benim kanepe takımım da seninkine çok benziyor. kumaşı iyi olmadığından çok iğreç oldular mobilyacı tanıdıklarımın deyimine göre kolyuk kumaşları kusmuş...ıyyyyyyyyyyyy... bir damla su damlasa kapkara bir leke oluşuyor, siliyorum acayip birşey oluyor. geçici olarak üstüne kılıf örtüyordum ama o da çok dağınık ve basit bir görüntü veriyor, sürekli kılıfları düzeltmek zorunda kalıyorum.
döşemecilerle görüştürm. bir yer koltukların üstüne çok ince bir elyaf ekoyup iyi bir kumaşla kaplarız dediler. bir yer bütün işlem için 400 bir yer de 600 istedi. 600 isteyen yer çok daha muntazam yapıyor ve fabrikada kaplatıp, üstündeki dikiş izlerini de yineleyebiliyor... kumaşı kendin seçiyorsun zaten ama, kumaş seçiminde çok dikkatli ol bence. bazı kumaşlar -ki özellikle süet gibi olanlar- silinebilr diye millete kakalanıyor ancak kumaşın altına hava gçmediği için kullanışsız oluyor. bu konuda döşemeciden yardım iste ve birkaç döşemeciye danış, bazıları dürüst davranıyor.
ben şimdi kumaş seçmeye çalışıyorum ben kahverengi kumaşla kaplatıp üstüne turkuaz, yeşil ve turunculu kır çiçekli kırlentler yaptırmayı düşünmüştüm ama hayalimdeki gibi kumaş bulamadım ben kumaş modelleri araştırıyorum bu konuda siz den de yardım istiyorum. moders, şirin ve şık kumaş önerisi olan var mı?