• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltukalti epilasyon zararli mi

Bisey sorucam ama rahatsiz olursaniz hic cevap vermeyin. Ben de dusunuyorum ama cevremde olumlu degerlendiren kimse yok. Azalmadi hatta artti diyorlar. Bunun turlerine mi bagli? Bir de asil sorum;
Kil kalinligi ve rengi onemli mi? Ben yillar evvel bi kere gorusmeye gittim. Senin killarin sari makina gormez deyip geri yolladilar beni. Tabii teknoloji degismistir ama bilemiyorum.

Estağfurullah, yardımcı olabilirsem ne mutlu. Ben 2013 yılının sonlarına doğru başlamıştım seanslara. O zamanlar herkes aleksandrite makineyi öneriyordu ben de ona istinaden seçtim merkezi. Söylenen şey ten rengi ne kadar açık, kıl rengi ne kadar koyuysa o kadar iyi sonuç alınacağıydı. Beyaz tenliyim ama öyle çok siyah değildi tüylerim. Ona rağmen oldukça iyi sonuç aldım. 6-7 seansta yüzde 90 bitti, çok ince açık renkli tüyler kaldı.

IPL arttırıyor diye bir şey duymuştum sanırım çok önceden. Ütüleme diye geçiyor. Çoğu özel hastanede bu sistemi kullanıyorlardı üç dört sene evvel. Geçici çözüm yani tamamen bitirmiyor.

Tabii dört sene falan geçti teknolojide ilerleme olmuştur, yeni makineleri araştırmak gerek. O zaman yaşadığım şehirde buzlu lazer vs. yoktu mesela. En önemli nokta tüy ve cilt renginize uygun makineyi seçmek sonuç olarak. Bol şans :)

Back