Zaten özel konuları okumak için ya üye oluyorlar ya da üye olmadan takip ediyorlar. Bundan sonra yazacaklarım sizin yorumunuzla doğrudan ilgili değil :)

Anlamadığım şey şu ki erkek üye görünce bazı üyeler niye bu kadar çok tepki gösteriyor.
Hemen yöneticileri yoruma etiketlemek, yok yöneticiler gelince görürsün ehehe tarzı yorumlar sıkmaya başladı artık. Orda zaten şikayet et butonu var yorumlara etiketlemek biraz gösteri gibi gelmeye başladı.
Ayrıca erkek görünce verdiğiniz tepkileri keşke bariz erkek olduğunu yorumlarıyla belli eden ama doğrudan söylemeyen kişiye gösterseydiniz de bu kadar başınız ağrımasaydı...
Yorumun ikinci kısmını üstüme almadım zaten :)
Bence bi kadın sitesinde erkek olmamalı.Çünkü erkeklerin olaylara bakış açısı daha yüzeysel oluyo. Kızlar s... diye başlayan bi site var mesela orda kadın erkek karışık üyeler.bi bayan çok ciddi bi sağlık sıkıntısını dile getiriyo ama erkekler dalga geçebiliyo ya da çok lakayt cevaplar veriyo genelde.Buranın böyle sadece kadınlara has olmasını o yüzden seviyorum.Erkek üyeye izin verilse aynı durum burda da yaşanır gibime geliyo.En iyisi kadın kadına :)

Hani filan filan yaptırmış kanser olmuşşş diye muhabbetlere inanmazdım sonra tanıdık biri bikini yaptırdıktan sonra rahim kanseri olunca tırstım bilemiyorum gerek duymuyorum

Cildiye doktorlari bile yaptiriyor. Zararli olsaydi onlar yaptirmazdi heralde. Ben de tum vucut yaptiriyorum. Super bi olay. Yalniz cene altina da yaptirmak istiyorum ama cesaret edemiyorum daha cok artiyormus

Böyle bir rahatlık yok, kesinlikle tavsiye ederim. Bir süre önce kökten almayı bırakmak daha güzel sonuç veriyor. Seanstan 2-3 gün önce de jiletle almak gerekiyor.

Bisey sorucam ama rahatsiz olursaniz hic cevap vermeyin. Ben de dusunuyorum ama cevremde olumlu degerlendiren kimse yok. Azalmadi hatta artti diyorlar. Bunun turlerine mi bagli? Bir de asil sorum;
Kil kalinligi ve rengi onemli mi? Ben yillar evvel bi kere gorusmeye gittim. Senin killarin sari makina gormez deyip geri yolladilar beni. Tabii teknoloji degismistir ama bilemiyorum.

Ben yaptirali 5 yıl oldu hicbir zararını görmedim.
Ayrıca neredeyse tüm dermatologlar cilt doktorları yapıyor bu işi.
Herhalde onlar annenizden daha bilgilidirler.
Önemli olan güzellik merkezine değil poliklinik tarzı bir yere gitmek.

Bisey sorucam ama rahatsiz olursaniz hic cevap vermeyin. Ben de dusunuyorum ama cevremde olumlu degerlendiren kimse yok. Azalmadi hatta artti diyorlar. Bunun turlerine mi bagli? Bir de asil sorum;
Kil kalinligi ve rengi onemli mi? Ben yillar evvel bi kere gorusmeye gittim. Senin killarin sari makina gormez deyip geri yolladilar beni. Tabii teknoloji degismistir ama bilemiyorum.

bana sormamışsınız ama yazmadan edemedim,

forumda benden daha sarı birisi var mıdır bilmiyorum baya bildiğiniz sapsarıyım tüylerim de aynı şekilde. beni de geri çeviren yerler oldu ama ben bir dermatoloji merkezinde yaptırdım doktora. öyle güzellik salonlarına falan güvenmeyin derim. işini iyi yapan bir doktor ve kaliteli bir cihaz varsa her şekilde sonuç veriyor. lise 3 te yaptırdım şuan 21 yaşındayım ve böyle bir rahatlık yok herkese tavsiye ederim şahsen.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. @Kazen doktor mu ne :KK70:
Sevgili kazenciğim acep şu kk ya girişte cinsiyet kadın erkek kısmını iptal mi etsek gören geliyor demekki yasak değil diye :KK70:
Maalesef iptal edemiyoruz, sitedeki avukatımız, tüp bebek konusunda üyeleri bilgilendiren doktorumuz ve tabii site kurucularımız erkek.
Erkek cinsiyet seçeneği onlar için var, siteye girmeden önce çıkan ve okunması gereken kullanım sözleşmesinde "Erkek üye asla kabul edilmemektedir !" yazıyor ama bu zatlar sitenin adına ve şu kurala rağmen geliyorlar, yazıyı okumasalar bile sitenin adı Kadınlar Kulübü insan azıcık akıl çalıştırır ama maalesef işte :KK14:

Konu tartışma platformu değil, ayrıca medical bir geçmişimde yok.
Ancak isterseniz Lazer Epilasyon ve zararları hakkında googleda kısa bir araştırma yapın.
Ondan sonra tartışalım?

Kalkıpta "lazer epilasyon hiç zarar vermez" diyebilir miyiz?

Ayrıca dediğim gibi telefon ile mukayese edilecek bir durum söz konusu değil.

Göz tedavisinde Lazer'in de etki ve yan etkilerine bakın isterseniz?
İkisi zaten kıyaslanacak şey değiller, ikisinin de amacı farklı.
Biri kozmetik amaçlı diğeri ise tıbbi amaçlı.
Elma ile armutu karıştırmayalım lütfen.
Karşınızda cahil bir insan yok.

Yine de konu benim konum değil, konu sahibini de etkileyecek bir yorum yazmadım.
Tercih kendisine ait, sadece fikrimi paylaştım.

mesaj tekrarı olmuş. pardon.

Ya arkadaşlar tartişmayin lutfen. Epilasyon sorusunu ben sordum bən könüllü açdım ama adamin biri yazdı savaş alnına döndü . Adam tərk etcem sayfayi ok diyor işte. Arkadaşlar kavga etmek için çok sudan sebebler bunlar . Iyiliyimizi unutmayalim ve ben epilasyon yapdirib geldim artik. Yorumlariniz bana güc verdi çok Təşəkkür ederim yorum yazan her keze.

bana sormamışsınız ama yazmadan edemedim,

forumda benden daha sarı birisi var mıdır bilmiyorum baya bildiğiniz sapsarıyım tüylerim de aynı şekilde. beni de geri çeviren yerler oldu ama ben bir dermatoloji merkezinde yaptırdım doktora. öyle güzellik salonlarına falan güvenmeyin derim. işini iyi yapan bir doktor ve kaliteli bir cihaz varsa her şekilde sonuç veriyor. lise 3 te yaptırdım şuan 21 yaşındayım ve böyle bir rahatlık yok herkese tavsiye ederim şahsen.

Mutlaka hastaneye giderim zaten. Acibadem var bana yakin onun icinde unitesi var ona bakabilirim.
Ama cihazin kaliteli oldugunu nasil anlayabilirim? Hic bilgim yok ne deseler inanirim suan.
Sen istanbulda degilsin di mi? Ankaradasin diye biliyorum. Tavsiye edecegin dr var mi diyecektim ama...
Ben de sapsariyim. Hatta beyaza kacacak gibi sari saclarim ve tuylerim.

Maalesef iptal edemiyoruz, sitedeki avukatımız, tüp bebek konusunda üyeleri bilgilendiren doktorumuz ve tabii site kurucularımız erkek.
Erkek cinsiyet seçeneği onlar için var, siteye girmeden önce çıkan ve okunması gereken kullanım sözleşmesinde "Erkek üye asla kabul edilmemektedir !" yazıyor ama bu zatlar sitenin adına ve şu kurala rağmen geliyorlar, yazıyı okumasalar bile sitenin adı Kadınlar Kulübü insan azıcık akıl çalıştırır ama maalesef işte :KK14:

Hiç cinsiyet sorulmasa, belli üyeler harici yazan herkes kadın olduğunu beyan etmiş olur e haliyle kuralları ihlal etmiş demektir. Öteki türlü "E cinsiyet soruluyor ama" diyebiliyorlar.

Mutlaka hastaneye giderim zaten. Acibadem var bana yakin onun icinde unitesi var ona bakabilirim.
Ama cihazin kaliteli oldugunu nasil anlayabilirim? Hic bilgim yok ne deseler inanirim suan.
Sen istanbulda degilsin di mi? Ankaradasin diye biliyorum. Tavsiye edecegin dr var mi diyecektim ama...
Ben de sapsariyim. Hatta beyaza kacacak gibi sari saclarim ve tuylerim.

Ben de sarışınım bu arada tüylerimin çoğu sarı. Buz Lazer'e gittim sarı olanları dahi görüyor, hiç sorun yaşamadım. İstanbul'da araştırabilirsiniz isterseniz.

Ben de sarışınım bu arada tüylerimin çoğu sarı. Buz Lazer'e gittim sarı olanları dahi görüyor, hiç sorun yaşamadım. İstanbul'da araştırabilirsiniz isterseniz.

Benim sari ama sari da beyaz gibi sari... buz lazer arastirayim hemen. Siz istanbulda yaptirmadiniz di mi? Cok tesekkurler

Back